Honeymoon 1X22 הפרק הכי טוב?

randomguy

New member
Honeymoon 1X22 הפרק הכי טוב?

אני שוקל לבחור בפרק הנ"ל לפרק הכי טוב של האוס ממה ששודר בארץ, ואני רוצה שינסו לשכנע אותי בעד או נגד. מי שזוכר את הפרקים של עונה 1, שיכתוב בבקשה מה הוא חושב על הפרק הנ"ל, למה הוא טוב ולמה הוא לא טוב. עדיף לכתוב סיבות מנומקות ומפורטות. (כמו שאני כתבתי סיבות למה הפרק "שלושה סיפורים" לא כל כך טוב לדעתי, בשרשור אחר).

randomguy

New member
3 סיבות למה Honeymoon פרק טוב:

1. העלילה הרפואית - מקרה מאוד מעניין ובמיוחד מסובך לפענוח מבחינה דיאגנוזיסטית. היה "קייס" מרתק של החולה השבועי (מארק ווארנר). פרק קלאסי מבחינה זאת, ויותר טוב מרוב (בעצם כנראה מכל האחרים). 2. מבחינה קומית - הרבה בדיחות מעולות (למרות שיחסית בכמות ממוצעת או קצת פחות מהמומצע). הומור קלאסי של האוס. גם מהבחינה הזאת, פרק קלאסי. 3. מבחינה דרמתית - כל הפרק היה מאוד טעון רגשית ובפרט האוס, היה במצבים אימוציונלים אינטנסיביים במיוחד לאורך כל הפרק (בעיקר בגלל היחס המורכב שלו אל סטייסי). ראו אותו בשיא שלו, מפענח את התעלומה, פותר את הפאזל, וגם כשהוא הצליח לבצע את הבדיקה (של השתן בזמן התקף) תוך נטילת סיכון, ולמרות כל המכשולים, וכך אימת את האבחנה והציל את החיים של החולה. וראו את האוס גם בתחתית, במיוחד בסוף הפרק, כשסטייסי נשארת עם מארק והוא מנסה ללכת על הרגל שלו ולא מצליח וכל מה שנשאר לו זה לקחת כדור ויקודין, וברקע השיר "you can't always get what you want", מה שממחיש יותר מהכל איפה האוס נמצא ומה עובר עליו באמת. גם מהבחינה הזאת, פרק קלאסי, ויותר טוב מרוב (או מכל) האחרים.

randomguy

New member
הדיון בפרק הנ"ל כבר נכלל בשרשור

על הפרק שלושה סיפורים, אבל אם למישהו יש מה להוסיף, שיוסיף.

למעלה