how to take care of urine infaction

adidas4

New member
how to take care of urine infaction

except of course madications? i'll be happy to hear all the ideas:)

0 אור 0

New member
אם הדלקת עדיין בתחילתה

ועדין אין חום - אתה יכול לשתות מיץ חמוציות (בערך 4 כוסות ליום) והרבה הרבה מים, וללכת לשירותים בהתאם - בדרך כלל זה מצליח למנוע מהדלקת להתפתח. אם כבר יש חום או דם בשתן, חייבים ללכת לרופא במקביל - כי אם הדלקת עולה לכליות עלול להגרם נזק בלתי הפיך.

hgkr17

New member
דם שתן

אסור לחכות עד שממש רואים דם בשתן לפני שהולכים לרופא, משום שיכול להיות שדם מופרש לשתן בחלקיקים או בכמות קטנה ובלתי נראית אבל הוא ישנו והמשמעות היא שהדלקת מאוד חמורה. לכו להבדק, תרופות סבתא הן לא במקום בדיקות רפואיות, הכליות שלכם יותר מידי חשובות. אפשר לבצע את כל המומלץ כאן בנוסף לבדיקה אצל רופא כי מאוד יכול להיות שיש צורך באנטיביוטיקה שלא נמצאת במיץ החמוציות.

adidas4

New member
i had yesterday

blod in my urine, but some doctor that i knoe here gave me mirsham le antibyotika-green peel and since yesterday morning it stoped... does it mean that the peel took care of the problem?

ה מוזה

New member
כדאי שתתיעצי עם הרופא

כאן תוכלי להסתייע בתרופות סבתא שאלות לגבי אנטיביוטיקה וכו' וטיפול רפואי כדאי שתתייעצי עם הרופא שנתן לך את המרשם זהו לא פורום מומחה ולא תחליף לטיפול מקצועי תרגישי טוב

adidas4

New member
../images/Emo140.gifthank you for your help

i know that this is not forum mumhim:) the doctor that gave me the antibyotika is not doctor for this things but as far as i know this is good antibyotika but my last question is : in case that i took this peel and the bleeding stoped and my condition is better do i still need to worry very much?

callman

New member
כבר ענו לך..

שוב אני יגיד את זה, זה לא פורום רפואה ולכן אין סיבה לשאול אם את צריכה לדאוג או לא כי אף אחד פה לא רופא. תשאלי רופא מקצועי והוא יגיד לך אם את צריכה להמשיך לדאוג או לא. תרגישי טוב.

I Was Hoping

New member
אוהו בזה יש לי ניסיון רב ../images/Emo13.gif

קודם כל - לשתות. המון. לפחות 3 ליטרים ביום. השתיה מפעילה את הכליות ושוטפת החוצה את החיידקים. אם יש דם בשתן - את חייבת טיפול אנטיביוטי. אני יודעת, כי לקחתי כזה שנה שלמה ברצף! חמוציות הן דרך נפלאה למניעה, אבל לא לטיפול. האמת היא שאסור לשלב אותן עם אנטיביוטיקה יחד. שתיה מרובה יחד עם אנטיביוטיקה מתאימה תעשה את העבודה. להימנעות אחרי הדלקת - שוב, חמוציות על בסיס יומי, והימנעות מישיבה על חול, על רצפה קרה ושאר מקררים ומזהמים. תרגישי טוב !

למעלה