HORSE מישהו?

shaywh

New member
HORSE מישהו?

כמה אנשים כאן משחקים בסוס מדי פעם? אישית אני משחק ברמות של עד 25-50 סנט (תלוי באיזה רמה יש משחק, לא תמיד יש בפול טילט) ובינתיים ברווח. הבעיה היא סטאד שהוא ללא ספק המשחק החלש שלי, בימים שאני בפוקוס לגביו ומקבל בו את ההחלטות הנכונות אני מרוויח שם יחסית יפה. בעיקר בימים שבהם הבנקרול שלי תמך במשחק בסכומים גבוהים יותר, הגעתי עד ל2-4 פעם אחת (מוגזמת). המשחק הרווחי הוא הולדם, האנשים שמאיישים את השולחנות הנמוכים פשוט לא שולטים בו טוב כ"כ. מגינים על הבליינד עם כל 4-8 אוף כדי לקפל אותו מול האס שיצא בפלופ, משלמים עם פוקט נמוך כלשהו כל הדרך ולא משנה איזה קלפים יצאו ומול כמה שחקנים הם מתמודדים. בקיצור, הרבה מהם ניתנים לניצול. בגדול, אם אני אצליח לבסס בנקרול נחמד השאיפה שלי היא להתמחות בהורס ולהשאיר את הNLH כתחביב. אם אני אגיע למצב שעוד שנה אני מגרד מאה מאתיים דולר בחודש ממשחקים מזדמנים של הורס מדי פעם (פעם פעמיים בשבוע לסיבוב אחד או שניים של המשחקים) אני אהיה מרוצה + דמי כיס לקפה באוניברסיטה.

modz0r

New member
משחק, אבל לא בכסף

מידי פעם משחק בפרירול של הורס, אבל אף פעם לא ניסיתי לשחק את זה עבור כסף. גם אם אני אנסה, אני אלך על SNGs קטנים, ולא שולחנות כסף. אם אתה משחק בשולחנות של 50סנט לבלינד, מה הבנקרול שלך, אם אפשר לשאול?

shaywh

New member
אופס (המשך)

בטעות שלחתי. היה כמה מאות דולרים שנבנו מהחמישים של PS. אחרי זה התחלתי להפסיד וויתרתי על כל העסק והמשכתי לשחק מתוך כוונה לשחק סתם עד שהכסף ייגמר. בשפל של 10$ אחרי הרייקבאק החלטתי בכל זאת לא לוותר, כמה ימים לא שיחקתי ועברתי קצת על תיאוריה ועכשיו אני בונה אותו מחדש. כרגע יש כמה עשרות. אגב, שיחקתי פעם אחת בחודשים האחרונים פרירול של הורס, כשהגענו לראז כבר נהייתי צ'יפ לידר בזכות השחקנים שלא מבינים שזה לא סטאד אבל אח"כ הייתי צריך ללכת ולא סיימתי את הטורניר.

modz0r

New member
אתה עובד לפי bankroll management מסויים?

כי זה יכול למנוע ממך שוב ליפול ככה לגמרי. עקרונית, לפי כל BR נורמלי שתמצא ברשת, בשביל לשחק בשולחנות של 50סנט אתה צריך לפחות 1250 דולר (כש-900 זה מספיק, אם אתה לא נכנס עם 50 דולר לשולחן) - פחות מזה אתה כבר מסכן יותר מידי כסף.

shaywh

New member
פיקסד לימיט זה אחרת

נדמה לי שבגדול אני צריך 300$ בחשבון בשביל לשחק בשולחן של רבע חצי. למרות שלגבי הרמות הנמוכות לדעתי אפשר לקחת מרווחי ביטחון יותר נמוכים כי הרמה שם יותר נמוכה. הבעיה היא שלפעמים פשוט אין משחקים בשולחנות של החמש עשר או העשר עשרים. אבל האמת שלא, אני לא משחק כרגע לפי BRM מסויים. ניסיתי אבל אני פשוט לא מסתדר עם שולחנות המיקרו. אני פשוט אשאר הרבה זמן באותה רמה ואעלה למעלה לפי העקרונות.

modz0r

New member
לא, צריך יותר כסף

אם אתה יושב בשולחנות של 50סנט, זה אומר שאתה נכנס עם 40\50 דולר למשחק (אחרת אתה משחק SSS, וזה כבר משהו אחר לגמרי), מה אומר שיש לך בין 6 ל-7.5 buyins, שזה ממש קצת בשביל לשמור על הבנקרול שלך, ולא לסכן אותו בהגזמה. כמעט כל מקום יגידו לך שאתה צריך "במקרה הגרוע" 20 buyins, כשאני בדרך כלל עובד לפי 25-30, בשביל לגבות את עצמי.

modz0r

New member
צודק, סליחה

התלבלבתי לגמרי ודיברתי כאילו זה no limit.

eilat11

New member
אני אישית

אוהב לשחק ב-10-25 סנט, שהבנקרול שלי בסביבות ה-100-150 דולר ואני נכנס עם 6-7 דולר לכל שולחן. זה הופך אותי לשורט סטאק, אבל אחרי כמה סיבובים אני מכפיל ומשחק כמו כולם למרות שנכנסתי עם סכום שתומך בבנקרול שלי.

shaywh

New member
בהתחלה גם לא אהבתי

אבל עכשיו אני די אוהב אותם. קבלת ההחלטות שם עובדת ברמה אחרת. צריך להיות בפוקוס לגבי הרבה החלטות קטנות כדי להצליח בסה"כ. לא להיות צודק בכמה ידיים הגדולות כדי לא לאבד את כל הבליינדים שגנבת כמו בNL.

Papito

New member
במשחקים כמו אומהה

הנו לימיט הורס את המשחק לגמריי.. ובנוגע לשרשור המקורי, שיחקתי כמה פעמים בסוס. אבל גיליתי שאני לא ממש טוב בסאטד, היום אני משחק המון אבל לא על כסף אמיתי בHA שזה PLO PLH בעיקר בגלל שאומהה זה משחק חדש ומרתק בשבילי שאני משחק בעיקר בו לאחרונה, אבל עדיין לא בטוח בעצמי להוציא עליו כסף

זונע

New member
חחח אין כזה אומהה נו לימיט

עדיף לשחק רולטה. אומהה זה משחק PL קלאסי. המשחק לימיט היחידי שאני מסתדר איתו זה באדוגי, שבמקרה הזה לימיט עדיף על PL.

זונע

New member
עדיף שתהיה מדויק לפני שאתה מלכלך

יש הבדל בין אומהה לאומהה היי לו. אני מקווה שאתה יודע את זה, שלא בטעות תשחק אומהה היי עם היד הנמוכה

Papito

New member
עדיף שלא תהיה קטנוני

לא זוכר לי שציינתי בהודעה הראשית שלי אם אני שונא אומהה היי או היי לו נו לימיט. ציינתי רק אומהה. רק בשביל הספורט, הנה אומהה היי נו לימיט. אני רק מקווה שלא תתקטנן לי עכשיו בפעם השנייה ותגיד לי שאומהה היי בפליי מאני זה לא אומהה בכלל...

זונע

New member
חביבי, אתה זה שקטנוני

בשומקום לא משחקים אומהה הייNL. פליי מאני שווה לאתה יודע מה ואם אתה רוצה להמשיך תויכוח המטומטם הזה אז שיהיה לך בכיף, ובהצלחה באומהה NL פליי מאני שלך.

Papito

New member
הוא לא שלי הוא של כולם

וכן איששתי את הטענה בפסקה השנייה שלי... אה ושכחתי סמיילי

DoubleN

New member
מגוון המשחקים המתנהלים חורג

ממה שמציעים אונליין. "בשומקום לא משחקים אומהה הייNL" מספיק עם הקביעות חסרות השחר שמובילות למלחמות אגו מיותרות. ברוב המשחקים הביתיים משחקים הומאהה NL ולא PL בגלל שקשה לעקוב אחרי גודל הקופה ומכאן על גובה ההימור המירבי. החדרים אונליין לא מציעים נו לימיט היי מתוך שיקולי ריווח, PL מייצר קופות קטנות יותר יחסית ל-NL מכאן שהוא מייצר יותר קופות ב"קנייה" סטנדרטית של שחקן,ויותר קופות מתורגמות ליותר רייק. דוגמא קטנה ועממית: בסרט "שמועות" על אייל גולן הוא וחברים שלו משחקים NL OMAHA. יש גם חדר ב-FTP ללימיט הומאהה היי, לפני יומיים ראיתי חדר פעיל של 15/30 או 30/60 עם מקצוען של FTP, ב-PS יש תנועה גדולה בהומאהה לימיט במיקרו סטייקס.

למעלה