How To Disappear Completely

טלינקה5

New member
How To Disappear Completely

מישהו יודע על מה מדבר השיר? אני חושבת שמדובר על איזהשהוא מקרה ספציפי. ואגב שלום לכולם, אני חדשה כאן.
בדיוק לומדת להכיר את רדיוהד דרך kid a.

kittycatbone

New member
קראתי באתר

גריןפלאסטיק שת'ום כתב את השיר בעצם על חלום שחלם. שהוא מרחף באוויר מעל נהר או משהו כזה.... אני אישית תמיד ראיתי את המשמעות של השיר כמין אדם שנמצא במצב כזה, שהוא פשוט רוצה לרגע.. לא להיות שם. כל זה לא קורה, הוא לא שם... מן מצב כזה שקורה לפעמים (או יותר מלפעמים לחלקינו אני מניחה
) בחיים.
i'm not here this isn't happening... ובקשר לשיר עצמו, כמה שהוא מדהים

vegetable man

New member
שזה ממש מצוין

כי אנחנו אוטוטו מגיעים גם לאלבום הזה, וגם לשיר הזה, שהוא השיר השלישי בו. אז נדבר עליו ממש בקרוב. ו...ברוכה הבאה
ובכלל, יש כאן המון חדשים שכותבים לאחרונה, אז בהזדמנות זו: קחו כסא, והצטרפו למעגל שלנו. אנחנו תמיד שמחים לצרף מתמכר חדש

kittycatbone

New member
אתם גם מוזמנים

כולכם למלא את הפרטים ב"שרשור היכרות" ש..נצל"שתי..
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=263&msgid=71708285

LiveInACloud

New member
לדעתי

לא מדובר דווקא על מקרה ספציפי, להפך, מדובר על איזה מצב נפשי קיצוני (שחוזר על עצמו, או שלא. אצל אנשים שונים), שמביע ייאוש שהוא דומה בעיניי לאדם שרוצה להתאבד / לא להיות קיים. אולי איזה סוג של הכחשה קיצונית של המציאות שבאה לידי ביטוי בכך שהאדם משכנע את עצמו שוב ושוב שמה שקורה לו או הוא עצמו פשוט לא קיימים. המשמעות די חזקה ומזעזעת. הביצוע של השיר בהחלט ממחיש ותומך בתוכן.

Kyle1729

New member
אני מסכים...

לדעתי הרעיון של השיר שאם חוזר על משפט מספיק פעמים, אתה משכנע את עצמך... כמובן שהדבר קשור לטראומה כלשהי

טלינקה5

New member
כן...

והישר פשוט מדהים. אני כ"כ מכירה את המצב הזה שאתה רוצה להעלם מהמקום... וכשאתה אומר לעצמך: "the moment is already passed" ודברים כאלה...

michael meiri

New member
לפי מה שאני הבנתי

אחרי התקופה של אוקי קומפיוטר שרדיוהד ממש הצליחו וכולם אהבו אותם ולא ידעו מה הם יעשו באלבום הבא שלהם, בגלל הלחץ שהופעל על תום שהוא הכותב הראשי של הלהקה הוא נכנס למחסום יצירתי קשה ולא יצא לו שום דבר. באותו זמן תום ומייקל סטייפ סולן REM התחברו ממש והפכו להיות חברים טובים מאוד, תום אמר למייקל על הקושי שלו והם דיברו על זה ובהשראת השיחה הזאתי תום כתב את השיר הזה

למעלה