vegetable man
New member
How to Disappear Completely ../images/Emo121.gif
That there That's not me I go Where I please I walk through walls I float down the Liffey I'm not here This isn't happening I'm not here I'm not here In a little while I'll be gone The moment's already passed Yeah it's gone And I'm not here This isn't happening I'm not here I'm not here Strobe lights and blown speakers Fireworks and hurricanes I'm not here This isn't happening I'm not here I'm not here
ההוא שם זה לא אני אני הולך לאן שאני רוצה אני עובר דרך קירות אני שט במורד הליפיי* אני לא כאן זה לא באמת מתרחש אני לא כאן אני לא כאן בעוד זמן קצר אני אעלם הרגעים כבר חלפו כן זה נעלם ואני לא כאן זה לא באמת מתרחש אני לא כאן אני לא כאן אורות סטרובסקופ** ורמקולים מפוצצים זיקוקי דינור והוריקנים אני לא כאן זה לא באמת מתרחש אני לא כאן אני לא כאן * מכשיר למעקב אחר עצמים בתנועה מחזורית. ** נהר בדאבלין _________________________________________________________________ ת'ום, (דצמבר 99'): "חלמתי שצפתי במורד נהר הליפי ולא יכלתי לעשות כלום. עפתי מסביב לדאבלין וממש הייתי בחלום. כל השיר הוא חוויה של ריחוף". אישית, אני חושב שזהו אחד השירים שאני הכי מזדהה איתם, עוד מילדות. הוא גאוני, מבחינה רעיונית וזה היה מתבקש, שיכתב שיר כזה. אני באמת כאן? כל זה באמת קורה? רגעים שחולפים ללא תנועה, אולי מעידים שכל זה לא קורה, שכנוע עצמי שכל זה לא באמת קורה, סוג של רוח רפאים, שמביט מהצד, הולך דרך קירות. ולגבי המוסיקה, באמת שיש פה נגיעה בשלמות. הצליל הדק שמלווה את השיר מההתחלה, הפריטה בגיטרה, הקול העייף והמיוסר של ת'ום, הקלידים והגיטרות המסויטים. אחד השירים שהכי מעצבים את האלבום הזה, שיר ממש חזק.