HOLA!!

HOLA!!

היי...אני דניאל, בת 15, ארגנטינאית...ההיתי בקיץ אצל המשפחה שרובה עוד בארגנטינה והגעגועים אוכלים אותי...אםילו התקשיתי לחזור לדבר עברית!!! חחח... אני למדתי לרקוד טנגו, והטנגו הפך לחלק ממני...עכשיו כשאני בארץ אני לא מוצאת מורה לטנגו והדבר האחרון שאני רוצה זה לשכוח...ואיך שאני מתגעגעת!!! הייתי רוצה לדעת אם מישהו מכיר מורה לטנגו באזור הצפון (הגליל...אפילו עוד יותר קשה!!!חח)...אשמח מאוד על כל עזרה... תודה בכל מקרה... דניאל

גרי רשף

New member
אינני מכיר../images/Emo10.gif

אבל את היי נחמדה- אם את מוצאת ספרי לנו, ואם יש לך סבלנות לספר קצת על הטנגו הארגנטיני או לצרף קישורים מעניינים, או כל דבר אחר- נשמח לשמוע! זה באמת רעיון יפה ללמוד לרקוד!

האמת שעשיתי על הטנגו-

עבודה...על הקשר בין ההיסטוריה של הטנגו להיסטוריה של ארגנטינה...דווקא יצא מעניין...התחלתי להתעניין בטנגו בנסיעה הקודמת שלי לארגנטינה (הייתי בת 12) כשראיתי בפלורידה זוג רוקד...הוקסמתי!!! מאז התחתי להתעניין ושנה שעברה עשיתי את העבודה ובקיץ הזה פשוט למדתי לרקוד....זה פשוט באמת נעשה חלק ממני...וזה כל כך חסר לי!!! אני מחפשת כמו משוגעת מורה ואני לא מוצאת...
אני יודעת שיש במרכז אבל אני לא מוצאת באזור שלי...הנה, אפילו באתי לשאול בפורום...חחח והאמת שאני גם מתגעגעת למוריםלי שם....כל כך חמודים!!! אבל זה כבר סיפור אחר... טוב, זה הסיפור הקצר שלי...אם תרצו אני יישמח לתת קישורים לעבודה, או סתם לאתרי אנטרנט עם מידע על טנגו...כדאי לכם!!! חחח ובאמת, אם אתם מכירים או שומעים על מישהו שמלמד או רוקד אז אני יישמח ואני יודה לכם מאוד מאוד מאוד אם תודיעו לי ותעזרו לי... אגב, אם אתם מתעניינים אז יש מופע בתחילת החודש הבא שנקראת tango por dos של להקה מאוד טובה ששכחתי את שמה (זה שמו של הכראוגרף אם אני לא טועה...) והיא תתקיים בתל אביב (4 הופעות- 2/11- הופעה בערב, 3/11- הופעות הצהריים ובערב, 4/11- הופעה בערב) בירושליים ובחיפה (אם אני לא טועה הופעה אחת בכל אחת מהערים...)... בהו...יצאה לי הודעה ממש ארוכה!!! סליחה על החפירות...ותודה מראש...

חפשי בערים שיש בהם ריכוזים של עולים

ארגנטינאיים.. אני לא יודעת מאיזה גליל את בדיוק, אבל בעפולה ובטבריה למשל יש ריכוז די גדול של עולים חדשים מארגנטינה ובהם בטוח יש אנשים שיהיו מוכנים לאיזה צ'נגיטה כמו לימוד טנגו

חחח...

האמת שאני גרה בגליל העליון...וזה לא כל כך קרוב...טוב אולי טבריה אבל זה איזה שעה או יותר....אני יברר...

גרי רשף

New member
יש לך העבודה בקובץ?

אם כן- יהיה באמת מעניין לקרוא! הייתי מצרף לרשימת הישובים של הגמדונית- את כפר סבא, ואם אשמע במקרה על משהו- אשלח לך מסר.

תודה...זה יעזור מאוד..והעבודה-

יש לי את העבודה בקובץ...הנה אני ייקשר אותה, מקווה שהיא תעניין אותכם...

גרי רשף

New member
אני קראתי

אינני מומחה בתחום שיכול לומר אם זה נכון או לא וכו', וגם ברור לי שזו עבודה במסגרת כיתה ט' ולא מחקר של איזה מומחה בינלאומי; אבל שמחתי לקרוא ושמחתי שבחרת לעשות עבודה על הנושא הזה.. יש לארגנטינה היסטוריה עצובה, והרבה פעמים מתוך הכאב והעוני נוצרת מוזיקה שמשמשת כמקור לנחמה. זה נכון לא רק לגבי הטנגו אלא גם לגבי המוזיקה השחורה בארה"ב (הג'ז והבלוז), המוזיקה היהודית ממזרח אירופה, ובטוח יש עוד דוגמאות.

ברור...

אני מדגישה שזו עבודה דיי מתומצתת...וכמו שאמרת- במסגרת של כיתה ט'....רוב ההדגש בעבודה (מבחינת ציון) הייתה על טכניקת כתיבת העבודה ופחות על התוכן...

גרי רשף

New member
שמתי לב../images/Emo13.gif

רצית לכתוב על הטנגו וזה מה שעשית, אבל בגלל שהייתם צריכים לכתוב "עבודת חקר" עם "שאלת מחקר"- זה יצא קצת מאולץ. כלומר- שאלת המחקר הולבשה קצת בכח על העבודה.. נכון?

אממ...

אני חושבת שכדאי שתשאירי הודעה בפורום מחול... אחרי הכל, לא כל הארגנטינאים רוקדים טנגו... :) בהצלחה בחיפושים! =]

חחח הבנתי....תודה../images/Emo8.gif

אבל רוב המורים לטנגו הם ארגנטינאים...אז חשבתי אולי אתם מכירים....

גיל242

New member
שלום לך!

להל"ן אתר מהחובבי טנגו http://www.geocities.com/isratango/ בהצלחה! גיורא

למעלה