hooooney I´m hoooome!!!

Nagini Potter

New member
hooooney I´m hoooome!!!

שלום לכולם!!
קוראים לי יעל, אני מעריצה שרופה של אנימורפס, וזאת אני ששרצה פה במשך זמן מה כשלא היה פה אף אחד כמעט - תסתכלו בעמודים הראשונים, היה מאוד משעשע. טוב, עוד לא הספקתי להסתכל מי וכמה הגיעו, או אם מישהו פה מכיר אותי, אבל עכשיו אני אלך לקרוא כל מה שהפסדתי.... אני בטוחה שכבר עשיתם שירשור היכרות, אבל יהיה נחמד אם כל אחד יגיד לי מי הוא וכמה ספרים הוא קרא והכל..... אבל אם אין לכם כוח לא נורא. אז ברוכים הבאים לכולם וברוכה השבה לי! ^^ בהצלחה לכולנו
לי זה לא יקרה Nagini Potter

Axvenom

New member
תורי

היי אני מאיר , חולה על אנימורפס , עליי , לשנוא את בית הספר , עליי , דיגימון (וגריימון מלחמתי שחור בפרט) , להסטלבת עם חברים שלי ועליי, אני רואה את עצמי כחבר השלישי בפורום הזה (אל תשאלו אותי למה) . אה כן אני אוהב גם icq (ואותי) הקיצר אני מקווה שכולכם תהנו פה ותביאו את כול החברים שלכם , הדמות הכי אהובה עלייי זה אקס (כן ומרקו
והפיגור המנטלי שלו ) חצי מהשם שלי הוא ממנו , ואל תישכחו להביא לפה את כול החברים\חברות\אחים\אחיות\דודים\דודות\חיות מחמד גרוזינים ושוורים אוהב אותכם , מאיר

niiko

New member
מי טורן מי טורן!!

הי, אני נייקו. אני די אוהבת אנימורפס, אני שרופה על דיג´ימון (ועל מאט), אני אוהבת לרדת על קן, לישון, ולדבבבבבבבבבבבבבבבר, ולא ידועת מה עוד... אני שונאת לימודים ואני שונאת... מה אני עוד שונאת?... ודבר אחרון: אני אוהבת לתת מכות-פירמידה ליאקומו

יאקומו

New member
אוקיי, עכשיו אני:

אני יאקומו, השם האמיתי שלי הוא מאיה. אני אוהבת דיג´ימון (טאי...
... דיוויס...
... מרקו...
...) וכמובן אנימורפס. אמממ... הדמות האהובה עלי היא מרקו בגלל... אין לי מושג למה! (כן בטח!)

יאקומו

New member
ודבר אחרון חביב:

מתה להחזיר לנייקו על המכות שלה, אבל לא יכולה...

niiko

New member
הי יאקום-קום

<<נותנת לך 2 זאפטות בסנטר>> מה קורה? סליחה על הסנטר, אין לי יותר מקום בראש...

niiko

New member
סליחב שאני הורסת אבל

יש 13 חברים!!!!!!!!!! עכשיו בדקתי!!

niiko

New member
תודה על הרעיון!!

<<עושה לך מגדלים בכל הפנים>> טא דאם!! מה אתם אומרים?

lorien

New member
אנייייייי

אני חולה על אנימורפס ואפלגייט היא הסופרת האהובה עליי! קראתי גם ספר אחר שהיא כתבה :הצד האחר. אני חולה על דארן הייז (מישהו במקרה יודע מי הוא?) ואני שונאת אנשים לא מצחיקים, אוהבת הארי פוטר ו.....טוב, לא עולה לי משהו בראש כרגע, אז זהו.

מ.ש.ט

New member
קבלו אאאאתתתת אשת X המסתורית!!!../images/Emo11.gif

מה שלומך יעל? אז... קוראים לי מוריה.... אני בת 14...... אה לא התכוונת אלי? אוף... סוף סוף החלטת להצטרף לפורום! *נזכרת בימים הרחוקים שרק שתינו היינו כאן* זה בעצם לא היה כל כך מזמן.... רק לפני שבוע היינו פה לבד... ^-^ שיר הפורום: שתינו יחד בפורום רפאים שתינו מדלגות על כל השירשורים! מאת אשת X המסתורית ^-^
אם היית נעדרת עוד כמה זמן היית מפורסמת כמו תמר דינור! :) שלום! אני נוסעת! הייתי רוצה שתלוו אותי, לגליל!
אני נוסעת ליומיים אז ביי! (אנד דה ווינר אין קטגוריית כותב\ת ההודעות הארוכות של השנה הייייייייייא: ברייייית רייבר!!!!! [לפחות זה היה בשנה שעברה. לא עקבתי השנה.]) טוב ביי ביי! אני לא רוצה להפרד!!!!! אוי ויייי! התמכרתי לפורום הזה!!!!!!!!! הציייייייייייייייייילוווווווו!!!!!! עד שסוף סוף נגמלתי מפורום הארי פוטר! (באמת נגמלתי? מווווווואהאהאהאה!!!) המכורה התורנית שלכם
*מאמצת את משה
שהשם שלו ישתנה פעם ביומיים!*

Nagini Potter

New member
../images/Emo6.gif

אז אולי אני אלך עכשיו ואחכה עד שאני אתפרסם?
אוף, אבל זה מעצבן כשמישהו מאמץ פרצוף... כי אז בכל הודעה שלך אני אחשוב שזאת ההבעה שלך.... ואני לא אוהבת את ההבעה הזאת
כמו ההוא שאימץ בפ.ה.פ את הסמיילי -
- ואז הוא התחיל לכתוב מלא הודעות מעוצבנות וזה נראה נורא מוזר עם הסמיילי..... לי זה לא יקרה Nagini Potter

מ.ש.ט

New member
אוקי דוקי!

אבל אני אשתמש הרבה במשה..... וכולם לדעת: מהיום קוראים לו משה!
אני לא בבית אני אצל דודים שלי...

assaf com

New member
היייי

אני אסף קראתי 13 ספרים מאנימורפס ואני עדיין מחפש ת´14 אני חולה על הספרים של מרגרט וייז וטרייסי היקמן וזהוו בערך ושאלונת.. מה הקטע של הדיג´ימון??

Axvenom

New member
../images/Emo66.gif

תקנה את הספר ה14 מפה www.dbook.co.il תחפש אנימורפס במנוע חיפוש בצד

star_female

New member
אני מניחה שהוא שאל למה כל כך הרבה

אנשים פה (יחסית...) אוהבים דיג´ימון, זה בגלל שפרסמו את הפורום הזה בפורום דיג´ימון והרבה משם, מסתבר, אוהבים אנימורפס... אההה, זה כל כך נחמד לראות אנשים שאוהבים את 2 הפנדומים שאני הכי אוהבת/אהבתי... חשבתי שאני היחידה (טוב, לא היחידה, אבל לא ידעתי שיש יותר מ-2!)

למעלה