HOLA בננות!!! מה המצב?!

Black Cat15

New member
HOLA בננות!!! מה המצב?! ../images/Emo42.gif

מה המצב??? עכשיו צהריים ואני התעוררתי היום ב13:00!! היה כל כך כייייייף לישון 13 שעות!!!
הלכתי אתמול לישון בערך ב24:00 אחרי שדיגמנתי לי בגדים מול המראה (???) עזבו אין לי מושג למה עשיתי את זה, כנראה היה לי ממש משעמם. ANYWAY הגעתי למסקנה שאני צריכה לצאת לשופינג וד-ח-ו-ף!!! בכל מקרה... מחר יש לנו מבחן באנגלית (אתן בטח מתפלאות כי כל יום כמעט אני אומרת לכן שיש לי מבחן למחרת) וזה דיכי כי הבי"ס שלנו מסודר עפ"י שלישים והלוח מבחנים נוראאאאאאאאא לחוץ!!!!! אז באסה... וגם יש לי טונות ש.ב באלגברה וגיאומטריה... אופי...
ומה עוד??? אתמול לא יצאתי, אתן יודעות כבר... ראיתי ש.ח של בטי והשתעממתי למוות... חחחחחח... טוב סתם אם למישהי בא שתגיב על ההודעה הח"ט הזאת!! (חסרת טעם, למי שלא הבינה...) אורנית

Alinush*

New member
מה המצב אורנית?????????.

גם אני קמתי באחד.....אבל הלכתי לישון ב-2 בלילה.......... ראיתי שידור חוזר של טקס פרסי ה-MTV......... בלינק זכו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא ציפיתי לזה כי היו להם מתחרים חזקים מעוד....לימפ ביזקיט למשל ולינקין פארק........ אבל הם זכו!!!!!!!!!!!!!!! איזה כיף!!!!!!!!!!!!!!!! עכשיו אני מאושרת לחודש שלם!!!! גם אני לא יצאתי אתמול כי החבר שלי חולה ולא רציתי לצאת בלעדיו...... אגב אורנית, מאיפה את???????? אחרי השופינג אני רוצה דיווח ישיר לפה!!! כי אני חולת שופינג!!!!! ותיתקשרי לליאור אולי הוא יעזור לך להתכונן למבחן.....
אלינה
הם זכו!!! בלינק 182 זכו ברוק הטוב ביותר!!!! הם זכו!!! בלינק 182 זכו ברוק הטוב ביותר!!!! הם זכו!!! בלינק 182 זכו ברוק הטוב ביותר!!!! הם זכו!!! בלינק 182 זכו ברוק הטוב ביותר!!!! הם זכו!!! בלינק 182 זכו ברוק הטוב ביותר!!!! הם זכו!!! בלינק 182 זכו ברוק הטוב ביותר!!!! הם זכו!!! בלינק 182 זכו ברוק הטוב ביותר!!!! הם זכו!!! בלינק 182 זכו ברוק הטוב ביותר!!!! הם זכו!!! בלינק 182 זכו ברוק הטוב ביותר!!!! הם זכו!!! בלינק 182 זכו ברוק הטוב ביותר!!!! איזה כיף!!!!!!!!!!!!!!!! אלינה, המטורפת על בלינק......
ביי ביי מתוקות!

Black Cat15

New member
אלינו´ש!!!! ../images/Emo41.gif

אני מה זה שמחהההההההההה בשבילך שבלינק 182 זכו!!!!! מזל טוב!!!!!!!!!!! אני מרמת השרון, ואת? שופינג יהיה בקרוב ואין לי מושג עדיין איפה, כמה ומתי!!!!! חחחחח יודעת מה נראה לי באמת שאני אתקשר אליו לעזרה בשיעורים באלגברה כי אני לא מבינה כ-ל-ו-ם!!!!!!!! LOVE U

Alinush182*

New member
היי אורניתוש.........

תודה .................... אני מאילת............. ותיתקשרי אליו זה הכי חשוב!!!!!!!!!!!! והנה החלפתי את השם שלי.............
אלינה 182

dominogrose

New member
אורניתו´ש , מה המצבו´ש ? ? ?

היי מותק, מה המצב?!? אני גם מתה משיעמום עכשיו... אתמול יצאתי עם חבר שלי. הלכנו להופעה של אפקט הדומינו! היה ממש נחמד וכמובן מצחיק!! אחוריי זה הלכנו לשחק באולינג עם עוד כמה חבר´ה... ואני ובאולינג לא הולכים ביחד.... (מה אני מבינה בבאולינג...) אז הייתי במקום האחרון... חחחחחחחחחח......
בקיצר חזרנו ב- 3 בלילה! קמתי ב 12:30 ואני עדיין עייפה!!!! אגב, שיהיה לך בהצלחה מחר במבחן! אני כבר לא זוכרת מה זה מיבחנים ובחנים ושיעורים... כידוע לך אני כבר סיימתי יב´..... ואני מאושרת מכל רגגעע!!!!! אני מתגייסת ב 21.1. .....
***סיון***

Black Cat15

New member
סיווני!!!!! ../images/Emo13.gif

וואי איזה מגניב לך!!!! גם אני לא משהו בבאולינג... אבל זה כיף... אני אף פעם לא מקום אחרון כי יש מישהי אצלנו בחבר´ה שהיא יותר גרועה ממני!!! פעם אחת היא אפילו תקעה את הכדור בתעלה... זה היה גדול!!!! נקרענו מצחוק!! עד היום אנחנו יורדים עליה בקשר לזה!!!
יווווווווו איזה כיף לך אני מקנאההההה בך שסיימת י"ב... איזה כיף... בהצלחה בגיוס!!! למרות שיש עוד הרבה זמן!!!

למעלה