HSP / עונה 5 - פרק 4

Papito

New member
אחרי שראיתי את הפרק יש לי משהו להגיד

לכל אלה שחישבו וניתחו את היד של אותו בחור מלפני כמה ימים. הפעילו חישובים של אטומיה גרעינית, הריצו תוכנות מעקב, ועוד דברים שמוצצים כל סוג של כיף מהמשחק. אז מה שהיה לי לומר זה: Math is IDIOTIC (Barry Greenstein

זונע

New member
דור משחק מושלם

בארי גרינסטיין עשה מהלך לא אופייני לו, הוא הבנאדם האחרון שציפיתי שיתחרפן ככה...אבל וואלה, הלך לו. הפרק עצמו לא היה משהו מיוחד. יותר מדי LOOSE לדעתי כל העסק שם.

Papito

New member
הוא לא התחרפן

היה לו gut-feeling וזה לפעמים יותר חשוב מכל מתמטיקה שטום דואן וחברי האונליין שלו מתבססים עליה

ereuveni

New member
תשמע, אם יש לך את זה אז אחלה

אבל מה לעשות שלא כולם בורכו ביכולת הקריאה של נגרנו או בתחושות בטן של גרינשטיין ואחרים. גם לעשות את כל החישובים האלו אי אפשר ממש תוך כדי משחק (אלא אם כן משתמשים בתוכנות ואני לא!) עדיין זה מעניין (לפחות אותי) לדעת מה נכון לעשות בכל יד וגם להבין למה זה נכון. בתקווה שבעתיד אולי זה יעזור לי בזמן משחק. אתה גם לא יכול להתווכח על תחושת בטן, אבל על מתמטיקה אנחנו מצליחים להתווכח על עמודים שלמים

Kgt1

New member
אני חושב שאין ספק שדוואן פשוט עושה להם בצפר

עד עכשיו, וזה שבארי תפס את ה-9 זה לא גאט פילינג ולא נעליים, זה פשוט מזל טהור של בן אדם שחשב שהוא משחק מול drrr ואי לכך טופ פייר תמיד מספק.

Papito

New member
בגלל זה בשרשורי המתמטיקה שלכם

אני כמעט ולא מתערב
מעדיף לשחק, לא לחשב. כנראה שאני שייך לאסכולה הישנה

DoubleN

New member
בארי השתמש בעיקרון

של טייבל אימג'(דימוי שולחן) הוא נתפס כשחקן טייט בסשן הספציפי הזה ולכן הוא יכול להרשות לעצמו להיות אגרסיבי ללא קשר לקלפים שהוא מחזיק ועדיין לקבל קרדיט על יד גדולה.

למעלה