Hot V.o.D לשלטון?

FuryUri

New member
Hot V.o.D לשלטון?

אני צופה לי לתומי בערוץ 3 ב Hot ... נגמרה התוכנית ומתחילה פרסומת.. החיות באות! החיות באות! ואז אני מבין מה קורה...ב Hot V.o.D (ערוץ בממיר הדיגיטלי שבו ניתן להזמין סרטים/תוכניות/קליפים וכו' בהזמנה מידית) הוסיפו תוכן חדש- הופעות חיות... ואז בפרסומת הם מתחילים להגיד דוגמאות של הופעות שיש: בהתחלה כמה של פופ כזה... ואז U2 ! PINK FLOYD !!!!!!! Nirvana ! Queen מה צריך ויתר מזה??? עכשיו מה הבאסה? אין לי הוט V.o.D !!!! מישו בעל ה V.o.D הזה מוכן לתת מידע על ההופעות של פינק פלויד קווין ונירוונה? :p או לפחות חלק :p ... אני אשמח... תודה :>

יש קטגוריה של "הופעות חיות"

ששם מוצגות 12 הופעות לצפייה מיידית. הכי עניינו אותי הדלתות, ג'וני מיטשל וקווין. יש גם "מאחורי האלבומים" ששם יש את הסרט הנהדר על העשייה של הצד האפל. מומלץ.

Zohar yaaa

New member
הו, נחמד.

השאלה אם זה מהדברים שעולים כסף להזמין או שזה בחינם?

Zohar yaaa

New member
כן,

אחלה, VOD יש לי, פשוט יש דברים שהם דורשים בשבילם עוד כסף [סרטים למשל]

oribarak

New member
אני בנתיים הזדמנתי את הדורס

אולי השבוע אני אזמין את הפלויד, עדין עולה 10 שקל וזה.. הדלתות מצוין, שעה של הופעות שלהם משנת 68 באירופה, החלק הראשון זה חפירה בשכל והסברה על התרבות של פעם, ופרשנות של התקופה מלא אחרים, אלא גרייס סליק ופול קנטנר חברי הג'פרסון איירפליין אפשר לראות דברים פשוט אדירים בסרט הזה, ביצוע מלא לwhen the music's over, light my fire, love me two times, hello i love you, והמון..כמו החייל הלא נודע, ומלאאאאא אפשר לראות קטעים שהופיעו בסרט ההוליוודי, כשהצלם שואל כל אחד מחברי הלהקה מי הוא ומה מקצועו, וירידה מהמטוס לאירופה והמון דברים מגניבים!

וינסנטי

New member
ראיתי את הסרט על הדארק סייד...

מעניין מאוד, ומומלץ- אבל לא חובה, לפי דעתי קצת הורס אם לא שומעים את האלבום קודם הרבה פעמים. וכמובן, ההופעה המדהימה של פיל קולינס, בחינם, מומלץ מאוד! גירסה מצוינת לכל שיר שם.

לגבי הסרט על הדארק סייד,

ב-DVD יש תוספות עם כל מיני דברים מעניינים. שווה לצפות בזה. בנוגע לפיל קולינס, אני פשוט מתקשה לשמוע אותו או לראות את הופעה הזאת, אפילו שהיא מוצגת בחינם. אחרי השיר הראשון ישר יצאתי. עצם העובדה שזאת הופעה ענקית באיצטדיון ענקי דוחה אותי. והשירים יותר מידיי פופיים.

FunkyMonk

New member
שגם ההופעות של פינק פלויד דחו אותך?

פשוט תודה שהוא עושה חרא מוסיקה. :)

The Walrus

New member
איזה הופעת פינק פלויד יש שם?

ההם ההופעה היא עם ווטרס או ללא ווטרס? כי אם זה עם ווטרס ולא פומפיי - אני רץ להזמין...

וינסנטי

New member
אין אף הופעה של פ"פ.

לרוע מזלנו. אבל יש שם הופעה של קווין, עדיין לא ראיתי, אבל כתוב ששווה לנסות.

The Walrus

New member
אממ... אז למה כתוב בפרסומת פינק

פלויד? הכוונה לסרט על הדארק סייד?

למעלה