Htc Hero חדש כאן .כמה שאלות

tp535

New member
Htc Hero חדש כאן .כמה שאלות

שלום לכולם. כבר שבועיים שאני קורה חומר ברשת על עברית ו HERO ועדכוני תוכנה ואת האמת יצאתי יותר מבולבל מאשר לפני הקריאה. קצת פרטי רקע לפני הכל אחיה של חברה שלי גר בשווייץ קנה לי מכשיר HTC HERO חדש במחיר מצחיק של 670 ש"ח . גרסת אנדוריאד על המכשיר נכון לרגע זה 1.5 (אני יודע שאני יכול לשדרג דרך האתר של HTC ל2.1) אני רוצה לדעת מה הדרך הטובה ביותר להתקין עברית על המכשיר פונטים/קריאה וכתיבה של הודעות. תפריטים לא מפריעים לי שיהיו באנגלית. ראיתי הרבה חנויות ברשת שעושות את זה בכל מיני מחירים בין 150 ל 250 האם מישהו יכול להמליץ לי על חנות או אדם פרטי ספציפי שכדאי לעשות אצלהם את העדכון גרסא ? אחרי העדכון אילו בעיות יהיו עם העברית קראתי שלא הכל מסתדר . מה יקרה בג'מייל הבנתי שגם שם יש כל מיני בעיות האם משהו מתכני המכשיר נפגע ? תודה רבה לכל העוזרים

SilentWave

New member
כמה תשובות

אל תשדרג דרך האתר של HTC כי אתה עלול להגיע למצב שיהיה מאוד קשה ממנו לחזור אחורה. לא מכיר חנויות את אנשים כי את עדכון הגרסה עשיתי לבד. בסה"כ זה לא כל כך מסובך אם יש לך קצת טאץ' טכני. יש מספר בעיות קלות עם העברית לאחר החלפת הפונט (לדוגמא - מספרים הפוכים), הן גם פתירות אבל דרושה השקעה שלא בטוח שתצליח, ובסה"כ אפשר להסתדר ולהתרגל. רוב הזמן לא תרגיש בבעיה. לא נתקלתי בשום בעיה עם ג'ימייל. שום תוכן במכשיר לא נפגע...

tp535

New member
תודה רבה

קראתי לא מעט על החלפת על הרום אבל מודה לא כל כך הבנתי מה קודם ומה אחרי חוש טכני אמרת אז יש לי חוש למחשבים אבל מפחד לטעות ולדפוק המכשיר. אשמח לעוד כמה מילות הכוונה תודה רבה

למעלה