howisitfeellike

nady4u

New member
howisitfeellike

יושב עם 20 אלף דולר בשולחן פול טילט- ישראלי. מי זה ?

2המרפא

New member
רפי עמית שחקן קאש אחד הגדולים

קבוע במשחקים הכי גדולים בפול טילט. לפי איך שהוא משחק (בסכומים) יש לו בנק רול של כמה מיליונים טובים.

nady4u

New member
הוא התחיל לשחק

עם ג'ונדה ודוררר, הפסיד כמה אלפים ויצא. ניסיתי לדבר איתו אבל הוא לא ענה. אנטיפט. האמת הרבה ישראלים לא מדברים. סה"כ פוקר בשביל להינות.

2המרפא

New member
מקצוענים אף פעם לא עונים שם נראה לי שגם הצ'אט

שלהם מנותק לאנשים מבחוץ. 2. זה כיף לשחק על 50 100 שקל לא על מאות אלפי דולרים. אני מפסיק להנות כשהסכומים שאני משחק עליהם מגיעים לחצי משכורת חודשית אני מניח שאלה אפילו יותר

talhorm

New member
דווקא היום ראיתי את גאס הנסן מקלל מישהו

שלא הפסיק לקלל אותו אז גאס הנסן קילל אותו בחזרה
וגם את דואן ראיתי מדבר ... ומשחק נגד אלי אלעזרא היום... נחמד

modz0r

New member
לגיטימי לחלוטין

במידה והייתי שחקן פוקר מקצועי, בשולחנות high stakes ובשלבים המתקדמים של טורנירים גדולים הייתי מבטל את ה-observer chat בשביל שלא יפריעו לי. אם וכאשר הייתי משחק בשולחנות קטנים בשביל הכיף, הייתי מחזיר את זה ומדבר עם אנשים.

2המרפא

New member
בדיוק! זאת פרנסה בשבילם לא כיף.

כששיחקתי בטורניר של ה50 אלף איש ישבתי עם גאס הנסן על אותו השולחן איזה 4 דקות עד שהעבירו אותי. הוא דיבר די הרבה וזרם עם האנשים בכיף כי באמת לא היה אכפת לו. כנ``ל גם עוד כמה מקצוענים כי באמת שלא היה אכפת להם להפסיד. פרס ראשון של 45 אלף דולר זה כלום בשבילם. אתה בחיים לא תראה את זה בשולחנות הגדולים כי שם זה כסף רציני ומשחקים גדולים והם באמת צריכים להתרכז במשחק ולא לבזבז זמן על דיבורים עם כל מיני אידיוטים

nady4u

New member
מה הכינוי של אלי בפול טילט ?

שלחתי מסר לרן אזור והוא ענה לי, יפה מצידו.

למעלה