HP Pavilion ZE2260EA

רענן2

New member
HP Pavilion ZE2260EA

אשמח לשמוע את דעתכם על המחשב הנ"ל עם המפרט המופיע בקובץ המצורף. מה צריך להיות המחיר של מחשב כזה והאם 5000 ש"ח נשמע טוב? האם זוהי סדרה מומלצת והאם זה לא שייך כבר להיסטוריה? האם מחשבי HP בעיתיים עם התקנות לינוקס? תודה רענן

סה"כ

מדובר בדגם לא רע. החסרון שלו שיש לו 256MB זכרון שאולי כדאי לקנות מראש 512MB. המחיר צריך להיות בערך 5000 ש"ח (+-). אני מעריך שהוא קיים בשוק בערך שנה. לגבי לינוקס לא יכול לעזור לך, לא מכיר מספיק טוב לינוקס.

idogreen

New member
מבצע סטודנט?

גם אני קיבלתי מכתב בדואר שנותן את המחשב הזה למי שיש סטודנט כארד, בקנייה באופיס דיפו. המחיר היה 4600ש"ח. לדעתי נייד נחמד מאוד, במחיר הזה הוא די שווה, אם אתה רוצה מפרט יותר מתקדם במחיר דומה הייתי הולך על FUJITSU או אפילו MSI DELL LG..... אני אישית הזמנתי היום את ה- DV4161, ב- 6500ש"ח. נראה כשהוא יגיע. שאלה - מישהו יודע פרטים על ביטוח לנייד? עושים בחברת ביטוח? מחיר? תודה. עידו.

רענן2

New member
תודה לשניכם ועוד כמה דברים

4600 ש"ח? אצלי זה היה 4850 אם אני לא טועה... באופן אישי הייתי מזמין מפרט יותר מתקדם כי אני צריך לעשות עם המחשב קצת יותר מעיבוד תמלילים וגלישה קלילה, ואני מצפה ממנו שיעבוד כמו שצריך לפחות כמה שנים. הבעיה עם הדיל הזה היא שהוא ניתן as is ומי שרוצה שדרוגים - שידאג לזה אח"כ. לפי מה שאמרו לי בחנות, המחיר האמיתי הוא 6000 ש"ח. מה ההבדל הגדול בינו לבין המחשב שהזמנת שמצדיק את הפער במחיר? ועוד שאלה - האם ניתן בקלות להזמין למשל תוספת זיכרון ולהתקין לבד? (במחשבים נייחים עשיתי זאת פעמים רבות, אבל אין לי נסיון בלפתוח ניידים). ושאלה אחרונה - השמועות אומרות שהשירות של HP על הפנים. למישהו יש נסיון? תודה! רענן

LostDecade

New member
קרא אותי

אין בעיה (ואפילו מומלץ) להתקין לינוקס. רצוי מאוד, לא בעצם - חובה להתקין עוד 256 מגה בייטים של זיכרון. אני באופן אישי לעולם לא אקנה HP, אבל זה אני....

רענן2

New member
תודה, בקשר ללינוקס

אין ספק שיותקן (אם לא יהיו בעיות מיוחדות) אבל למה לא תקנה HP?

LostDecade

New member
בגלל המוצרים והשירות.חוצמזה הם בסדר

פשוט אני לא מכיר אפילו איש אחד שקנה מהם והיה מרוצה. המחשבים שלהם רואים מוסך יותר משהמוסך רואה את עצמו כשהוא מסתכל על עצמו במראה. ועל השירות אני לא רוצה להרחיב. חפש בservicereport.co.il.

Y. Welis

New member
בעניין השירות בארץ, ראה גם כאן

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1372&msgid=62185304 - אם מדובר במעבדה מקומית, המצב טוב יותר.

למעלה