House Of The Living Dead

BlizzardOzz

New member
House Of The Living Dead

אז ככה הסרט ממש אבל ממש גרוע, קודם כל הסרט לא שמר על עקרונות בסיסיים בקשר לסרטי זומבים. קודם כל הזומבים בסרט רצו, קפצו למרחקים גדולים ואף בעתו כמובן בקלסיקות הזומבים היו איטיים (מה שגרם למטח). שנית בסרט הם הרגו זומבים ביריה בבטן או מכה פשוטה, ניתן לראות שבקלאסיקות זומבים הורגים עם יריה בראש. הזומבים בסרט נראו ממש אבל ממש לא אמיתי וגם האפקטים של הגור לא היו משהו. השחקנים בסרט היו ממש לא מקצועיים וזה בא לידי ביטוי במשחק שלהם בסרט. בסרט היו אפקטים נוסח המטריקס (לא הרבה) ובסרט ניתן היה לראות קטעים מהמשחק שעלפיו בוסס הסרט כביכול. נתתי לסרט הזה 10\3, סרט גרוע וגם המוזיקה לא משהו ממש לא יוצרת מטח.
 

TrancE MaN

New member
House Of The Dead*

צודק, סרט באמת לא משהו אפקטי המאטריקס היו ממש מיותרים (למרות שאהבתי את הקטע עם השאטגן, אבל זה היה היחידי שאהבתי..) המוסיקה ממש לא מתאימה לסרט אימה! היא יותר טובה לסרטי אקשן.. אבל אין לי שום טענות נגד המוסיקה כי נורא נורא אהבתי אותה (מה לעשות שאני אוהב מוסיקה אלקטרונית p;) קיצר, לוותר על הסרט
 

x פ ר ת

New member
זה הסרט ההוא ש...../images/Emo58.gif

כמה חברה מוזמנים למסיבה על איזה אי שנחשב למקולל ושם מתחיל הבלאגן? אם כן אז באמת מיותר
 

x פ ר ת

New member
אסון ../images/Emo58.gif

כל כך השתעממתי והתרגזתי מהבנאליות ומהאפקטים הכאילו מטריקסיים וגם מהחיוניות של הזומבים! מה זה צריך להביע? הרי ידוע לכל שזומבים הולכים לאט-לאט, לא ממהרים לשום מקום כי ברור להם שבמוקדם או במאוחר הם ישימו את הידיים המרקיבות שלהם על הצוואר של מי שבורח מהם ואילו הזומבים בסרט המבאס הזה, מתרוצצים להם בעליצות, מאופרים כמו דראג קווינז ומקפצים כמו איזה שבט של הוביטים מוכי טירוף.
 
למעלה