HTC desire HD..עדכון תוכנה.

• פותח הנושא Drau
  • פורסם בתאריך

Drau

New member
HTC desire HD..עדכון תוכנה.

שלום לכולם , קניתי את המכשיר לפני כחודש. אני מנסה לעדכן את תוכנת הפייסבוק (שבאה עם המכשיר) לגרסא החדשה שיש בmarket הגרסא המותקנת 1.3.2 הגרסא בחנות 1.5.3 להוריד אני מצליח - אבל בזמן ההתקנה קופצת השגיאה הבאה : "Package file was not signed correctly" ממה שקראתי באינטרנט אני צריך לעשות root למכשיר להעיף את הגרסא שיש לי עכשיו עם SU ( שכרגע אני לא יכול להסיר.. המכשיר לא נותן לי ) ואז להתקין את הגרסא שבmarket. אז השאלה היא כזאת, באמת אין דרך אחרת חוץ מroot ? כי לפי מה שמצאתי באינטרנט זה תהליך ארוך , ומכיוון שאני לא באמת מבין במכשירים סלולריים אז אני גם די מפחד לעשות את זה. (ובנוסף כנראה שגם האחריות שיש על המכשיר תיעלם). ואם אין דרך אחרת ,תוכלו להפנות אותי למדריך שבאמת עובד? תודה רבה על כל עזרה

YosMan1

New member
מה? אני עם DESIRE והתקנתי את 1.5.3.בלי שום בע

בעיה. אולי תנסה: MENUE SETTINGS APPLICATIONS ותוריד את ה V מ UNKNOWN SOURCES למרות שזה לא אמור להיות קשור אולי יעזור.

Drau

New member
אין שם V .. ../images/Emo10.gif

לפי מה שקראתי באינטרנט זאת בעיית חתימה. החתימה על התוכנה שמותקנת שונה מזאת שאני מנסה להתקין . (לצערי אני לא בדיוק מבין מה העניין פה )

nwperson

New member
מממ..

אני זוכרת שהיתה לי איזושהי בעיה עם הפייסבוק, אבל מחקתי אותה ואז התקנתי מהמרקט. אבל כן, זה דורש רוט..

Drau

New member
את יכולה לכוון אותי למדריך שעובד לביצוע הרוט?

לפחות ביינתים אני אבדוק מה זה דורש ... עד כמה זה מסוכן ?או שזה תהליך פשוט ?

nwperson

New member
זה אמור להיות פשוט,

רק תקרא טוב את ההוראות. האמת שלי כבר היה חצי רוט, כי קניתי אותו עם עברית, והייתי צריכה לעשות משהו קטן. לא יודעת אם זה "חוקי" להפנות לפורום אחר, אז שולחת לך במסר.

Drau

New member
גם אצלי כבר קניתי אותו עם העברית ../images/Emo13.gif ותודה !

metrocard

New member
לא אמורים לבצע רוט עבור זה

העדכונים האלה אמורים לעבור חלק. נסה לבצע ריסט למכשיר ואז להתקין. מאיפה המכשיר נרכש?

Drau

New member
ריסט -לחזור להגדרות יצרן או ריסטרט ?

אם ריסטרט אז ניסיתי כבר כמה וכמה פעמים
המכשיר נרכש מV-mobile האמת שעדיין לא ניסיתי להתקשר אליהם ,אולי להם יש פתרון :O (למרות שאני ממש בספק)

berdoron

New member
בתור אחד שהיתה לו את הבעיה ופתר אותה...

קודם כל הסר את האפליקציה הוכחית לגמרי היכנס לMANAGE APLICATIONS אמור להיות לך למעלה V מסומן שאם תסיר אותו תוכל להתקין תוכנות שלא דרך המרקט לאחר מכן חפש בגוגל את אפליקציה של פייסבוק (אני הורדתי את 1.5.1) ולאחר שתתקין אותה כנס שנית למרקא ותוריד את הV במעדכן את האפליקציה של הפייסבוק אוטומטית לי יש דיזייר HD אנדרואיד 2.3 עם רום של סינוגן וזה עבד לי

Drau

New member
אני לא יכול להסיר את התוכנה

שמותקנת כרגע.. זאת אחת הבעיות .. המכשיר אומר שאין לי גישה uninstall unsuccesefull

YosMan1

New member
אתה צריך להשיג את קובץ ההתקנה של גירסה 1.3.2

ולהתקין אותה מחדש ככה תיצור מחדש את קבצי ה UNINSTALL ותוכל להסיר אותה. יאללה נעשה לך את זה הנה קישור להורדה (למטה בעמוד יש את כל הורסיות הישנות)

Drau

New member
תודה על הלינק ../images/Emo13.gif אבל לצערי גם זה לא עוזר...

הורדתי את הגרסא.. נכנסתי דרך ASTRO לכרטיס הזכרון ולחצתי על הקובץ .. האופ' היחידות שיש לי הן lunch or uninstall שהמכשיר כבר מזהה שהתוכנה מותקנת אצלי .. ואני לא יכול להתקין אותה מחדש.. :-\

למעלה