Holy shit - this is it

Lonly badger

New member
Holy shit - this is it

סרט ראשון ברמה הוליוודית נדמה לי, שיוצא בנושא, למי שמעוניין preview: http://www.alienvideo.net/brandon-corey-story.php

הקונספירציה להגכחת הקונספירציות

נעשו כמה מחקרים מעניינים על כך שממשלת ארה"ב וממשלות אחרות מעודדות את הדיבורים על קונספירציות להסתרת הקשר עם חייזרים, לצורך שתי מטרות: 1. שהאנשים שעוסקים בקונספירציות (קשרי) הון שלטון יעברו לעסוק בחייזרים. 2. להגחיך את האנשים שעוסקים בהפצת מידע על קשרי (קונספירציות) הון שלטון. עד עכשיו כל המידע שנתקלתי בו בנוגע לחייזרים ועב"מים וכו' היה ממש מטופש ולא אמין, וכל הנושא הזה נראה לי לא חשוב.

Gilliana

New member
זה בגלל..

... שלא הגעת למידע הנכון. אם יש לך כח וסבלנות - מפנה אותך לטור הדו שבועי של חנן סבט ושלי באתר מעריב (NRG).

למה זה חשוב?

יש הרבה מאוד בני אדם ובעלי חיים שאנחנו לא מכירים שחיים בכדור הארץ, שהשליטים דופקים אותם (אותנו) כל הזמן. מה זה משנה אם יש עוד בעלי חיים בכוכבים אחרים? למה להתעסק עם זה בכלל?

MetalSinagouge

New member
יש הרבה קונספירציות- רק אחת

שמאגדת את כולן: תגיד לי בבקשה: מי הפיץ את צורת הכתיבה הכ"כ מקובלת של המילה הנכתבת כך: "חייזרים"? חשבת על זה? הכל קונספירציה כדי שלא נוכל למצוא חומרים מועילים בנושא בגוגל עברית. מעטים בלבד שאלו עצמם מה ההבדל בין חיזר לחייזר- הנה ההבדל. Ignorance is bliss?

Gilliana

New member
זו לא קונספירציה, זו דביליזציה ../images/Emo9.gif

פשוט אין חומר ראוי בעברית בנושא כפי שאין חומרים ראויים בהרבה מאד תחומים בשפה העברית. מי אמר שאנחנו עם הספר? בדיחה טובה...
בכל אופן, כדאי לנסות גם את המילה "חוצנים", למרות שאל תבנה על זה יותר מדי...

MetalSinagouge

New member
עזוב, אני סתם...

אני מפנה את כולכם לפרק הלפני אחרון של סאות' פארק שעוסק בתאוריות קונספירציה, זה מציג את מחשבותי הנושא. הקונספירציות נוצרות כדי שלאנשים יהיה על מה לחשוב בשרותים, זו העז "לעזאזל" של התקופה הזו, שמופיעה בצורת מחשבה. זה חסר טעם. איך בנאדם, שטכנית אפילו לא יכול להיות בטוח באשר להאם מה שהוא רואה- באמת קיים יכול להסיק כ"כ הרבה מסקנות באשר ללמה ואיך העולם פועל? הכל זה Belief System, או BS. הקונספירציות האמיתיות נחשפות כשנשאלת השאלה למה אני צריך למה כ"כ הרבה חרא כדי לפתוח חשבון בבנק? אני מעדיף לשמור כסף מתחת לבלטה.

Lonly badger

New member
בטוח במה שקיים

אתה יכול להיות בטוח שמשהו קיים. אפשר לנסות את זה ברגע זה . כך משהו כבד- אבל לא כבד יותר מדיי(תלוי בבטחון העצמי שלך ובהומור) ותשחרר אותו מידך לכיוון הרגל. האם הרגשת משהו? מה הרגשת? אילו מחשבות עלו בראשך באותו רגע? מה המסקנות? אלא אם כן אתה מגניב כמו דויד הום, אתה תסיק שבהחלט יש משהו שם, אתה פשוט לא בטוח מהו . ה bs הוא חלק מהכל. לא הכל. הbs איננו הדבר שמכיל את המידע להכל . אלא סך התודעה והיופי והאהבה(זה הכי קרוב שאני יכול לנסח במילים) או סך האנרגיה הטהורה (או כל צורה שלא ניתן לחלק- that which is hole and idivisible) מכל הצורות שאתה תופס. ככה שהגוף שלך יכול למות. אבל ה bs בהחלט משפיע על האנרגיה הטהורה הזאת. אפשר לקרוא לbs האגו. ואותו יש להעלים כפי שרוברט אנטון וילסון בודאי מרמז. (מרמז חי חי)

MetalSinagouge

New member
אה ראית את מייבי לוג'יק?

בונ'א אני רק שמעתי על דיוויד יום בשם, אני די בור. חרא. מדי פעם יש לי מצב רוח כזה של "לקחת כל ספר שאפילו קצת מעניין אותי מהספרייה כדי להשכיל". למה?

Lonly badger

New member
כן

אני מחבב את אנטון. הוא כל כך חביב. "הלוואי" שהייתי "פוגש" את האנשים הללו בגיל יותר צעיר. הייתי עוזב את התיכון ואולי הייתי נשאר במערכת יחסים מבטיחה. רוב הספרים לא יקנו לך את היכולת להתמודד עם ידע. בעיקר לא אבסטרקציות של פילוסופים. אבל אם אתה רואה איזשהו יופי בספר , תדע שאתה "יוצר" את היופי או לפחות לא היית יכול להבחין ביופי אלא אם כן הוא היה קיים גם בך.

MetalSinagouge

New member
נההה...

מה שהוא לימד אותי (ז"א מה שהבנתי ממנו בלי לעשות את התרגילים כי אני ממזר עצלן) זה פשוט לכבד את מה שאחרים אומרים. יש כ"כ הרבה מידע בפורום הזה ביומיים האחרונים, יש לי עומס יתר.

אין אפשרות להיות נייטרלי

Lonly badger כבר הסביר את זה, ולא בא לי לחזור על כל הדיון, אבל אי בחירת צד היא גם בחירת צד, הצד שפוגע, כי זו הנורמה. לגבי קונספירציות: קונספירציה היא בסך הכל קשר. "חברה" היא מערכת של קונספירציות, קשרים. הדיון שלנו עכשיו הוא קונספירציה, אנחנו עושים קונספירציה לדבר על קונספירציות. אימייל זה קונספירציה, שיחת טלפון, SMS, פקס, כל קשר בין שני אנשים הוא קונספירציה. הקונספירציה להגכחת הקונספירציות היא הקונספירציה להגחיך את הטענות המוכחות בדבר קשרים בין אינטרסנטים שונים לפוליטיקאים, בין בעלי הכוח בחברה. אחת התוצאות של הקונספירציה הזו היא מה שתיארת עכשיו, תחושה שאי אפשר לדעת מה קורה ולכן צריך פשוט לזרום - לשתף פעולה עם החרא.

למעלה