HOLE

פנינושה

New member
HOLE

מה אתם יודעים על הלהקה הזו של קורטני לאב ? הם מפורסמים בחו"ל ? וכאן בארץ ? איזה שירים טובים יש להם ? והכי חשוב באילו שירים אדוארד השתתף ?

מיצי007

New member
הלהקה יחסית די מפורסמת

אדוארד לא שר באף אחד מהשירים של הלהקה. הוא רק הופיעה איתם בשתי הופעות בלוס אנג'לס ממזמן כשהוא מנגן על גיטרה. אני אוהבת את השיר-CELEBRITY SKIN

swirrrly

New member
נצל"ש ../images/Emo4.gif.... ../images/Emo118.gif../images/Emo176.gif

אד אוהב אותי, ואתכם לא.

swirrrly

New member
*את ההודעה שבקישור ../images/Emo118.gif

אני מקוה שלא יהיו יותר בעיות-הבנה

SoundsOfSilence

New member
הלהקה דיי מפורסמת

בעיקר בגלל שקורטני רצחה את קורט בשביל לפרסם את הלהקה שלה. כמובן שחברי הלהקה הספיקו כבר להעיף את קורטני מהלהקה (שהיא הקימה). ללההקה לא היו שירים טובים. הם סתם ניזונו מהמוות של קורט קוביין.

מיצי007

New member
היי היי היי../images/Emo70.gif

לכאלה דברים אני פשוט לא ארשה בובה
עם זה אני פשוט לא מסכימה. הבחורה מסכנה ועלובה אמנם,אבל היא בהחלט לא רצחה את קורט. אגב,הלהקה שלה הייתה עוד קיימת לפני נירוונה אם זה מעניין אותך,אבל מה שנכון זה שבגלל כל הרעש שנעשה לאחר מותו הלהקה הזאת ניצלה את זה.

Dark Muse

New member
ל soundofsilence

קורט מת ממנת יתר... טימטום עצמי הייתי אומר המלחמה בבית המשפט עם קורטני היא על הזכויות של השירים(או הכסף) אם אני לא טועה (אני בטח טועה
)

מיצי007

New member
לדארק מיוז

אתה טועה. קורט מת מיריה של אקדח בראשו,זאת הייתה התאבדות. הטמטום הוא באמת המלחמה בבתי משפט על זכויות השירים,זה ברור שהם לא שייכות לה.

~*~gaL

New member
מישהו פה אוהב את מיוז,

ואני אוהבת את זה.
איזו הודעה לא קשורה

SoundsOfSilence

New member
אנשים תירגעו....

אני לא באמת חושבת שהיא הרגה אותו. אני יודעת שקורטי התאבד
ולא מת ממנת יתר... למרות שלפי הנתיחה שלאחר המוות היה לו כל כך הרבה הרואין בדם שהוא היה מת ממנת יתר אם לא היה יורה בעצמו פשוט לשמוע את השם של קורטני מעצבן אותי. המוות של קורט בנה את הול. קורטני החמדנית המגעילה הזאת שמנסה לעשות כמה שיותר כסף על ההתאבדות של בעלה מגעילה אותי. עם כל המאבקים שלה על זכויות יוצרים על מוסיקה שבכלל לא שייכת לה וההוצאה לאור של היומנים של קורט. אם כבר עדיף שקורטני הייתה מתה.

מיצי007

New member
אני מסכימה עם הכל בובה../images/Emo70.gif

רק לא עם הקטע שעדיף שקורטני הייתה מתה...

למעלה