homesick for

behappy

New member
homesick for

האוויר נעשה שקוף והמטרות נעשות ברורות הדרך נראית קשה-אך-אפשרית. והחודשים הקרובים יהיו קרים ועמוסים קשים ויפים ואני יודעת, יודעת שהעולם יחייך אלי ומשהו יבשיל בי מתחת לאדמה הקפואה אבל. . . בפעם האחרונה שהתחלתי משהו מאוד גדול היה לי על מי להשען אל מי לחזור הביתה ולהתכרבל היום לא. ממש all by myself וכל הדמעות שנקוות בזווית הפנימית של העין רק בזווית הפנימית ש לא יפריע ליומיום הזה וכן. אני יכולה ומסוגלת המילים של חורפים קודמים, לפני שנתיים שלוש שחיפשתי את האמת ואותי מתוך רוחות הפרצים כבר לא נכונות לי יותר אני יודעת לשכב ולהירדם גם בלי להתכסות אני יודעת לטרוף את כל חבילת הקלפים מחדש ולשחק מול עצמי כמו לפני שנים, בטירוף של רמי מול עצמי כשלאף אחד כבר לא היה כוח לשחק ואני יודעת להסתפק במעיל של החורף שעבר כבר לפני חורף אבל לפעמים נמאס לי להיות חזקה ומבינה ויכולה לפעמים אני רק רוצה לרוץ הביתה לפעמים אני מרגישה ש אני אוכל לרוץ רק כשיהיה לי הביתה וזה שהאוויר נעשה סתווי ונהדר זה לא מושך אותי לרוץ קדימה זה רק גורם לי לעצור לחפש את הנופים שפעם הייתי נדהמת, מתייפחת, מתרגשת מולם, לחפש את העבר את העתיד את העצים את עצמי ולשתוק. איפה יהיה הזמן לעצור בשקט בשקט מול הר קפוא? עכ לוותר על המבוך העצמי לצאת ממנו החוצה לקרוע קרע בין העננים.

דוVשה

New member
../images/Emo20.gif

אני תוהה אם את מסוגלת לראות א עצמך איך שאחרים רואים אותך. ואז אני תוהה אם זה בכלל ישנה משהו, לטווח הקצר, כי בכל זאת - את מרגישה מה שאת מרגישה עכשיו, הרגע, את חווה את זה. אבל אז אני מחייכת, כי לטווח הארוך, זה כן משפיע. אני אישית לא חושבת שאת תוכלי לרוץ רק כשיהיה לך בית, ואני אישית לא חושבת שתוכלי להתחיל משהו גדול בצורה יותר טובה אם יהיה לך מישהו לחזור אליו הביתה. וזה היופי המיוחד שלך, לדעתי. כי את באמת חזקה. את חזקה. גם לבד. ואני רואה את האוויר שלך ואני רואה את העבודה שלך ואני רואה את ההישגים שלך, והכי הכי הכי אני רואה את העשייה שלך. שלא תלויה. היא לא תלוייה לא במישהו אחר ולא במשהו אחר, רק בך. וזה יפיפה בעיניי. אני יכולה להזדהות ולהבין המון את מה שכתבת, את הצורך, את ההרגשה של הלבד, את הרצון לנוח. ומעבר לקו הזה, אני יכולה לראות את ההתמודדות שלך, ביום יום, וזה הכי חזק. כי עם כל הדברים שלפעמים יכולים להפיל למטה, את ממשיכה. אז אני מקווה, שלטווח הארוך, הראייה של אחרים אותך, כשלפעמים קצת קשה לראות/להזכר/להאחז, תביא לך קצת שקט. והנה ציטוט יפה שקראתי; "כאשר אתם מתמקדים בבעיה, הרגש שתחוו יהיה שלילי, ויאותת לכם שאתם יוצרים בכיוון שלילי. כאשר אתם מתמקדים בפתרון, הרגש שתחוו יהיה חיובי ויאותת לכם שאתם יוצרים בכיוון חיובי" אני מקווה שיהיה לך בית במהרה
.

behappy

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif תודה על זה ועל עוד המון, כפרה

noosh

New member
כלכך נגעת...

(עזבי את זה ש-In Liverpool בכל מקום בשבוע הזה) אני יודעת לטרוף את כל חבילת הקלפים מחדש ולשחק מול עצמי מדהים. הכל כאן, יכולתי ממש לראות את הנופים האלה איתך ולהרגיש את ההתכווצות הזאת בפנים כשהמחזוריות הזאת נשארת אבל את לא באותה נקודה, את מנסה לסחוט מעצמך את הרגש הזה שעבר בך בצמרמורות פעם ועכשיו את מסובבת ומסובבת א תזה בפנים ומנסה לספוג אבל זה לא נוגע באותם עצבים, משהו אחר צריך לגעת בהם. זה כואב, התחושה הזאת. לא יודעת, כאב כזה של החמצה, של אוף, למה אני לא יכולה להרגיש את זה עכשיו, אני כלכך צריכה להרגיש את זה עכשיו. יש בזה משהו מוּכּר. ההרגשה הזאת שצריך לרוץ הביתה אבל אין לאן, בלבול כזה והרגשה שאין מחסה, אין משהו שיגן עלייך, אין את הפינה הזאת שמכסה. ואולי את לא צריכה עכישו להיות חזקה, אולי באמת לרוץ לאנשהו, למצוא את המקום שאת יכולה לחזור אליו, להתכרבל בו. (אני לא יודעת איך מוצאים, הלוואי והייתי יודעת....) לא יודעת, אין לי באמת עצות או משהו, פשוט... כתבת כלכך נוגע.

למעלה