how to make your own sword ?

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
how to make your own sword ?

any1 has any FOR DUMMIES manual? or link to a page that explains what u need and how to do it in english even? למרות שעברית תתקבל בשמחה לא פחות ואף יותר?

Hest

New member
הנה אחד

לך לכאן, תלחץ על ARMORY. תמצא שם מדריך באנגלית לבניית חרב. בהצלחה.

המלצה קלה.

לא כדאי לייצר חרבות עץ במיוחד למשחק הזה. יעקבו אותו משחקים נוספים, והמגמה היא לעבור כולם לנשקים בטיחותיים.

DORPOR

New member
אתה מתכוון ל...

נשקים עם ספוג??? ז"א פי וי סי וכיוצא בנידון? חוצמזה לא כל אחד יכול להשתמש בחרב עץ באר הזה, רק כאלה שיודעים להילחם בזה מהסיבה שלא כל אחד יודע לסייף איתן. ולנושא אחר לגמרי דעתי האישית לגבי נשקי עץ, אולי הם נראים יותר אמיתיים, אבל הצורת לחימה איתן נראית ממש לא כמו שנלחמו בימי הביניים, אולי נלחמו בצורה הזו בקרבות סיף בין אצילים. ואילו בקרבות מיליטנטים נלחמו עם תנועות חדות חזקות מכות שנראות בעלות ע עוצמה, מבלי להפסיק בכל פגיעה, ומבלי לנסות לסייף יפה. אישית אני מעדיף נשקי פי וי סי כי הקרבות נראים הרבה יותר אמיתיים.

Gongor

New member
ומה עם נשק עץ מרופד טוב?

ריפדתי את הנשק שלי עם 5 שכבות של ספוג לאיטום חלונות :) זה בסדר?

זהו למעשה היה אזור הספר הבלתי ברור.

נשק מרופד הוא נשק עץ. הוא לא עובר תקני בטיחות ישראלים אופיניים. מארגני המשחק החליטו לאמץ את התקן הישראלי עבור כל הנשקים ששאינם נשקים ל"מקצוענים". מכיוון ששדרת עץ אינה גמישה, היא מתנהגת אחרת, ומסוכנת יותר מחרב פיברגלס או פי-וי-סי, ואם לא לאנשים - בוודאי ובבדאי שלנשקים הבטיחותיים שלהם. מהנסיון שלי - זה בעסה לראות את כל החברים שלך נלחמים בכל הסבבה, כשאתה צריך להיזהר. זו בפירוש מוגבלות. מה גם שההרגשה שתקבל כשישבר מולך נשק של שחקן אחר היא לא חוויה מומלצת.

Gouron

New member
מאיפה אני משיג פיברגלס?

מאיפה אני משיג פי וי סי או פיברגלס?

Umrug

New member
to Ragadast

With all the greatest respect I have to You, what You say seems strange to me. Who wants us to fight with soft weapons? What for? It is very strange to hear that, because everybody I know are dreaming about metal weapons somewhere in the shiny future. Can You please explain? o

yaka

New member
ולמישה כבר יש נשק מעץ?

ולמישה יש כבר נשק מעץ? אסור יהיה להשתמש בו?

בתנאי שיעבור מבחן-בטיחות בנשק עץ.

שים לב גם שארכו של הנשק, ללא קשר לחומר ממנו הוא עשוי, תלוי בתקן שהוא ממלא בעיר.

yontanbn

New member
עכשיו אני לא מבין כלום!!

אוקיי, רדגסט, בבקשה הסבר :) אם אני מקצוען, מה ההגבלות שלי? מה הכוונה תקן בעיר? אם אני לא מקצוען, מה ההגבלות שלי? האם החומרים *חייבים* להיות פי וי סי או פיברגלס? מה לגבי אורך? מה כאן הקשר לתקן בעיר? בבקשה הסבר מפורט, כי הוצאנו המון כסף על בניית וקניית נשקים, ואנחנו צריכים לדעת מה קורה... (וגם, אם אפשר, הסבר איפה אפשר להשיג את החומרים הבטיחותיים)

kilist

New member
שתי חלוקות...

הראשונה, מקצוענים ולא. למקצוענים מותר נשקי עץ ונשקים קשים (לא מרופדים) אחרים (פלסטיק וכו). ללא מקצוענים נשקים מרופדים בלבד (לגבי עץ מרופד זה תלוי ביחס בין העץ והריפוד ובגמישות הנשק) הדרך הכי טובה לבדוק זה לתת את החרב לחבר שלך ולבקש ממנו שירביץ לך ממק חזק נגיד ברגל או בכתף. אם נשברו עצמות אז זה נשק למקצוענים בלבד, אם יצאת עם חבורות כחולות בלבד אז זה נשק מרופד. מבחן מקצוענות יערך במהלך יריד הפתיחה. לגבי אורך. לכל קבוצה הוגדר מספר מסוים של לוחמים, אלה חיבים ללבוש שריון מלא ומכסתם כשליש משחקני אותו אזור. לשחקנים אלה מותר לשאת נשקים שאורכם עולה על 80 ס"מ כולל הידית ו חץ וקשת. ללא שום קשר למקצוענות. לדוגמה לוחם לא מקצועי ישא חרב מרופדת באורך של מטר וחצי ואילו סוחר שנלחם במקצועיות ישא חרב עץ באורך עד 80 ס"מ. עכשיו הכל ברור???

Gongor

New member
יש לי..

חרב עץ מרופדת _מאוד_ כשמרביצים בה זה לא שובר כלום היא מסוג בוקאן (קצת יותר מ-80 ס"מ) זה טוב? או לא? אני מבקש תשבה ברורה. קראתי הכל וזה קצת מעורפל.

Hest

New member
זה לא כל כך מסובך

זה לא רשמי, אבל זה מה שהבנתי: גונגור, אתה אצלנו על תקן לוחם. לכן אתה יכול להשתמש בחרב ארוכה מ-80 ס"מ. כל השאר צריכים לברר אצל הקפטין שלהם אם הם על תקן לוחם או לא. בקשר לריפוד, זה הכל תלוי ביכולת שלך לא להכאיב. אם אתה מסוגל להשתמש בחרב שברשותך, לפגוע אבל לא להכאיב, הרי אתה מסודר (את זה נברר באימונים). אם את מכאיב לאנשים אז תעבור לנשק רך יותר.

תקנים לנשק מרופד

כל שחקן שלא עבר מבחן בטיחות מעשי בנשק, (מבחן בו מביאים אותו לידי להט קרב ובוחנים את התנהגותו בלחץ) ישתמש בנשק מרופד. תקנים לנשק מרופד: 1) שידרה גמישה (וזה פוסל את כל נשקי העץ, למעט קני-סוף מסויימים). (*) למעט נשקי-מוט (חנית, כילף, גרזן 1.4מ´ ומעלה וכו´). 2) שכבת ריפוד שתמנע משדרת הכלי להיות מורגשת במכה, כולל קצוות הכלי. (וזה פוסל ריפוד מספוג רך, או ריפוד דק) 3) ריפוד אלסטי (וזה פוסל צמר-גפן, אקרילן, או כל חומר ריפוד לא-אלסטי אחר). 4) תוספת של כרית ספיגה בקצוות הדקירה, מספוג רך. 5) משקל מינימאלי (וזה פוסל גם תוספות משקל לאיזון הכלי. במשקל של עד 500 גרם ל1.3 מ´, האיזון הוא חסר משמעות). פעם אחרונה שאני כותב את זה.

למעלה