hola !

yael1985

New member
hola !

רציתי לדעת איך המזג אוויר בספרד בחודש אוקטובר? בעיקר בדרום ספרד , בחבל אנדלוסיה. תודה יעל

maozeitan

New member
במאלגה בינתיים אנחנו מתים מחום

וואיי ולחות !!! נקווה באוקטובר שכבר ירדו הטמפרטורות כי באמת אי אפשר להמשיך ככה במיוחד למי שאין מזגן בבית/עבודה.

Rebeccan

New member
ממש כמו ישראל

יש צפי לימים חמים מאוד, ויכול להיות שיהיה קר ואף גשום. ממש כמו בישראל, אמרתי ? לכמה זמן את נוסעת ?

yael1985

New member
אני טסה עם אבא שלי בטיול מאורגן

לדוברי רוסית. טיול של אב ובת. האמת שהוא זה שמשגע אותי לברר מה יהיה המזג אוויר באוקטובר. אני בחרתי להתמקד יותר ביהדות ספרד , לוותר על ברצלונה וללכת למדריד , קוסטה דה סול , טולדו , גרנדה , אנדלוסיה , קורדובה , סיביליה , וגיברלטר. זה חלום שמתגשם.. המון זמן חלמתי לנסוע לספרד. חברה שלי הייתה 3 חודשים בספרד , והיא גם רקדנית פלמנקו , אז היא גם למדה שם אצל מישהיא ממש מוכרת. לברצלונה אני תמיד יכולה לטוס בדקה ה-90. עכשיו נשאלת השאלה , כמה יורו צריך לקחת??

כן גם אני הבנתי שאפשר לטייל שם עד 3 חודשים..

והטיול מאורגן זה למשך שבוע וכל המקומות האלו? כמה זה עולה ? חח גם אני דוברת רוסית!! יכול להתאים גם לי לא ?ח חח כמה זה עולה לכם ומה זה כולל בטיול המאורגן הזה?

yael1985

New member
תלוי מה זה יקר בשבילך ,

המחיר מתנדנד בעיקר בגלל שזה לפני החגים ואחרי החגים , ונשארים מקומות בודדים ואת חייבת לתפוס חודש מראש , ככה זה . במיוחד לדוברי רוסית. זה כולל את הטיולים , ארוחת בוקר , מיסים העברות וכל הדברים האלה , המדריך הוא ישראלי רוסי , כך שגם אם אני לא מבינה רוסית בשפה גבוהה אני יכולה לפנות אליו והוא יכול לתמצת לי בקצרה בעברית . חוץ מביטוח מטען ובריאות שזה ברור שאת עושה לבד. מה שכן שאהבתי שיש פגישה עם המדריך שבוע לפני הטיסה. אצל אמא שלי ואח שלי שחזרו לפני שבוע מאיטליה לא היה להם מפגש , זה תלוי בסוכנות נסיעות. זה יכול להתאים לך , למרות שאני בטוחה שיהיו שם אנשים בגילאי 30+ . חחח את מוזמנת להצטרף!

אחרי החגים בחודש אוקטובר בכלל זה זמן מצויין

לנסוע לחו"ל, כל המחירים בעיקר רק יורדים והמזג אוויר אמור להיות טוב, לא יותר מידי חם כמו בחודשי הקיץ, ולא יותר מידי קר. החורף הקר עוד לא מגיע בתקופה הזאת של אוקטובר.. וגם אם זה מעל 30 חח זה לא כל כך אמור להזיז..העיקר עם מי נוסעים בחוויה הזאת ואת מי פוגשים שם.. בכל מקרה תהני ותצברי חוויות !

למעלה