how couls this haapend to me?!

Hip Hop star

New member
how couls this haapend to me?!../images/Emo2.gif

ביום חמישי יום הולדת!ביום חמישי יום הולדת!ביום חמישי לשירן היה יום הולדת!
שירן,ממש ממש סליחה ששכחתי ל]תוח הודעה,הסתכלתי היום ביומן וראיתי שזה היה חמישי שעבר,ולא השבוע...
אז המון המון המון מזל טוב ליום הולדתך ה-18! שכל משאלותייך ייתגשמו!שמה שתרצי לעשות בחיים תצליחי,ותעשי רק ורק מה שטוב לך!תאמיני בעצמך,ותאהבי את החיים!
.אם אני לא טועה את בשירות לאומי,אז שיהיה לך המון המון בהצלחה שם!
. שתזכי להמון בריאות,ושבחורף הזה כל מה שאוכל להגיד זה רק לבריאות,ושלא תחלי,אבלסביר להניח שקצת מצוננת תהיי כמו כולנו
.אין לך פטור,טחעעע!
. אמ..מה עוד? אמ.......אני אוהבת אותך שירן,ומתגעגעת..שנים לא דיברנו
וקבלי שיר..מקווה שתאהבי
: "אני מתעוררת בבוקר שמה על הפנים האחת שייזכה בי עוברת יום נוסף זה לא ממש משנה איך שאני מרגישה בפנים החיים האלו לפעמים כמו משחק ואז הגעת הקירות פשוט נעלמו שום דבר שייכניע אותי תשמור אותי מפחדיי אני לא מוגנת סתכל איך נפתחתי גרמת לי לבטוח אני מעולם לא הרגשתי כך לפניי אני עירומה סביבך האם זה מראה? אתה יכול לראות דרכי ואיני יכולה להסתתר אני עירומה סביבך וזה מרגיש דיי בסדר מנסה להיזכר מדוע פחדתי להיות עצמי ולתת לאיכפתיות להעלם כנראה מעולם לא היה לי מישהו כמוך שייעזור לי לחזור לעצמי" מקווה שהבנת על מה השיר מדובר
ואם לא,אז מתי שתתחברי אני אסביר לך

sap sapir

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo41.gifמזל טוב../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב שירן!!!!!!!!!!!!!!! שתזכי לאושר ועושר בריאות וכושר
הצלחה בלימודים (אם את עוד לומדת) ובחיים
וכל משאלות ליבך יתגשמו
ב
ספיר

vered131

New member
מזל טובבב ../images/Emo151.gif

עד 120
שכל משאלות ליבת התגשמו
המום אושר בריאות והצלחה בכל מה שתעשי
אוהבת.. ורד

DesertRose7

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifמזל טוב../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

וכל מה שאלה אמרה

Rowdy Girl

New member
מזל''ט!!!!../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo151.gif

[מטוס זעיר ללא טייס] סתם

sarahhh

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

וכל מה שאלה אמרה

just jenny

New member
מזל טובבבב../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

עד 12000!! שתזכי לאושר
, ועושר
וכושר
המוןןןןןן בריאותתתת
ואהבהההההה
ושכל חלומותייך יתגשמו
וכל מה שאלה אמרה
ממני ג'ני