Hola....buenos dias

lambada

New member
Hola....buenos dias

soy ñuevo aqua hablo un poco español me gusta esta lengua queiro en señar mas. tengo 15 años i vivo en Natanya me mama nasyo en Argentina pero solo abla bien. eya me hajuda un poco hablar pero no save bien escrivir. ostedes ja vein Sharon el forums megusta!

lambada

New member
gracias ../images/Emo9.gif

יש פה משהו שמבין גם שפה שלישית? ערבית(ביצפר) , עברית, אנגלית(ביצפר) , ספרדית, שבדית (בסיסית ביותר)

SBK

New member
תיקונים?

acá ולא aqua (אפשר גם aquí) enseñar = ללמד, ללמוד = estudiar Y vivo mI mamá naCIÓ Habla ella ayuda saBe esciBir Ustedes משפט אחרון לא הבנתי יוסי

lambada

New member
בעיה שקיימת אצלי

חמורה מאוד, היא שאני לא קורא ספרדית מספיק, ולכן אני יודע מהבית כיצד מדברים ולא כיצד כותבים. בהסתמך על כך שספרדית היא שפה שלרוב נכתבת כמו שהיא נשמעת כתבתי שורות אלו. אז תצטרכו לתקן אותי עוד הרבה פה :) el forums megusta הפורום מוצא חן בעייני

SBK

New member
אין בעיה

בשביל זה אנחנו פה. את הבסיס הלשוני יש לך את הכתיבה כבר תשיג me gusta (לא מחובר)

lambada

New member
../images/Emo121.gif שאלה

האים הגיוני שהמילים sabeו escibir נשמעים שונה בספרדית המדוברת בארגנטינה? בדיוק כמו המילה ven ו ben

SBK

New member
לא ברור

מה המילים? אם התכוונת ל- escribir ו- sabe הרי שבארגנטינה ה- B נהגית כ- V (בין שתי תנועות). בספרד שתי האותיות ללא קשר למיקומן נהגות כ- B (אולי מכאן שאלתך בקשר ל- VEN ו- BEN)

lambada

New member
אכן לזה התכוונתי

זאת לאחר שעיינתי שנית בתיקונים שכתבת לאחר שידוע לי שאומרים ecrivir ולא ecribir

SBK

New member
לא ברור

מה המילים? אם התכוונת ל- escribir ו- sabe הרי שבארגנטינה ה- B נהגית כ- V (בין שתי תנועות). בספרד שתי האותיות ללא קשר למיקומן נהגות כ- B (אולי מכאן שאלתך בקשר ל- VEN ו- BEN)

rmoses1

New member
ושוב ברוך הבא, שרון

אתה מוזמן לשאול כל שאלה שבא לך ושיהיה לך כיף בפורום. ראובן

למעלה