Host-department

Trranger

New member
Host-department

הביקורות בשו"ת כבר לא רלוונטיות, הבנתי שהם עברו כבר המון שינויים מאז. אז, אני שוקל לעבור לשמה עם אתר מסויים, הסיבה העיקרית היא כמות המקום לאיכסון האדירה שהם מציעים(אני צריך לאכסן הרבה תמונות). השאלה היא אם זה בא על חשבון שירות/תמיכה/יציבות
למישהו יש ניסיון טוב או רע איתם
שתפו אותי

ilsites

New member
באייסיקיו לא תשאל? ../images/Emo3.gif

אז ככה: אני מאוחסן אצלהם בערך חודש וחצי. אני הייתי מאוד מרוצה מהם - הם אפילו סידרו עניין כספי קטן... היה בערך שבועיים שאי אפשר היה לשלוח אימייל דרכם ולקבל אימייל היה גם סיוט. משהו כמו פעם בשבוע יש נפילה לבערך שעה של השרת. ב-3 ימים האחרונים יש נפילות לכ יום של השרת לבערך 20-30 דקות וזה התחיל לעצבן אותי... ועוד משהו שקצת נדפקתי: קניתי את החבילה של ה-500 מגה ומתחילת החודש הזה הם שילשו את החבילות שלהם.. בחל יכולתי לקבל יותר שטח או לרכוש חבילה יותר קטנה (300 מגה) ולקבל 900 מגה במחיר יותר זול. בגדול אני מרוצה מהם.

Salem

New member
פעם היו לי קריסות כמו שאתה מתאר

חטפתי עליהם קירזה... צעקתי קצת. העבירו אותי לשרת אחר... כבר חצי שנה לא ראיתי downtime
(כנ"ל עם האימייל)

ilsites

New member
כרגע אני מקבל שם בכל העמודים

של ה-ASP שגיאה כזאת: Unspecified error כל פעם שאני פותח DB. נראה אם הם יפתרו את זה... אז מה אתה אומר? לדרוש שרת אחר?

ilsites

New member
אוייש..

בסוף הם הסכימו בטוב לבם לעשות reboot לשרת (אחרי שהם סיימו להתקין "אפליקציות אבטחה" לדבריהם). ניסיתי לקבל ממנו איזשהו פיצוי או לפחות את זה שהוא יעביר את האתר לשרת אחר אבל יש להם אנשי מכירות מברזל. את רוני יכול לאמת.

למעלה