hola todos...que tal?

hola todos...que tal?

חחחחח נראה לי שאמרתי: שלום כולם מה שלומכם או משהו כזה? יא אני מתה על השפה הזאת זה השפה הכי יפה שיש לדעתי! במיוחד כשמדברים מהר... יאאאא... איזה כיף זה... שמעו סיפור... אני גרה בסקוטלנד ופגשתי כאן אחת יהודיה שיודעת לדבר עברית ולמדה ספרדית בבית ספר אז אני (עם ספרדית מאוד צולעת... אני סתם מתלהבת כאילו אני יודעת...חחח...
) אמרתי לה בואי נעבוד על אנשים וסתם ברחוב דיברנו ספרדית... הבנתי הכל... אבל הקטע שאני לא ממש יודעת להסביר את עצמי... חחחח.... לא משנה... סיפור דיי עצוב... חחחח.... בכל מקרה פורום נחמד... אני מתה על ספרדית... Adios Amigos!

rmoses1

New member
היי... סקוטלנד... וואו.. ברוכה הבאה

מה זה שליחות של ההורים ? עבודה שלהם ? אנחנו סקרנים... ראובן

עבודה ...

יא אני מתה על ספרדית! די זה כזה מדהים! וואי הכי יפה זה כשמדברים מהר... como mej´amas? אמרתי נכון? חחחחח.... אני לא יודעת הרבה אבל אני מבינה הרבה... כאילו גם יודעת אבל אני שוכחת תמיד.. שפה מדהימההההה הכי יפה שיש!!!

el flaco

New member
כמה הבהרות שאולי לא ידעת

בספרדית כדיי לכתוב את הצליל ז´ ג´ משתמשים ב ll (שתי L צמודים)

perrinat

New member
חחחח....../images/Emo103.gif

אויש, אני מכירה אנשים שמדברים כ"כ מהררררררררררררררררר, זה מגניב
אבל אז אני לא מבינה כלום......

ruti123

New member
שפה לא קלה ספרדיתלדעתי אוצר המלים

אוצר המלים לטיני וופשוט אך הדקדוק קשה מאוד נא תגובה תודה

chac

New member
|הla idioma de espanol es muy fasil

הדרך היחידה להבין ספרדית היא ללמוד אני נסעתי לקוסטה ריקה לבית ספר לספרדית לתקופה של כ-3 חודשים כל יום 6 שעות לימוד וכן גם לגור עם משפחה כך שאין לך בררה אלא רק לשוחח בספרדית מכוון שאהם אינם דוברי שפה אחרת, לאחר מכן אני בטוח שגם אתה תוכל לדבר נכון

perrinat

New member
Hola Amigita../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

באמת מגניב..... סקוטלנד......

La NaNi

New member
באמת שפה יפה...

perriant - רק לידע כללי, כדי ליצור את הצליל "ג" את/ה צריך/ה להוסיף "U", אז ככה שיוצא "Amiguita".. מקווה שעזרתי...

ליטלוש12

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo41.gifברוכה הבאה!

א
נ
י
ל
י
ט
ל
א
ז
א
ם
ת