HSP 5 - pre 8

הליינאפ של השבועיים האחרונים

כל כך חלש לעומת הליינאפ של השבועות הראשונים. לא מבין את הבחירה שלהם להתחיל בטובים ולהמשיך עם הבינוניים (חוץ מפטריק), במיוחד כאשר זה צולם הפוך לפי סדר כרונולוגי. תודה על הלינקים.

Kgt1

New member
עוד פרק משעמם לאוסף, ככה זה כשיש שחקנים

בשולחן שפשוט לא צריכים להיות שם...

shaywh

New member
עדיף לחכות יום יומיים ולראות ביו-טיוב

הרבה יותר נוח מפוקר טיוב ואת רוב הפרקים GSN מעלים בתור קטע אחד, לא ארבעה נפרדים

Papito

New member
הפרק היה דוגמא טובה

ללמה אני לא סובל את אנטוניו אספנדיארי, הבנאדם פשוט פאתט. צופים בתכנית הזו כדי לראות פוקר, לא כדי לראות את האיראני המטומטם הזה הזה עושה פוזות ושכיבות שמיכה. והוא רק יכול לרצות להיות פיל לאאק, איפה אלי אלעזרה שצריך אותו
אה כן, והיה קצת פוקר... - סופסוף נגרנו חזר להרוויח קצת. - אני מרחם על הבחור עם הקעקוע בצוואר שפשוט זרק לפח 9300 דולר בגלל השטות של הווארד לדרר - ג'וזף האשם מאוד הרשים באותה יד שהוא קיפל AK לפני פלופ - מסתבר שגם פיל לאאק יודע לקרוא ידיים טוב לא פחות מנגרנו.

Nebelis

New member
הבחור עם הקעקועים

הבחור עם הקעקועים זה הקירח מעימות חזיתי... היו שני דברים יחידים שאהבתי בפרק הזה: -כשפיל לאאק אמר שהוא צריך להמר 61,000 -כשאמרו שבפרק הבא דרררר חוזר...

DoubleN

New member
מסתבר ששני הפרקים

האחרונים הפכו ברחבי האינטרנט לבדיחה, אנטוניו אספנדירי, פיל לאק(לא יודע אם הוא משחק שם השבוע), וג'ו האשם הם כל כך 2004. אני ממליץ שתראו את משחק הכסף באוסי מיליון 2009, הם משחקים שם נו לימיט הולדם מעורב עם פוט לימיט הומאה. לטעמי כדאי שיחזרו לשחק 2-7 על בסיס קבוע, כלומר מי שמנצח עם היד הזאת מקבל סכום מסויים משאר השחקנים בנוסף לקופה.

Papito

New member
ב2004 אף אחד לא ידע מי זה

ג'ו האשם כי הוא זכה בWSOP של 2005

2המרפא

New member
הדבר היחידי הטוב שאני יכול להגיד זה

לפחות דארר חוזר פרק הבא ונגמרו הבלופים המאעפנים של ה5 אלף דולר וכנראה שחזרנו לקופות המטורפות שהיו פעם שעברה.לו ןלפטריק יש היסטוריה וזה יהיה מאוד מעניין.

למעלה