honeys I'm hooooooome!!

Nagini Potter

New member
honeys I'm hooooooome!!../images/Emo24.gif

איי, איך התגעגעתי לתפוז ובמיוחד אליכם!! ^-^ האינטרנט שלי היה מת למשך כמה זמן...... וזה בגלל שהמחשב היה דפוק לגמרי, וגם האינטרנט לא היה משהו... אניוואי, תיקנו את המחשב ועוד מעט גם ייקנו חדש (כי הוא עדיין דפוק מדי להיות המחשב הראשי עם כל הזכרון), וסוף סוף גם התקינו עברית על המחשב (היה צריך להתקין הכל מחדש, כל המועדפים שלי הלכו
), אז אני יכולה להכנס!!
טוב, עוד לא הסתכלתי מה כתבתם בינתיים, אני מקווה שהצלחתם להסתדר בלעדיי
לי זה לא יקרה Nagini Potter There has to be a better way to start the day than waking up every morning

Silver Fox

New member
יעלוווווו../images/Emo24.gif../images/Emo82.gif

דאגתי לך!ברוכה השווה! ותמשיכי את נגיני או ש...
(כבר שכחתי לגמרי מה מסופר בו בגלל שלא כתבת כבר שנה.
)

MadSheep16

New member
יעלוש!!!!!!!!!

התגעגעתי אלייייךךךך!!!!! אף פעם אל תעלמי לנו ככה שוב!!!!!!!!!!!!!!! את יותר מדי חשובה לנו!!!!!!! את יודעת איזו הרגשה רעה זאת כשחמישית מהפורום נעלם?! איומההה!!!!!!! בכל מקרה, פיספסת את "המעריצות של רייסטלין" שענת ולילך קראו אותו בפורום אחר ואני לילך וענת טוחנות אותו בקצב של מטורפות! ממש אוהבים את הפיק הזה! זה הפיק הכי טוב שמי שכתב אותו כתב עד עכשיו!!!! (שקט לילך וענת) תקראי: המעריצות של רייסטלין סער עמד לו לבדו בשממה והיה עסוק בלהיראות מעורר כבוד ויראה עד שלא שם לב לגדיל השועט לעברו. "היי סער", גדיל אמר וסער הביט לעברו. "מה?" סער שאל. "סער, תראה! רייסטלין רץ! הוא בורח ממשהו! איזה מעניין! אף פעם לא ברחתי ממשהו! אני חושב שאני אשאר לצפות ברייסטלין!" "בורח? ממה המג האפל בורח? הוא גילה את אופיו האמיתי ומנסים להרוג אותו?" "אני חושב שהוא בורח ממעריצות!", השיב גדיל, "אף פעם לא רדפו אחרי מעריצות..." "ממעריצות? הוא בורח ממעריצות?", מה כל כך מסוכן במעריצות?" "תכף תראה", גדיל המשיך לקשקש. לפתע נראתה נקודה שחורה באופק, נקודה שחורה שמאחוריה ענן עשן גדול, נקודה שחורה עם עור זהוב ואישוני שעון חול. הנקודה התקרבה, "גדיל! סער! אתם חייבים לעזור לי!!!!!!! הן רודפות אחרי!!!!!" דיבורו של רייסטלין נקטע בשיעול כבד עם הרבה דם. סער נראה עוד יותר מעורר כבוד, "אני? אעזור לך? למה מה קרה? מי מת?" סער הוציא את הגורמט והשרשר והתחיל לפצח גרעינים שחורים, "אני חושב שאני אצפה בך מהצד..." סער התחיל פתאום לקלל: "איזה שופט בן ז*נה! יא נאצי! זה היה גול!!!!! אדום עולה!!! מכבי חיפה אלופה!!!!!!!" רייסטלין הסתכל עליו במבט מוזר, "מכבי חיפה זה ירוק עולה". גדיל המשיך לפטפט כמו פטיפון שפועל על חשמל. "אני חושב שאני אסתלק מפה לפני שהמטורפות האלו יגיעו אלי!" רייסטלין אסף את גלימתו ורץ במהירות מפתיעה לרב- מג חולני. סער המשיך לפצח גרעינים, לירוק ולקלל וגדיל המשיך לקשקש כמו פטיפון מטורף, כלפתע הגיע הענן המשונה ודרס את סער ואת גדיל. "יו! אף פעם לא נדרסתי למוות בידי עדר מעריצות מטורפות!" קישקש גדיל לסער שהבין שהוא אמור להיות מת. לפתע, סער התיישב, הסתכל על גדיל בזעם ואמר: "קנדר מטומטם! אתה אמור להיות מת!" ונשכב בחזרה על הארץ. "מה? באמת? איזה מגניב!!! אף פעם לא מתתי! זו בטח הרפאתקה נהדרת!" בינתיים רייסטלין הגיע לעיר הקרובה פרמ"ד (בטח ניחשתם מה זה פרמ"ד...) שבאופן מוזר לא היו לה חומות, לא מגדלים ולא שומרים. היה לה רק שער אחד תקוע בשום מקום שעליו יש שלט: "ברוך הבא לפרמ"ד" ולוח מודעות עקום שמעליו יש שלט: "לחץ כאן אם ברצונך לראות לוח זה פעם בשבוע" רייסטלין חשב שהכניסה הזאת נראית טיפה מוזרה, והוא הרגיש זדון רב בתוך העיר הזאת, אבל כדי לברוח מהמעריצות הוא היה מוכן להיקלע למערה של מאה דרקונים, אז הוא נכנס פנימה והוא לא תיאר לעצמו, ששם יהיה גרוע יותר ממערה של מאה דרקונים... בעיר היו בתים עם צורות משונות, כשליד הדלת היו שלטים עם שמות משונים בעברית ובאנגלית, כמו "רייסטלין מאגר", knight of darkness"", "גילתנאס קוץ אש",,"Moondust" והבית המוזר מכולם, היה בית כחול כולו, שעל השלט (הכחול) שליד הדלת (הכחולה) היה כתוב (בכחול) SaberTooth. רייסטלין ראה כיכר ענקית, שהוא שיער שהיא הכיכר המרכזית של העיר, שבה דמויות מצמררות ומעורפלות כערפל שחור ישבו ופטפטו על נושאים משונים, רייסטלין הצליח לקלוט שברי משפטים מהשיחה המשונה: "אני דווקא חושבת שרייסטלין מכוער!" "את עדיין אוהבת אותו אחרי שקראת את האגדות?" "מי מתרגם את מלחמת הנשמות?" והשאלה שנשמעה הכי הרבה פעמים למרות שרשימה מוזרה ריחפה ליד הדמויות המוזרות והיה כתוב בכותרת: סדר הקריאה,הייתה: "מה סדר הקריאה של הספרים?" (סייבר... המאבק אבוד! תמיד ישאלו את השאלה הזאת!) רייסטלין הצטמרר מהקבוצה המוזרה הזאת והסתכל בחשש על סביבותיו, לפתע, הוא ראה את קראמון משחק כדורגל (לא שהוא ידע מה זה) עם קבוצת דמויות מטושטשות. "קראמון?! מה אתה עושה פה?!" רייסטלין צעק והתמוטט לרצפה בשיעול עז שכמעט קרע את ריאותיו בגלל הצעקה. קראמון, ענק וטיפש, התקרב לרייסטלין השרוע על הקרקע. "היי, רייסט! רוצה להצטרף? זה משחק נורא כייפי! כולם רצים אחרי הכדור ומנסים לבעוט אותו לשער! והקבוצה שלי מנצחת!" "לפי מה שראיתי הקבוצה השנייה מנצחת כי אתה תמיד תוקע גול עצמי, מטומטם! חוץ מזה אני לא יכול לשחק במשחק המטומטם הזה וגם אם הייתי יכול לשחק במשחק המטומטם הזה לא הייתי משחק בו! " "רייסט, רייסט!" אמר קראמון (שלא הקשיב בכלל), "מה אתה עושה פה בכלל?" "איזה אח אידיוט יש לי..." מלמל רייסטלין, ולקראמון אמר: "אני בורח ממעריצות מטופשות שנראה לי שהן מנסות להרוג אותי!" "איזה כיף לך רייסט!" קיפצץ קראמון, "תראה רייסט! ארנבים!" רייסטלין התחיל לדפוק את הראש בקיר ולהגיד: "מטומטם, מטומטם, מטומטם" לגבו המתרחק של אחיו עם תא המוח היחיד. רייסטלין הרגיש את הקרקע רועדת פתאום, היא הביט לאחור בפחד וראה ענן אבק דוהר לעברו. רייסטלין עשה מיד אחורה פנה ונכנס לסמטה חשוכה (דנהההה, זוכרת?). הוא נשען על הקיר בניסיון לנשום, כשהרגיש עיניים ננעצות בו, הוא הביט בחשש לעומק הסימטה, וראה שני זוגות עיניים זוהרות בחשיכה. הוא קפא על מקומו. בעלי העיניים פסעו מהצללים וחשפו שתי בנות מוזרות, שנראה היה שהן היו היחידות שלא היו מעורפלות. "אתה רייסטלין מאז'אאאר, לא?" אמרה אחת מהן. "כ...כן" "אני יערה וזו מוריה..." (לא אני! לא אני!) אמרה השניה. "אתה רוצה להימלט מהמעריצות? אם כן, אנחנו נוכל לעזור לך..." הן החליפו מבטים זדוניים. הראשונה, יערה, תפסה בידו של רייסטלין והתחילה למשוך אותו לעבר פנים הסמטה. "יערה! מוריה! תפסיקו!" נשמעה צעקה מהכניסה לסמטה. יערה ומוריה החליפו מבטים, "אוי שיט!". רייסטלין הביט לכניסה לסמטה וראה שלוש בנות רצות לעברם. "תעזבו אותו! זה רייסטלין מאז'ר! אנחנו לא אמורים לפגוע בו!" צעקה זאת שהקדימה בהרבה את חברותיה. "לא!" צעקה מוריה, "הוא שלנו!" "הראשונה הביטה בה במבט זועם, "מוריה, הכנסתי אותך לפיק שלי, ואני יכולה גם להוציא אותך ממנו! ואת לא רוצה לדעת באיזה דרכים אני יכולה להשתמש כדי להוציא אותך מפה!" (כן, כן, זאת אני!) יערה ומוריה החליפו שוב מבטים, ויערה שמטה את זרועו של רייסטלין. "אנחנו עוד נתפוס אותו ואת לא תהיי בסביבה כדי להציל אותו!" סיננו יערה ומוריה ביחד והלכו לקיר בסוף הסמטה. רייסטלין בהה ביערה ובמוריה שנעשו אט אט מטושטשות עד שנעלמו לגמרי. "בוא! מהר!" אחת מהנערות תפסה את רייסטלין ביד והתחילה למשוך אותו לעבר הכניסה לסמטה. "דנה, לא הצלנו אותו כדי לפרק אותו לגורמים!" התעצבנה השלישית. "טוב, טוב, ענת, רק תרגעי" מלמלה דנה ועזבה את רייסטלין. "אנחנו צריכים לשים אותך באיזה פונדק... אבל כולם יזהו אותך..." מלמלה מוריה. "יש לי רעיון!" קפצה דנה. "איזה?" "נפתח לו משתמש חדש ככה שאף אחד לא יזהה אותו!" "רעיון טוב!" קפצה ענת. "איך נקרא לו?" מוריה נראתה מהורהרת. "יש לי רעיון!" קפצה ענת. "איזה?"

MadSheep16

New member
חלק ב' של הפרוייקט

"נקרא לו Miss Majere!" דנה, מוריה וענת התגלגלו מצחוק. "אני לא מבין מה כל כך מצחיק", רטן רייסטלין שנראה כאילו הוא מוכן לברוח משם בזה הרגע. "בוא", הבנות התחילו ללכת בחיוך זדוני ונעצרו מול בית לבנים גדול, אדום, עשוי מלבנים ושאל השלט לידו כתוב: "הרשם כמשתמש חדש" ומתחת היה כתוב: ("הרשמה למערכת הקהילות"). הבנות גררו את רייסטלין, שלראשונה בחייו, לא היה מסוגל לעשות כלום. הן נעצרו מול מסך ענק שעליו היה כתוב: "שם משתמש" "סיסמה" ו-"דואר אלקטנורני (חסוי)". דנה, ענת ומוריה התייעצו באיזה אי מייל להשתמש ואיזו סיסמה לשים, כשהן כחליטו לבסוף, רייסטלין חש מוזר, "מה אתן עושות לי, פסיכיות?" הוא לחשש. "רק כמה שינויים..." הן עברו למסך אחר שהיה כתוב עליו: "שם פרטי" ו-"שם משפחה". הן כתבו שם: רייסטליניה מאז'ר והתפוצצו מצחוק. רייסטלין רטן. הן עברו לכתובת: "אחר". תאריך לידה: 1.1.83 (ההרגשה המוזרה אצל רייסטלין המשיכה). מין: נקבה (אני לא אגיד איזה שינויים רייסטלין הרגיש עכשיו, זה עדיין סיפור PG13). מקצוע: (כאן הן חשבו טיפה) שוברת גיטרות מקצועית (לרייסטלין הופיעה גיטרה שבורה ביד). אי מייל: (אני לא אכותב מה הן כתבו כי זה חסוי). מצב משפחתי: (פה הן היססו קצת) רווק\ה. תחביבים: לשבור גיטרות על כיסאות (רייסטלין הרגיש דחף בלתי נשלט לשבור גיטרה על כיסא). ציטוט נבחר: (הן פרצו בצחוק מטורלל) "כסילים!" הן התעלמו מכל השאר ויצאו מן הבניין, רייסטלין לא ממש הופתע לראות את עצמו כבת בשנות העשרים המוקדמות. "עכשיו צריך למצוא פונדק..." הירהרה ענת. "מה עם פונדק הבטן המקרקרת של Sliver Fox?", הציעה מוריה. "רעיון טוב! אבל היא שונאת את רייסטלין... נצטרך לדאוג שהיא לא תגלה מי הוא..." ענת פנתה לדנה, "כמה כסף יש לנו?" "מה שיש לנו יספיק רק לחדר אחד...", אמרה דנה בהבעה מודאגת וקרצה לענת. "נצטרך להסתדר..." מלמלה מוריה בצחוק חנוק. בפונדק לילך, בעלת הפונדק, הסתכלה על רייסטלין במבט עקום. "מי זאת?" "חברה שלנו! היא קוראת לעצמה רייסטלינה מאז'ר!" "כן, שמתי לב..." אמרה לילך, "אתן רוצות חדר לארבעה?" "כן..." גיחכה מוריה וסחבה את לילך לחדר האחורי. כשהן חזרו לילך נראתה מוזר ומוריה נראתה מרוצה מעצמה. "קחו את חדר 15", לילך נתנה להן מפתח ונעלמה לחדר האחורי. "השגתי לנו חדר!" קראה מוריה בניצחון. "מוריה, מה עשית לה שם?" שאלה ענת בפרצוף די מזועזע. "המממ... לא משהו רציני..." התחמקה מוריה. "תעזבו אותי יא משוגעות!" נשמעה צרחה מפונדק "הבטן המקרקרת" מחדר 15. רייסטלין, הפעם בתור עצמו, פרץ בבהלה מתוך החדר כשגלימתו קרועה. (לכל מי שהבטחתי להן: קבלו!) "רייסט'וש... תחזור!!!!" נשמעו צעקות מתוך החדר שרייסטלין עזב. "לא! אתן משוגעות אפילו יותר מהמעריצות האחרות! אתן כמו ד"ר ג'יקל ומיסטר הייד!" "לא נעשה כלום יותר... אנחנו מבטיחות!" הבנות אמרו במקהלה. רייסטלין הביט בהן במבט צדדי, "טוב בסדר, אבל אם אתן מנסות לעשות את זה שוב פעם אני רץ ישר לתוך המעריצות!" הן הביטו אחת בשניה בפחד, "טוב, טוב! לא נעשה את זה יותר!" רייסטלין התרצה ונכנס לחדר, אבל ליתר בטחון כישף קיר שיפריד בינו לבין המיטות האחרות. בבוקר למחרת רייסטלין עדיין הביט בבנות בחשדנות, למרות שהן נראו נורמליות לחלוטין. "היום בלילה אני ישן בחדר משלי!" הוא הודיע להן, "ושמישהי תנסה לעצור אותי!" (על משקל: Somebody stop me!). הבנות הסתכלו אחת על השניה וצחקקו. "אתן יכולות לצחוק כמו עדר של פרות מטומטמות כמה שאתן רוצות, אבל אני עדיין ישן בלילה בחדר משלי! ומצדי שתלכו למלצר בשביל הכסף לחדר הנוסף!" הבנות הסתכלו עליו, הסתכלו אחת על השניה, ושוב צחקקו. "חבורת כבשים מטומטמות", רייסטלין מלמל לעצמו בקול מספיק חזק כדי שהבנות יוכלו לשמוע, סידר את הגלימות השחורות שלו ויצא מהחדר.

MadSheep16

New member
חלק ג'

הבנות יצאו מהחדר עם תרמילים מלאים בכל מיני דברים שלעולם לא נדע מהם ולמוריה היה בנוסף לתרמיל גם לוח כתיבה עם עט שקשור לחוט שמחובר ללוח שעליו היא קישקשה במרץ. לפתע, הופיעה ילדה חמודה מאוד עם שיער חום שהחזיקה גם היא לוח כתיבה וארנב. "אההה!!!" רייסטלין צרח בסגנון מנגאי, "ארנב!!! תרחיקו אותה מפה!!!" מוריה שירבטה כמה מילים והילדה החמודה הורידה את הארנב למטה ושיחררה אותו כך שהוא יכל לקפץ לו בעליזות הלאה ולהיעלם מעבר לפינה. "מי זאת המטורפת הזאת שמחזיקה ארנבים?!" שאל בחרדה רייסטלין, שטיפס בינתיים על עץ שנמצא בקרבת מקום. דנה, מוריה וענת קישקשו בעליזות, "מרב! מה את עושה פה? את בכלל לא מעריצת\שונאת רייסטלין!" "מוריה הכניסה אותי פנימה!" מרב חייכה חיוך חמוד. בינתיים מוריה קיפצה מעלה ומטה בסגנון מנגאי וחיבקה את מרב. "חוץ מזה, לילך שלחה אותי לפה לשאול את מוריה מה היא עשתה לה בחדר האחורי של הפונדק" הוסיפה. "אמרתי לה שכשאני אדע בעצמי מה עשיתי לה אני אגיד לה!!!" התעצבנה מוריה. בינתיים, במרתף אפל וקר ישבו שתי בנו... "היי, היי! מה זה במרתף אפל וקר?! אז מה אם אנחנו הרעות! אסור שיהיה לנו חם?! אנחנו דורשות חדר הסבה נעים בפונדק הבטן המקרקרת!" ~טוב, טוב....~ בינתיים, בפונדק הבטן המקרקת שעלה באש, ישבו שתי בנו... "היי, היי! מה את מעלה את הפונדק שלי באש?! תשלחי אותן לאיזה בית על העץ!" ~טוב, טוב~ בינתיים, בבית על העץ, המפקדה הראשית, ישבו שתי בנו... "היי, היי! מה הן מתפרצות ככה למפקדה הראשית שלנו?! הילדים מהשכונה הסמוכה מתכוונים להתקיף אותנו בקרמבואים אז אנחנו צריכים להיות מוכנים! תעיפי אותן משם למפקדה של האוייבים שלנו!" ~דיייי! נמאס ליייי!!!!!! תכתבו בעצמכם את הפ"פ!!!!!~ "אתן רואות מה עשיתן?! למה לא הסתפקתן במרתף האפל והקר?!" "זאת אשמתנו שאנחנו רוצות פונדק חם ונעים?! חוץ מזה היא העיפה אותנו מהפונדק!" "מה רציתן? שאני אתן לפונדק שלי לעלות באש?" "אם מישהו אשם במשהו זה הילדים הקטנים והמעצבנים האלו!" "מה אנחנו עשינו? אנחנו אפילו לא שייכים לסיפור הזה!!!" "טוב, טוב, צריך להמשיך לכתוב את הפ"פ איכשהו" *המון דמויות עטות על לוח הכתיבה* "אני רוצה שישפצו את הפונדק שלי!" "בשום אופן לא! זה לא קשור לסיפור!" "אני רוצה להרוג את רייסטלין!" "השתגעת?! הוא זה כל הסיפור!" "ומה איתנו? אנחנו רוצים לנצח במלחמה נגד השכונה הסמוכה!" "אתם בכלל לא שייכים לסיפור!" "אני רוצה..." "אני לא רוצה..." "אני שונאת את זה..." "דייייי!!!!!" "מרב? מה קרה?" "תפסיקו לריב! למישהו יש משהו להגיד!" "חבורת *שיעול קולני* כסילים! *שיעול* *שיעול* אתם לא קולטים שבלי *שיעול* מוריה *התנשפות* אין *החנקות* סיפור?" "אז איך בדיוק נחזיר את מוריה רב מג שחור גלימות? בקסם?" "לידיעתכם, יש דבר כזה שנקרא טלפון... ולמרב יש את המספר של מוריה..." "נכון! אני פשוט מאוד אתקשר אליה ואבקש ממנה לחזור לכתוב את הפ"פ!" *רינג רינג* "הלו" *קול זועף* "היי, מוריה? זאת מרב!" "היי, מרב!" *הקול מתרכך* "את חייבת לחזור לכתוב את הפ"פ, אנחנו משתגעים כאן בלי עלילה!" "בשביל זה התקשרת אלי? לא רוצה!" *הקול מזדעף* *קליק* *טוווווו טווווווו* "היא ניתקה" "אז מה נעשה? יש לך עוד רעיונות מבריקים רב מג?" "למעשה, כן!" *מבט מרוגז* *שיעול עם הרבה דם* "תביאו לי לוח כתיבה" *עוד שיעול* *מביאים לו לוח כתיבה* *רייסטלין מתחיל לכתוב* *כולם עומדים מאחוריו* - תחזרי לפ"פ...- ~לא רוצה!~ - אתון מטורפת תחזרי כבר!- ~אהמ, אהמ... תזכור עם מי אתה מדבר~ -טוב, טוב... רק תחזרי לפ"פ!- ~אתם רק תריבו ותתלוננו על כל דבר קטן!~ -אני מבטיח לך בשם נואיטרי שאם תחזרי אני אשגיח על המופרעים הכסילים האלו!- ~לא רוצה לחזור!~ *רייסטלין חורק בשיניו* "מה נעשה?" "צריך לתת לה משהו מיוחד מאוד בתמורה!" "כמו מה?" *מרב לוחשת לרייסטלין משהו באוזן* *רייסטלין מחוויר (עד כמה שצבע זהב יכול להחוויר...), נאנח, וחוזר לכתוב* -אם תחזרי אני אהיה איתך בחדר חשוך במשך שעה שלמה...- ~אוקיי!~ כעבור שתי דקות ~אוקיי חבר'ה! חזרתי! למקומות! יש לנו פ"פ לכתוב פה!~ "זה היה מהיר" "אמרתי לך שזה מה שיחזיר אותה... עכשיו אתה צריך לקיים את מה שהבטחת..." *כולם פרצו בציחקוקים מוזרים* "שתקו כסילות!" *שיעול* *הוצאת ממחטה* *שיעול על הממחטה* *הממחטה אדומה* בינתיים, בחדר הסבה חמים בטירת אבן קרה, ישבו שתי בנות על זוג ספות מהודרות עם פיתולים עדינים ומסובכים וריפוד מקטיפה. ("או! סוף סוף משהו נחמד!") על השולחן בחדר יהיו כל מיני ניירות עם כל מיני שרטוטים. "אז מה נעשה הלילה, יערה?" שאלה מוריה. "מה שאנחנו עושות כל לילה, מוריה!" ענתה יערה, "ננסה לתפוס ולהרוג את רייסטלין!!!" "המממ... יערה? את לא חושבת שזה קצת חרוש?" "היי! זאת לא אשמתי! זה כתוב בתסריט!" ~אתן יכולות בבקשה לא להמציא מילים משלכן לפ"פ?~ "טוב, טוב..." אז, כמו שאמרתי, מוריה שאלה את יערה מה הן הולכות לעשות הלילה ויערה ענתה שהן יעשו מה שהן עושות כל לילה, ינסו לתפוס ולהרוג את רייסטלין... "ואיך נעשה את זה?" יערה אספה את השרטוטים שהיו מפוזרים על השולחן ואספה אותם לערמה אחת. "המוריה הזאת..." רטנה. "מה עשיתי?" "לא את! היא!" השיבה יערה והצביעה עלי. ~אני אעמיד פנים שלא ראיתי את זה!~

MadSheep16

New member
זה לא בחלקים...

אני מחלקת את זה כי ככה אפשר לשים את זה בהודעות... ותיקון טעות: השיער של מרב שטני לא חום... שמתי חום כברירת מחדל כי לא ידעתי מה הצבע של השיער של מרב ושכחתי לשאול אותה... כל מישהו שאני לא יודעת מה הצבע של השיער שלו השיער שלו יהיה בצבע חום...

למעלה