Hold It Don't Drop It

וואו, מהמם../images/Emo99.gif

אני לא אוהב את השיר הזה, אבל הפעם משום מה הוא פחות צרם לי
הסגנון של הקליפ מדליק, הרעיון אחלה וג'ניפר נראית הורס...

גגגגגגאאאאאאאדדדדדדדד../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

עוד דקה אני יחזור עם התגובה............ אני פשוט צריך לעכל את השלמות הזאת שראיתי עכשיוווווווווווווו ההההההההאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא היא מושלמממממממממממממממממתתתתתתתתתתת אלוהיםםםםםם עם האיפור הלבן היא כל כך AIH יווווווווווו **מעולף**

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifאז ככההההה

לא רק שהקליפ ממש לא נפגע מזה שהיא בהריוןןן... עוד יצא לה אחד הקליפים שנראלי אני הכי יאהב אי פעםםםםםםםםםם... גאד הוא כל כך יהיה אחד האהובים עלייי אבר אני רואה את זה.. היא נראית פשוט מושלםםםםםםםםםםםםםםם זה הכי BRAVE סטיילללללל עם הכדור מראות הזה שהיא יושבת עליווווווווו והאיפור של הדייווהההההההה והלוק ההורס.. היא רוקדת מושלםםםםםםםם אין שום הגבלה שהיא בהריון ונראית 1000000מיליון דולררררררררררר.. גאד היא החזירה את האהבה שלי אליה בריבוע לקליפים שלה... זה הקליפ הכי מושלם שלההההההה מאז הימים של GET RIGHT !@#$%^& ורק בגלל הקליפ הזה+התמונה---> אני אוהב תשיר עוד יותר ... ואני לא יפרוש מהפורום גםםםםםםם אם BRAVE יפסיד(חס וחלילההההההההההההההההה) :) שלמותתתתתתתתתתת.....שלמותתתתתתתת... שלמותתתתתתתתתתתתתתת.

Lopezit

New member
דעתי../images/Emo26.gif

אני חייבת להודות שלא ציפיתי למשהו כזה חשבתי היא תעשה משהו סטייל BILY... אז אני מרוצה
עשו עבודה די טובה בלנסות להסתיר את ההריון.. רק חבל שהתלבושות זה אותן תלבושות מהסיבוב הופעות עם הלבן היא נראית מדהים!!! האיפור\שיער והכל כשהיא על הכדור הזה... מה זה לעזאזל האודם הכסף המזעזע הזה?!?! בקיצוררר... בסה"כ אני מרוצה... נחכה לקליפ המלא הוא הרבה יותר טוב מ DIW זה בטוח

QueIronia

New member
מצטרף לחלחלה מהשפתון הכסוף.

חוצמזה - לוהט לוהט לוהט! היא עשתה את זה ובגדול.

oren456

New member
יההה מושלם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אהבתי פשוט הכל.. האיפור מדהים.. במיוחד השפתון בצבע כסף. לדעתי הולך להיות קליפ מעולה. ועוד יחרשו עליו .

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifשפתון בצבע כסף../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אחדג הדברים הכי גאוניים ויפים שראיתיייייייייייייייי וזה הכי BRAVE סטייל כפרעל האלבום הזהההההההההההההההההההההה... וזה קליפ שהוא מהחומר שנועד להיות מגה-להיט.. וזה יקפיץ את הדיסק והמכירות ר=צ=ח... אני כבר רואה תסגידה לקליפ הזה בMTV.. עשתה לי את השבוע היום השנה הכל XD:

shay08

New member
מדהים../images/Emo99.gif

אחד הקליפים השווים ביותר, ממש אהבתי! וגם לא רואים את הבטן כ"כ

West Doll

New member
../images/Emo99.gifדקה זה קצת מדי../images/Emo10.gif

רק הסתנוורתי מהאודם. אבל מדהים! איך לא רואים בכלל שהיא בהריון

QueIronia

New member
יפה, סקסי ועם זאת מאכזב.

לא קורה בקליפ הרבה. נו, היא בהריון, מותר לה... פשוט מה שהיה ממש מתאים ל-preview של דקה הפך להיות קצת ממוחזר כשהוא נמתח על פני 4 דקות... ד"א - בקטע שמראים אותה מאחורה עם הבגד השחור והגב החשוף - רק אני חשבי לעצמי שיש לה תחת עצום כשהתחילו לראות אותו??

Lopezit

New member
אני בטוחה שלא רק אתה

זה הדבר הראשון ששמים לב אליו כשהמצלמה עוברת מהגב לתחת... אי אפשר שלא לשים לב

../images/Emo47.gifקליפ השנתיים האחרונות שלי../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

זה הקליפפפפפפפפפפ הכיייייייייייייייי מושששששששששששלםםםםםםםם שראיתייייייייי כל השנתייייייייים האחרונותתתתתתתתתתתת... אלוהים ישמור כמה היא מושלמתתתתתתת זה מדהים אותי כל פעם מחדשששששששששששש! הקליפ הוא ב=ו=ל קליעה לשיר... אין קליפ שהיה יותר מתאים לשיר הזה מזה.. היא נראית אלווווווווווווווווווווההההההההההיייייייייתתתתת.... באמת אלוהיייייייייייתתת אין מילה אחרת... גם בכסף, גם בשחור וכמובן בלבן...... כשעושים לה קלוז אפ על העיניים גאד זה מדהיםםםםם.. ממש כמו האיפור של AIH שזה פסגת השלמות.. ומתוך כל הקליפים שלה איי פעםםםםם זה ממוקום אחרי PLAY ביחד עם AIH+IR כ=ב=ו=דד... BRAVEEEEEEE אתהה החיים שלי!

ושכחתי לראשום שHIDDI שיר מושששששששללםם

לוידע אם זה הקליפ שאני לא מפסיק לשמוע או התמונה או הכל אבל גיליתי תשיר מחדש והוא מושששששששללללםםם כמו כל האלבום הזההההה....:] לוידע אם יותר מBRAVE אם זה אפשרי בכלל אבל הוא מ=ו=ש=ל=ם

קליפ מעולה../images/Emo99.gif

רואים שהשקיעו, הקליפ ברמה גבוהה... יכול להיות שזו רק התלהבות ראשונית
אבל בדוגרי, קליפ מעולה. כל הכבוד!

Lopezit

New member
אממ הייתי מעלה לך את זה לאתר אחר

אבל המחשב שלי לא יאפשר את זה
בקיצור תבקש מחן

למעלה