hope 29

hope 29

סוף סוף המחשב החליט להיות נחמד ולתת לי לקרוא את ההודעה שלך ואת האיחולים הלבביים. רציתי לענות לך דרך השרשור אבל גם זה היה כבר יותר מידי בשביל האינטרנט עכשיו
אבל לא משנה, העיקר שתקראי את זה. אז אני מאחלת גם לך שתעברי את החג בשלום, תמצאי את הדרך. ומקווה שנוכל לתקשר פה גם מחר. שלך בידידות
נטע

hope_29

New member
נטע

הי נטע...השרדת? איך עבר הערב? הערב הראשון לראש השנה... אצלי היה סביר כי הייתי "קרועה" מעייפות...עד כניסת החג הייתי בדרכים בשליחויות שונות ומשונות וטוב שכך... הצטיידתי בספרים טובים, כלי כתיבה ודפים...החלטתי גם לטייל רגלית וכך אני מקווה להעביר את היומיים הבאים. (לאינטרנט אני יכולה להכנס רק כשהוריי אינם בסביבה...כי בכל זאת זה הבית שלהם...). הבעיה היא לא היומיים הללו כי אם כל החודש הנוכחי על כל חגיו וסופי השבוע שבו... בכול אופן כרגע זה בסדר יחסית ורק בשל העובדה שמשהו שקרה במשפחתי (ולכן כל ה"שליחויות" אתמול) פשוט טורד את מנוחתינו ולא נותן לשקוע כרגיל.... זה מחזיר אותי למסקנה הידועה כי רק תעסוקה ועניין (גם אם הם שליליים) יכולים לסייע ולהוציא מהפלונטר. לצערי, אצלי זה תמיד זמני ולא קבוע, אבל מי יודע אולי גם אני אצליח למצא לי מוקדי עניין ותעסוקה... מה איתך? איך עובר עלייך החג?? שמחתי לשמוע כי המטפלים קבעו שאין לך חרדה חברתית! אני בטוחה כי כעת יוקל לך (למרות שאת מחפשת "הגדרה" של משהו...) וכי מתצאי את הדרך לעזור ולהקל על עצמך. hope_29

hope היקרה!

זה בסדר, גם אני לא מתכוונת כל היום "לחרוש" על האינטרנט, ובטח יותר מאוחר אלך לקאנטרי שאני מנויה בו, לשחות קצת, זה בטח ישפר את ההרגשה. את שואלת איך עבר החג? למרות שנשארתי לבד מתוך בחירה, היה קשה. שוב נכנסו לי לראש מחשבות מעיקות על בדידות וכו´. העובדה שאובחנתי כמי שלא סובלת מחרדה חברתית, לא מקלה עליי. כי בכל זאת אני סובלת. לא יודעת ממה, אבל סובלת. סבל שאין לו שם. ואני לא מחפשת הגדרה. כפי שכתבתי כאן אתמול, אני רוצה פשוט להרגיש נטו. בלי הגדרות ובלית תאוריות פסיכולוגיות. מה שמגביר את הייאוש זה שכל פסיכולוג מגדיר דברים בצורה שונה ואני צריכה לדעת מה מתאים לי. זאת גם הסיבה שאני לא מחפשת הגדרות, אלא רק מישהו שיעזור לי בלי להגדיר אותי. (כך למשל, פסיכולוגית שטיפלה בי לפני כמה שנים החליטה בשבילי שאני סובלת מחרדה חברתית ולכן הסתובבתי עם ההגדרה הזאת כמה שנים מאז). אבל בכל זאת, אתמול בערב ההרגשה שלי השתפרה, אחרי שנכנסתי לצ´ט והיו שם הרבה אנשים. מחכה לשמוע ממך בהמשך היום. בידידות נטע

hope_29

New member
משתדלת לשרוד..

הי נטע כבר אחר צהריים של היום הראשון לראש השנה... עוד 27 שעות ו30 דקות נותרו.... לאחר מכן יש עוד כ- 46 שעות "מרווח ונשימה" עד לסוף השבוע הבא...(אם מחשבים זאת על פי מועד כניסת השבת...). בקיצור, מקווה למצא כבר דירה עוד השבוע - שבוע הבא לפני שאצא מדעתי בכול אופן, הצטיידתי בספרים די נחמדים כך שהזמן עובר וכמעט לא חשתי בו. מקווה שימשיך כך עד מחר. Hope_29

hope שלום!

מאוד שמחתי בשבילך לקרוא כאן שהתחלת לחפש דירה. אני מאחלת לך המון הצלחה. לי בינתיים אין הרבה מה לכתוב. רק שקשה לי ורע לי ושוב הכאב אינו מרפה.

הי נטע (וכולם) ../images/Emo13.gif

תשמעי.... נסי אפילו עכשיו- לעשות רשימה של דברים שצריך לדאוג להם, לסדר, (גם במחשב למשל) אתרים שאת רוצה לבקר בהם וכו. וכך גם לגבי מחר. הכיני כבר היום בערב רשימה כזו.. (זה בכלל-דבר שימושי לעשות רשימה כזו של דברים שצריך או רוצים לעשות בימים שבהם צריך למלא את הזמן) הכוונה שלי ברשימה היא לדברים מסויימים! לא לרשום דברים כלליים (לקרוא ספר, לראות טלוויזיה, לגלוש באינטרנט וכו) אלא דברים מאד ממוקדים: היום אני רוצה לבדוק משהו באתר של..., להוריד את העידכון ל... ,להחליף את המנורה בשרותים, לשטוף את הבית, ב-19:00 יש תכנית בנשיונל גאוגרפיק שאני רוצה לראות,וכו´. כתבו שם דברים שכיף לעשות וגם דברים שאולי פחות, אבל צריך.. לי זה עוזר. גם ממלא את הזמן, וגם נותן סיפוק (כי עשיתי דברים שמזמן חשבתי או הייתי צריך לעשות..) אולי זה יכול לעזור גם לך (ואולי גם ל- hope ואחרים פה). מקווה שתצליחו בזה ושזה אכן יימלא את החלל. מיורם

תודה יורם, אבל..

זה לא שישבתי היום באפס מעשה. עשיתי דברים, אפילו הלכתי לקאנטרי כמו גדולה, ושחיתי והכל. דבר שבדרך כלל עוזר. אבל לא הפעם.
המחשבות המעיקות המשיכו להעיק גם תוך כדי שחייה ו/או כל עיסוק אחר.

ואני חזרתי להתמכרות הישנה

טלויזיה-ישבתי מרותקת מול הטלויזיה שעות-מזל ששורף לי העיניים. קארטה קיד, סופרמן, הסידרות ניקיטה, צוות לעניין, רחובות נויורק עכשיו---הפסקתי קצת...תיכף אחזור לווקר----בקיצור מכורה לסדרות של מכות ....שבסוף ה"צודקים" מנצחים והכל נגמר טוב
אם היו שמים לי את הסדרות צוות לעניין ומגייבר כל היום-לא הייתי עוזבת את המסך-יתהפך העולם
, אני אוהבת את התיחכום הם מכל צרה בשטח הם יוצאים בשלום. רחל-נשמה שמכורה לכבלים. ביחוד לערוץ 4,29,50 ולא מתענינת בערוץ ויוה(אמא כבר לומדת הכל בעל פה בשבילי).

morrr

New member
אתה גדול ../images/Emo39.gif

האיש מהצפון זה בדיק מה שעשיתי והנה החג נגמר לא וממש עבר בסדר חג שמח מור

לנטעלה ../images/Emo20.gif

שמחה בשבילך שמצאת את הדרכים המיוחדות לך להתמודדות שלך חנה גונן

עוד לנטעלה

לנטע תסתכלי טוב טוב יקירתי מצאת יותר ממה שנדמה לך ברגע זה............ שלך חנה גונן

למעלה