Holy Shit!!

MetalMurF

New member
Holy Shit!!

תקפו את דהסטרונגסטטטטטט!!! פאק איט!!! מי שעשה את זה בטח רוצה לסכסך בין הבריתות החזקות... אז אני מבקש לא לקפוץ למסקנות יש לי חדש ב mgh אבל לא משנה... אנחנו נברר! אבל רק תסבירו.. כולנו ישראלים.. למה שלא נתאחד להרוג את כל הבריטים והצפרתים.. ואחרי זה נגמור את עצמנו.. אולי נעשה סולחה בין כל הבריתות וזהו..? חבל שיהיו מתקפות ואז כל הבריטים יכסחו אותנו כי לא יהיה נשק /=

TyT2

New member
../images/Emo128.gifרגע

תקפו וניצחו את the strong ??

dragonit12

New member
מה שאני שואל גם

זה גם מה שאני שואל לפי מה שהבנתי תקפו אותם מעניין את מי ומעניין אם הוא שרד נקווה שמישהו נדעיב מסטרוגסט ינדב לנו את המידע

MetalMurF

New member
אני..

אני בדהסטרונגסט.. V_israel התעשיה שלו.. נעלמה.. דאמיט!

MetalMurF

New member
-_-'

אני לא בוגד ><" אני אוהב את דהסטרונגסט.. אבל שמי שעשה את זה שידע שאנחנו לא נשתוק!!

dragonit12

New member
בסדר הוא ישתקם

בסדר וי ישראל ישתקם מהר לדעתי לא סתם הוא מדורג גבוה? מה חיסלו אותו לגמריי?? עדיין יש לו הרבה אדמה פנויה לא ? אז עכשיו הוא יצטרך רק לאגור מספיק תורים כדי לבנות הרבה מפעלים על כל האדמה

MetalMurF

New member
בעעעע

לא יודע למה... זה לא כ"כ פשוט כמו שזה נראה /= בהצלחה V_israel

dragonit12

New member
זה פשוט

יש לו הרבה אדמה אז הוא יוכל להשתקם מהר כבר כמה תורים צריך 3 תורים לכל מפעל באת ביום אתה בונה את ה-24 מפעלים ויש לו גם הרבה אדמה ככה שהוא יכול להשתקם מהר !!!

dragonit12

New member
אני לא חושב

אבל כל אחד יכול לבדוק ביחסים שהתעשיה שלו בקרשים

netunkam

New member
עוד מידע..

זה לא חדש .. יש לו 3 מיליון צוללות וערמת טנט ככה שלא היו יכולים לחסל אותו. אבל זה לא יהיה מהר ההשתקמות שלו חוצמזה שיש שמועות שהוא שוקל לפרוש

למעלה