HoldSync - תוכנה חינמית חדשה

yoovee

New member
HoldSync - תוכנה חינמית חדשה

היי, הא לכם תוכנה חופשית חדשה בפאלמגיר (או בעברית למי שמעדיף). אם בא לכם לעזור לי לקראת הגירסה הבאה: מהן כל תוכנות ה-"Card Reader" למיניהן, והאם היה עוזר לכם קיצור דרך אליהן (בהנחה שצריך ממש להעלות אותן ע"מ להשתמש ביכולת שלהן - תקנו אותי אם זה אחרת - בסוני אני כבר יודע: Data Import [מצטער אבל ה-MS Import של ה-OS4 לא תוכל להיתמך כי HoldSync דורשת OS5 לטיפול בכפתורים...]). בנוסף, מי שיוכל בבקשה לתת לי כבר ישר את ה-CreatorID שלהן (למשל ע"י Filez או Resco Explorer בתצוגת Details), זה יהיה בכלל נחמד ומועיל, אבל קישורים לכל התוכנות הנפוצות זה מספיק טוב. תודה.

yoovee

New member
גירסה 1.1 תומכת בסנכרון אלחוטי ...

התוכנה מאופשרת כברירת מחדל מיד לאחר סינכרון: לחצו על כפתור החומרה הראשון במשך 8 עשיריות השניה, ושחררו לביצוע סינכרון מול המחשב (HotSync) - יישמע צליל כאשר ניתן לשחרר את הכפתור. HoldSync תומכת גם בכפתורי Jog/Back של Sony. ניתן לבטל את פעולת התוכנה, להחליף כפתור ולשנות את משך הזמן ללחיצה מן המסך הראשי של התוכנה. לסנכרון אלחוטי, יש לבחור בתיבה Manual לפעולה ידנית של התוכנה (מגבלת מערכת). תוכנה כ"כ פשוטה ושימושית כשאין עריסה (למשתמשים בכבל ללא כפתור), שקשה להבין איך לא יצרו אותה קודם :) לחיצה קצרה על הכפתור שלכם תבצע את הפעולה הרגילה שלו, ולחיצה ארוכה כשהפאלם לא מחובר, לא אמורה לעשות כלום. כמו"כ התוכנה מיישמת שיטות נעילה מתקדמות (אם כי ניתן למחוק אותה בקלות) להבטחת יציבות מלאה גם תחת מערכות ההפעלה החדישות, וללא שום האטה ברקע. * לעדכון גירסה יש לבטל קודם לכן את פעולת התוכנה!

Ran sch

New member
אם אני זוכר היה לך רעיון

לתוכנה שמפעילה מספר תוכנות שונות באמצעות המקשים ... אני בכיוון ? איך הלך עם זה

urias78

New member
אני משתמש במאקרופליי לשם כך

והסינכרון מתבצע אוטומטית ע"י לחיצה על מקשי MENU + H לפני כן השתמשתי ב-Type Right ע"י מיפוי מקש "H" ולפני כן השתמשתי בבטלר ע"י מיפוי מקש "H" החסרון של השימוש ב-Macro Play הוא השימוש בכפתור ה-MENU לצורך כל ההקלטות הקיימות ולכן הפתרון שלך עדיף לעומת זאת, היתרון של השימוש ב-Macro Play - תוכנה אחת שמטפלת בכל הפעולות הרוטיניות, כגון: סינכרון, עדכון מזג אויר, עדכון חדשות, עדכון מניות, הפעלת VNC, קבלה יזומה של דוא"ל ועוד

למעלה