how to draw in marvels way.......:-

1Tomb Raider1

New member
how to draw in marvels way.......:-

שלום לכולם! רציתי לשאול אם למישהו יש את החוברת how to draw in marvels way והוא יוכל לסרוק ולפרסם את זה כאן! או שייצור איתי קשר באייסיקיו! בבקשה! במיוחד גוף של אישה

yonabarak

New member
How To Draw Comics The Marvel Way

הוא השם הנכון, ואני ממליץ לעבור על הספר כולו (100-150 עמוד) ולא רק על פרק אחד.

chatenoire

New member
How to Draw Comics - the Marvel Way

הספר נפלא ומומלץ, בהתחלה לציירים חובבים שרוצים לדעת לצייר בני אדם ובהמשך לאנשים שבאמת רוצים לעשות קומיקס. הוא עובר דרך כל מה שצריך לדעת - אנטומיה, הבעות פנים, פרספקטיבה, קומפוזיציה, עימוד, תנועה ועוד, ובאמת מסביר איך לצייר קומיקס מההתחלה עד הסוף (חוץ מצביעה, שזה קצת חבל). אפשר לרכוש את הספר בקומיקום ב-85 ש"ח.

1Tomb Raider1

New member
לא....

הכוונה היא רק את הדף איך שהאנטומיה בנויה! לא הבעות פנים וגוף! גם פרצוף יכול להיות טוב! יש לי קובץ pdf שמראה איך לעשות קומיקס,והוא נראה לי מהקומיקסים הסיניים האלה אבל לא לכזה אני מדבר אבל אם תוכלו לסרוק או משהו, לפחות שיהיה לי משהו בסיסי לעבוד עליו.

ניצול שרשור......

מישהו מCnv או קומיקם... מתי יהיה דוכן בקנין שבעת הכוכבים בהרצליה?(של Cnv או קומיקום)

chatenoire

New member
מישהו מקומיקום

ל-CNV היו דוכנים במהלך חופשת הקיץ, אבל אני לא חושבת שהקניון משיך לעשות ימי-דוכנים כאלה. אם יש ביקוש אנחנו יכולים לבדוק את זה (אני יודעת שלי יהיה די נוח להגיע), אבל אני בספק. אפרופו דוכנים, לקומיקום יהיה דוכן ב"קניותר" בנס ציונה ביום ראשון אחר הצהריים.

אני יכול להגיע רק לשני קניונים

1) קניון רננים 2) קניון 7 הכוכבים שמישהו יכתוב מתי מישהו יעשה שם דוכן!!!!!!!!!!!!!!! בתודה מראש The Puppet Master

chatenoire

New member
נו באמת

שבועיים רצופים היינו בקניון רננים, איך זה שלא ראינו אותך?

The Flash

New member
מגניב אולי אני אגיע

אני גר ממש ליד צומת גן הוורדים אז אני אפילו יכול ללכת ברגל לקניותר(אבל כמובן שאני לא יעשה את זה כי זאת דרך מאוד ארוכה)

לא ראיתם אותי כי זה היה מקרה מיוחד

לא הייתי יכול לבוא בגלל כל מיני מבחנים וארועים משפחתיים... אם תעשו עוד פעם אני יבוא

row

New member
אפשר אולי בעזריאלי?

או בכל מקום אחר בתל אביב

hulk

New member
תגובה ב cnv

אני לא יודע בדיוק מה יהיה עם קניון שבעת הכוכבים אבל אם יקרה משהו אנחנו נעדכן ובקשר לקניון ערים בכפר סבא אז גם ביום שישי הקרוב אנחנו נהיה שם משעה 9:30 עד 16:00 לפחות

למעלה