HTC Desire - כמה שאלות

DustMan

New member
HTC Desire - כמה שאלות

החלטתי לקנות לעצמי כזה, אני חושב שאלך לקנות מחר. קראתי, חקרתי, התעניינתי והשוויתי, ויש לי עדיין כמה שאלות: האם יש למכשיר הזה עדכון רשמי לגרסה 2.2 מבית HTC, או שזה MOD של כל מני "יוזמות פרטיות", לא רשמיות? אני שואל, כי אני רואה שברוב החנויות כתוב שהמכשיר נמכר עם גרסה 2.1, ותמורת תשלום נוסף ניתן לקבל אותו עם שדרוג לגרסה 2.2 + תיקון עברית. בהנחה שאני מספיק טכנולוגי וגם יודע לינוקס, האם זה סביר שאסתדר לבד עם השדרוג, בלי הטובה של החנות? חוץ מזה, אני מבין שכדי לסדר את בעיית היפוך הספרות, צריך לבצע ROOT למכשיר, אבל אם עושים את זה - אין יותר עדכונים אח"כ? האמנם? או שיש דרך מסודרת ליישב את הקונפליקט - שגם העברית תהיה בסדר, וגם המכשיר יקבל עדכוני אבטחה קריטיים, אם וכאשר יש כאלה? תודה רבה.

YosMan1

New member
תשובות חלקיות

ל DESIRE יש עדכון רשמי ל 2.2 של HTC. העדכון מגיע אוטומטית למכשיר, כל מה שצריך לעשות זה ללחוץ על עדכן, לחכות 5 דקות וזהו. (ריסט אחד או שניים לא זוכר) כל המידע נשאר כל התוכנות נשארות מותקנות. למה חנויות לוקחות כסף ? כי אנשים מוכנים לשלם. יש ROM עם עברית מלאה ו 2.2 ניתן למצוא אותו באתר iandroid.co.il

DustMan

New member
אז מה אתה בעצם מציע?

לא לעשכן ידנית, ואז לעשות עליו ROOT ולהתקין פונטים, אלא ללכת ישר על ROM מוכן שכולל הכל? ויהיו לי עדכונים אז? האם ה-ROM הזה הוא כבר ROOTED?

YosMan1

New member
אני אישית שדרגתי ל 2.2 וזהו

יש פונטים עבריים, מתקינים בדקה מקלדת עברית וזהו. נכון שאין ישור לימין ומספרים ב SMS ומסגינג מתהפכים אבל זה לא כזה ביג דיל מתרגלים, דווקא באימילים אין בעיה עם המספרים. אם אתה רוצה עברית מלאה אז תקין את ה ROM של אורנג (כבר קיים באינטרנט) ותקבל הכל מוכן. או שתתקין ידנית (כל האפשרויות מופיעות שם באתר). ROOT עושים אחר כך בלי קשר, אם רוצים. לשאלת השדרוגים אז אחר כך המכשיר יהיה עם קוד של אורנג ויקבל רק שדרוגים של אורנג, אפשר לשנות את קוד המכשיר שיקבל שידרוגים (כשיצא 3 בקרוב) אבל אז כל השיפורים ימחקו אז מה עשית?

DustMan

New member
לא נראה לי שאני רוצה את הרום של אורנג'...

לך תדע איזה זבל הם דחפו שם, בטח מלא זבל ורוגלות. בכל מקרה, כל עוד המכשיר חדש, ושום דבר לא מותקן ולא מוגדר עליו, אפשר לשחק עם זה, ואין חשש להרוס, אני מניח. בשביל הפרודאקשן עדיין יש לי את הנוקיה הישנה :)

זבל ורוגלות

לדעתי אם תבדוק מה כלול ברום, אתה תחשוב אחרת אני הופתעתי מאוד לטובה מהרומים האלה לא נתקלתי בזבל או תוכנות אקסטרה למעט כמה שומרי מסך ולוגו בפתיח אגב, יש תקדים למפעיל סלולרי שהכניס רוגלות למכשירים שלו?

DustMan

New member
אני לא יודע ספציפית לגבי אנדרואיד

אבל במכשירי נוקיה, או ב-WM בפלאפון יש כל מני תוכנות שלא ניתן להסיר, או הגדרות שלא ניתן לשנות, שהספק דוחף לך "במתנה"...

DustMan

New member
טוב, הנה עדכון המצב

הערב הצטרפתי למשפחת משתמשי אנדרואיד!
התחדשתי בדיזייר. החנטרישים האלה מחזיקים במלאי רק מכשירים מעודכנים, ואם אתה רוצה אחד שלא נגעו בו, מהמפעל - צריך להזמין ויקח לזה זמן להגיע. אבל כבר הייתי בחנות, וכבר כ"כ רציתי אותו, שלא יכולתי להתאפק, ופירגנתי לעצמי :) בסה"כ הכל עובד נהדר, ואני מרוצה! תודה לכם!

למעלה