How to lose your fans in 25 Minutes

elvis18

New member
How to lose your fans in 25 Minutes

by Greg jackson ....

[URL]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4k3zf-4QQr8[/URL]

עצוב כמה שזה נכון ...

AmitNHB

New member
שמע, אין ספק שזה מבאס אבל הבעיה היא שאנחנו,

המעריצים מצפים מ MMA לסטנדטים, שאנחנו לא מצפים מאף ספורט ? אני לא זוכר את עצמי יושב מול הטלויזיה וצופה בטניס, גם אם זה גמר ווימבלדון ומרותק למשחק בכל נקודה מההתחלה ועד הסוף. בודאי לא שאני צופה בכדורגל, אחד מענפי הספורט היותר משעממים. גם בכדורסל המתח מתרכז בד"כ לכמה דקות בודדות בסוף + ריצה פה, ריצה שם אבל רק ב MMA, אנחנו לא מוכנים לסבול יותר מ 30 שניות של חוסר אקשיין, ורצוי בעמידה. זה תהחיל מכך שהספורט הזה היה בהתחלה יותר SHOW ופחות ספורט. המשיך בכך שחלק גדול מהמעריצים הם מעריצי פרו רסלינג אבל השורה התחתונה היא שזה פשוט לאר הוגן להעמיד כאלו ציפיות ללוחמים. הם באים בשביל לנצח, זו המטרה. לא בשביל לבדר אותנו. ברור שהאספקט הבידורי חשוב וכמו בכל ענף ספורט אחר, יש להתאים את החוקים מידי פעם. ב MMA כבר מזמן עשו את זה עם העמדות שלפעמים הם פשוט לא הודנות בעליל. וזה עדין לא מספיק לנו. גם אני שותף לחוסר הסבלנות הזו אבל בתכלס, אנחנו פשוט מצפים ליותר מידי. כל משחק ספורט אחר שאני רואה בד"כ מלווה בהצצות בפלאפון\מחשב שם, שיחה על הא ועל דה כאן, וק ב MMA התרגלתי להיות מרותק למסך אבל בזמן האחרון, אני מוצא את עצמי יותר ויותר צופה בחצי עין גם ב MMA. אין מה לעשות, ככה זה....

elvis18

New member
אני חושב שדווקא הסרטון הספציפי ..

מנסה לתת ביקורת אמיתית על גרג ג'קסון ,
תראה ,גווידה בתור אקסמפל ,בקרב הזה היה מחפיר .. כמו שראית את האוהדים הוא איבד
עוד שני קרבות מחפירים כאלה שהוא מפסיד וחותכים אותו ...
גווידה הנורמלי שנלחם וחופר ועושה הכל כדי לנצח לא היו חותכים גם אחריי עשרה הפסדים .

גווידה של הקרב של מיינארד , חסר האוהדים וגם בלי ניצחונות וגם משעמם , אני לא הייתי מחזיק אותו ...
עם כל הכבוד לגווידה ,את הישן הייתי משאיר גם אחריי עשרה הפסדים , את גווידה הזה(נגד מיינארד) אחריי 2 הפסדים כאלו .. בנסיגה אחורה אני חותך בלי לחשוב פעמיים .גווידה שפועל בצורה הזאת הוא גווידה לא רלוונטי לא מעניין ואין לו זכות קיום במידה וגם יפסיד עוד פעמיים או שלוש ..

אני יגיד לך יותר מזה .. אם ככה הוא הולך להתנהל גם בקרבות שהוא מנצח כביכול עדיין הייתי חותך אותו ...

תראה איזה אירוע אדיר היה בברזיל ... לא היה קרב אחד שלא היה מעניין ,כל הקרבות היו מלחמה !!
לא ראיתי אף אחד נסוג לאחור , בג'קסוניות ובורח כל הסיבובים ..

למה לוחמים צריכים להתנהל בנסיגה ובריחה ?
אם הם היו תמיד כאלה ..סבבה ,אבל ג'קסון לוקח לוחמים ללא חת ומורא , והופך את כולם לכאלה .. זה מה שמטריף פה .
בלי ג'קסון אף פעם גווידה לא היה מתנהל ככה כמו חמור גרם ..
ואתה יודע מה זה גם עלה לו בהפסד

קרבות יכולים להיות משעממים טיכו ... יכול להיות שג'יאספי יקפוץ על איקס , יוריד אותו וישכב עליו 5 סיבובים .. או שסונן יעשה את זה או פיץ' , אני מוכן לאכול 5 סיבובים משעממים של הצמדה לגדר או שכיבה על היריב , מאשר קרב שמתנהל בנסיגה כמו שעשה גווידה .

הביקורת בסרטון היא נגד הג'קסוניות שהופך לוחם על לקקמייקה מהלכת על שניים ולא נגד כלל הMMA . מלוחם להפוך אותו לאחד שבא לנצח את הקרב בנקודות ולברוח . להיות פאסיבי , במקום לשלוח טנקים וחי"ר לשטח האוייב , ג'קסון בונה על מערך הנ"מ והגנה קרקעית שיחסלו את האוייבים והם בסוף יפסיקו לבוא כי נשבר להם הז**.

AmitNHB

New member
עם הצלחה קשה להתווכח.

שלא תבין לא נכון, בדיוק כמוך אני מאבד את הסבלנות רק מלראות את גרג ג'קסון על המסך. אין קרב של GSP או ג'ונס או ראשאד (פרה העזיבה) שאני לא משתוקק ל KO מהלייף שיחטוף הלוחם של ג'קסון. ועדיין, הוא האיש מנפק את האלופים. האלופיןם הכי משעממים אמנם, אבל האלופים. האירוע בברזיל היה מדהים אבל בין המיין איבנט שהיה מיס מאטץ' מטורף, ליריב שמסרב למות מול טושיירה, לקרב HW עם נוגרה (לא חושב שנוגרה מסוגל לתת קרב משעמם גם אם יתאמץ...) דוקא הקרב שהיה בו פונטציאל של שיעמום רציני (פיטץ' סילבה) היה קרב הערב פשוט כי זה לא שפיטץ' לא תמיד היה חיה רעה, פשוט עמד מולו לוחם שסיכן אותו לאורך כל הקרב ולא נתן לו לעשות לו את הפיטץ' הרגיל שזה די הסגנון הג'קסוני. ומאיה שלט בסטורי. אילו זה היה הפוך זה היה יכול להיות משעמם למדי. וואת הקרב של דייויס לא יצא לי לראות. אכן אירוע מדהים אבל גם ג'ון ג'ונס הביא קרבות מהנים תחת ידו של ג'קסון וגם לאחרונה. חמעשה, רק הקרב מול ראשאד היה מגעיל. GSP, אני חושב שזו יותר טראומת מאט סרה וכמובן שלגבי גווידה, אתה צודק אבל היו לו גם כמה קרבות משעמים עוד לפני. הגווידה שהיה מתפרע, אכן היה לוחם מרהיב אבל היה מפסיד את רב הקרבות האלו. אין מה לעשות, בסופו של יום, עדיף ניצחון משעמם, מהפסד מרהיב. ככה זה... אני שותף לתסכול. רק אומר... זה ספורט. קבוצות כדורסל מנצחות עם משחקי הגנה מגעילים וקבוצות כדורגל מנצחות עם 1:0 ובנוקר מגעיל. נאדאל משחק ראלים של 20+ מהקו האחרוי ומנצח מרתונים של שעות... ככה זה בספורט.

מרקו בי

New member
לדעתי הufc כן יכולים לנפק קרבות טובים

אני חושב שאם היו חוקים/תנאים אז היינו יכולים לקבל קרבות מדהמים. לדוגמא לקראת הארוע בברזיל לא הפסיקו לחפור על הקרב של בונר-גריפין 1 כמה גדול וחשוב הוא היה לארגון, הסיבה לכך הייתה אחת, המנצח מקבל חוזה המפסיד חוזר בלי כלום, אז לא פלא שזו הייתה התוצאה, מאז כל לוחם tuf מקבל חוזה, גם אם הפסיד בקרב הראשון שלו (עיין ערך קימבו).
לדעתי הם צריכים לעשות קרבות עם לוחמים שיש במאזנם 3 הפסדים רצופים, במקום לזרוק אותם מהארגון פשוט לקחת 2 כאלה והמנצח מקבל חוזה חדש, אז כל הטקטיקות ילכו לפח.
צריך להעלות את פרס קרב הערב, נוקאוט הערב והכנעת הערב, זה בהחלט מדרבן לוחמים.
צריך לעשות קרב שהמנצח מקבל לילה עם אריאני והמפסידמקבל את חילוואני :)
שיהיו יצירתיים כבר, ישנו חוקים, אבל כל עוד הם מונפול נמשיך לחכות לארועים בברזיל.

Vizmo

New member
מסכים. ועמית, מנסים לעשות את זה גם בתחומי

ספורט אחרים. נכון שזה לוקח לפעמים הרבה שנים אבל זה כי הספורט ותיק יותר ודורש הרבה יותר הסכמה וכו'. דיינה יכול להחליט הרבה דברים שתקפים רק לUFC ודיי מהר זה יהיה הסטאנדארט.

למעלה