HSBC

nyanus

New member
HSBC

היי, דיברתי עם HSBC בקנדה ואפשר לפתוח חשבון אצליהם מהסניף בארץ ללא הצורך ליסוע לקנדה. יש צורך בדברים הבאים: have attached the application for you to complete and sign in the presence of an HSBC representative in Israel so they can witness your signature. Additionally you will need to provide the following: A photocopy of Passport * A photocopy of Drivers License or Credit Card * Know Your Customer form. This form should be completed by you and signed by a HSBC Group staff. Your signatures must be witnessed on account opening form by HSBC Group office. Copy of Letter from Immigration Canada confirming their agreement to issue an Immigration Visa OR student visa OR work Visa (Not required for Canadian Citizens) W9 form for US citizens or residents. (*) Must be certified True Copy by HSBC Group office (check our web site for the group office nearest to you) Identification documents not in English must be translated by an official translator. Initially your account will be opened with HSBC Direct Bank - Virtual Branch. You would be able to do all business through phone, fax and e-mail. You can use any branch in Canada to access your account as well as their services. You can also use online banking once you receive a Bank Card. When you arrive in Canada, you will have the option to transfer your accounts to any local Branch. Note: Any information provided is correct at the time of advising it. This information may change without notice. Please refrain from using correction fluid on documentation, as it is not acceptable. התקשרתי ושאלתי עוד כמה שאלות ו: לאחר הפקדה ראשונית (WIRE) לא ניתן להפקיד יותר כסף אלא עם אתה פיזית בקנדה הכוונה בפיזית בקנדה היא לנמצא בסניף, אין שום דרישה לPR מצידם שתהיה תייר ניתן לפתוח GIC ולקחת הלוואה שוב רק אם אתה נמצא פיזית בסניף CREDIT HISTORY אפשר לצבור אם יש לך כתובת בקנדה

nyanus

New member
הבהרות

Drivers License or Credit Card מספיק הישראלים, אין צורך בקנדי Copy of Letter from Immigration Canada confirming their agreement to issue an Immigration Visa OR student visa OR work Visa (Not required for Canadian Citizens מספיק המכתב מהשגרירות שמציין שנפתח התיק

nyanus

New member
עוד הבהרות

הסניף הסופי שלך הוא זה שתבחר ביום שתגיע לקנדה, שוב, אין קשר ל-PR מצידם שתגיע מחר ןתוכיח שאתה זה אתה (רישיון נהיגה בינלאומי ודרכון)

predoc

New member
קצת סותר את עצמך

אמרת שיכול להיות תייר ואחר כך הוספת את הקטע של חייב מכתב מ CIC שיש לך סטטוס חוקי מאושר - לא רק פתיחת תיק כמו שכתבת - אלא סטטוס מאושר - פי אר / סטודנט /עובד . תפתח חשבון בנק ונראה היו כמה שבררו -אספו מידע פרטים - חושב שאף אחד בסופו של דבר לא הלך עם זה עד הסוף הם ישמחו בכל מקרה לפתוח לך חשבון בנק גם אם אין לך שום קשר לקנדה ולו בלבד שתפקיד אצלהם סכום ראשוני של חצי מליון דולר קנדי. הרבה ישמחו פה לעידכון אחרי שחשבון הבנק יהיה פתוח תמוה הדרישה / סייג שלהם להפקדה אחת בודדת וזהו

gilad_no

New member
אין בעיה לפתוח חשבון גם ללא סטטוס חוקי

אני פתחתי חשבון קנדי (TD CANADA TRUST) עוד לפני שקיבלתי סטטוס כלשהוא. הצגתי 2 מסמכים מזהים (רשיון ישראלי + דרכון), הפקדתי 2000$ (לא חיסכון, לעו"ש הרגיל) ובזאת תם הסיפור. מה שכן ,עשיתי הכל בקנדה עצמה (בתור תייר) ולא מרחוק.

predoc

New member
לא חוכמה מקנדה

מהניסיון שלי זה תלוי במצב הרוח של הפקיד לא יודע אם יש מדיניות של בנק או סניף - שווה לנסות למי שצריך , מקסימום אומרים לך לא, חוצים את הרחוב והולכים לבנק אחר לסניף אחר. כסף מזומן ללא ספק עושה להם חשק חיובי.. ההוראות אומרות רק שתי תעודות מזהות - בחלק מהמיקרים הפקידים פשוט לא רוצים להסתכן.

nyanus

New member
תקרא שוב

אמרתי שלא צריך מעמד חוקי מאושר, אני הגשתי ל-PR, עוד כמה שנים אולי יאשרו לי את הבקשה, אבל לבנק מספיקה העובדה שהגשתי ויש לי מסמך שאומר שהגשתי. אין לי שום מעמד של כלום שם, רק רוצים לדעת שאני לא מחבל או משהו (סתם כסתח). ההפקדה האחת מתייחסת לפרק הזמן עד אשר אתה מגיע פיזית לקנדה (ללא קשר ל-PR) ובוחר את הסניף שלך. כמו שכתוב ב- PASTE שעשיתי, לאחר ההפקדה הראשונה אתה שייך ל-VIRTUAL BRANCH אליו אתה יכול להפקיד רק פעם אחת. אחרי שהגעת לקנדה לביקור קצר אתה בוחר סניף ומאותו הרגע הפקד כאוות נפשך. אז זה מוסיף את HSBC לרשימת הבנקים שאפשר לעבוד איתם בנוסף ל-TD ו CIBC תהנו

kozmokramer

New member
מעניין מאד

Copy of Letter from Immigration Canada confirming their agreement to issue an Immigration Visa OR student visa OR work Visa (Not required for Canadian Citizens) אם אני מתרגם את זה לעברית זה אומר משהו כמו... עותק מכתב ממחלקת ההגירה של קנדה שמאשר שהם מסכימים לתת לך ויזת הגירה או ויזת סטודנט או ויזת עבודה... ובכן... לדעתי אתה לא נופל בשום קריטריון כשפתחת תיק להגירה לקנדה. המכתב היחיד שתקבל מהם יהיה אישור פתיחת תיק שלא מאשר שתקבל את הויזה הנכספת. המון בהצלחה ואני מקווה שתצליח לפתוח תיק ותוכיח שכולנו טועים.

predoc

New member
תקרא שוב אתה

אכן מחד אמרת ואתה חוזר שלא צריך מעמד חוקי מאושר ומאידך מה שהדבקת בהבהרה הראשונה שלך מציין במפורש שדרוש מעמד חוקי מאושר PR עבודה לימודים ..או שאתה יכול להיות אזרח- לפחות זה מה שאומרת לי הבנת הנקרא שלי ולא רק הגשה של בקשה כזו. אז אולי אמרו לך בע"פ משהו שונה מהכתוב ? אולי לא הבנת נכון את מה שאמרו ? כתבו ? לא חושב ש TD ו CIBC מאפשרים לפתוח חשבונות בנק בלי להיות בקנדה לישראלים. ברגע שאתה בקנדה לא חושב שיש בנק שלא מאפשר את זה.(לפעמים עושים קצת קשיים) גם מה שלא כתוב שם שהסניף הישראלי של HSBC מאוד לא אוהב לעשות את זה ומתחמק בכל דרך אפשרית מלאפשר לך לחתום לפני מורשי חתימה שלו. מניסיון אישי שלי ועד כמה שהבנתי גם של אחרים פה בפורום. את כל היתר חושב שהצלחתי לקרוא ולהפנים ולא זקוק לתרגום תודה מציע שתמשיך בתהליך תפתח חשבון בנק וספר חוויות מועילות

למעלה