Home LAN

Home LAN../images/Emo131.gif

לפני כשנה כשהתקנתי רשת ביתית בין שני מחשבים (Win98) הדבר היחיד שהייתי צריך לעשות זה להתקין את כרטיסי הרשת, לוודא ללשניהם משויך TCP/IP להוסיף שיתוף קבצים וזהו!. אני כבר שבוע מנסה להתקין שוב רשת ביתית אבל ממש בלי הצלחה... ניסיתי ב TCP/IP, ניסיתי ב IPX, ניסיתי להחליף כרטיס רשת.... ללא הצלחה. אני בטוח שהפיתרון פשוט מאד. אם מישהו יכול לעזור לי בזה אודה לו מאד!!!!!!!!!!!!!! הערכה שלי שמשהו עמו הגדרות IP יפתרו את הבעיה. אמיר.

dts

New member
LAN

ראשית קבל שתי נקודות על ההצלחה של ל´ בבניית רשת ביתית ראשונה בTCP/IP לחיים יותר קלים בחר ב פרוטוקול NETBEUI ותחסוך מעצמך הגדרות IP מיותרות בחיים פשוט תוסיף לכרטיסי הרשת את הפרוטוקול הנ"ל ותסיר מהם TCP מוסיף את השיתופים הרצויים והופ רשת. IPX מיועד למישחקים

תודה, אבל לא עוזר.

קודם כל תודה רבה. נכנסתי לאתר אבל הבעייה היא ששם הם מדברים על שיתוף קישור לאינטרנט בלבד. אני עדיין לא הצלחתי לשתף אפילו קבצים למרות שזה אמור להיות מאד פשוט! יש למישהו מושג מהן הגדרות ה TCP/IP שאני צריך לשים??? ניסיתי בעזרת ה IPX אבל זה גם לא עובד. תודה, אמיר.

dov98

New member
אתה פשוט צריך להגדיר נוסף

ל פרוטוקולים NETBEUI וTCP/IP את המחשבים בשכנים לרשת

ובעיברית ?

מה זאת אומרת להגדיר את המחשבים בשכנים לרשת? אני לא רואה שום מחשבים בשכנים לרשת. כאני מגדיר פרוטוקול tcp/ip אני רואה רק את המחשב שלי בשכנים ברשת. כשאני מגדיר פרוטוקול netbeui אני לא רואה שום מחשבים בשכנים ברשת ולחיצה על "כל הרשת" מוציאה הודעת שגיאה.... לדעתי אני צריך להגדיר את ה IP בכל מחשב. אתה יודע אולי איזה IP צריך להגדיר ??? שוב תודה. אמיר.

למעלה