אני חושב שדווקא הסרטון הספציפי ..
מנסה לתת ביקורת אמיתית על גרג ג'קסון ,
תראה ,גווידה בתור אקסמפל ,בקרב הזה היה מחפיר .. כמו שראית את האוהדים הוא איבד
עוד שני קרבות מחפירים כאלה שהוא מפסיד וחותכים אותו ...
גווידה הנורמלי שנלחם וחופר ועושה הכל כדי לנצח לא היו חותכים גם אחריי עשרה הפסדים .
גווידה של הקרב של מיינארד , חסר האוהדים וגם בלי ניצחונות וגם משעמם , אני לא הייתי מחזיק אותו ...
עם כל הכבוד לגווידה ,את הישן הייתי משאיר גם אחריי עשרה הפסדים , את גווידה הזה(נגד מיינארד) אחריי 2 הפסדים כאלו .. בנסיגה אחורה אני חותך בלי לחשוב פעמיים .גווידה שפועל בצורה הזאת הוא גווידה לא רלוונטי לא מעניין ואין לו זכות קיום במידה וגם יפסיד עוד פעמיים או שלוש ..
אני יגיד לך יותר מזה .. אם ככה הוא הולך להתנהל גם בקרבות שהוא מנצח כביכול עדיין הייתי חותך אותו ...
תראה איזה אירוע אדיר היה בברזיל ... לא היה קרב אחד שלא היה מעניין ,כל הקרבות היו מלחמה !!
לא ראיתי אף אחד נסוג לאחור , בג'קסוניות ובורח כל הסיבובים ..
למה לוחמים צריכים להתנהל בנסיגה ובריחה ?
אם הם היו תמיד כאלה ..סבבה ,אבל ג'קסון לוקח לוחמים ללא חת ומורא , והופך את כולם לכאלה .. זה מה שמטריף פה .
בלי ג'קסון אף פעם גווידה לא היה מתנהל ככה כמו חמור גרם ..
ואתה יודע מה זה גם עלה לו בהפסד
קרבות יכולים להיות משעממים טיכו ... יכול להיות שג'יאספי יקפוץ על איקס , יוריד אותו וישכב עליו 5 סיבובים .. או שסונן יעשה את זה או פיץ' , אני מוכן לאכול 5 סיבובים משעממים של הצמדה לגדר או שכיבה על היריב , מאשר קרב שמתנהל בנסיגה כמו שעשה גווידה .
הביקורת בסרטון היא נגד הג'קסוניות שהופך לוחם על לקקמייקה מהלכת על שניים ולא נגד כלל הMMA . מלוחם להפוך אותו לאחד שבא לנצח את הקרב בנקודות ולברוח . להיות פאסיבי , במקום לשלוח טנקים וחי"ר לשטח האוייב , ג'קסון בונה על מערך הנ"מ והגנה קרקעית שיחסלו את האוייבים והם בסוף יפסיקו לבוא כי נשבר להם הז**.