HTC DESIRE HD הגדרת גלישה סלולרית ועוד

Cherry Garcia

New member
HTC DESIRE HD הגדרת גלישה סלולרית ועוד

שלום, קניתי מכשיר זה לפני מספר ימים. מכשיר מצויין אגב ואני מאד מרוצה. רק כמה בעיות קטנות... שאלה 1: מחוץ לבית לא מתאפשרת גלישה סלולרית. יש לי חבילת גלישה באורנג וגלשתי בלי בעיה במכשיר הקודם. תחת הגדרות ה WIRELESS & NETWORKS סימנתי את האפשרות : use phone for data connection when there is no WI FI available אך עדיין אין גלישה. מישהו יודע למה? (מיותר לציין שאני מוציא שיחות וכו) שאלה 2: לפעמים המכשיר עובר למצב של HEADSET (אוזניות) ללא סיבה נראית לעין... במצב זה, הרמקול לא עובד כמובן. לא ברור לי כיצד יוצאים ממצב כזה? בסופו של דבר זה מסתדר, אין לי מושג איך ולמה. שאלה 3: התקנתי אפליקציית סקייפ שעובדת ברקע (אני רואה את האייקון בשורת ההודעות למעלה) איך סוגרים אותה? תחת ה MENU אין כזו אפשרות. תודה.

ronengeles

New member
תשובות

1. אתה צריך להגדיר נקודת גישה. תכנס ל MOBILE NETWORK SETTINGS ושם ל ACCESS POINT NAMES. שם שם תגדיר נקודת גישה חדשה. צריך למלא רק (דגש על "רק") את השדה של ה NAME - תכתוב מה שאתה רוצה, והשדה APN - שם צריך להיות כתוב uinternet. תשמור, ואז תכבה ותדליק את המכשיר ותבדוק אם יש גלישה. 3. אם תלך ל MY INFO ואז תלחץ על MENU, תוכל לעשות SIGN OFF.

Cherry Garcia

New member
thanx a lot

You've been a real help. I did find the access point setting on iandroid.co.il site. But...another problem...my Hebrew keyboard is gone. Any ideas?

למעלה