HTC MAGIC מגיע לפלאפון

HypeRoy

New member
HTC MAGIC מגיע לפלאפון

כן, כן את זה בתיאוריה אתם כבר יודעים. אבל מתוך מידע פנים חברתי (טוב! ידידה שלי עובדת במעבדה, אני לא מקורב למנכ"ל) בשבוע-שבועיים הקרובים דגם ה MAGIC יוצא ! צעד קטן לפלאפון, צעד גדול לאנושות. וכעת השאלה, האם להמתין עוד קצת לHERO ...

MobileDev

New member
חכה חכה!!

המג'יק חמוד והוא לא שונה בהרבה מה g1 חוץ מזה שאין לו מקלדת פיזית עכשיו אני אומר לך בתור אחד שבדק מס מכשירי android חכה לhero הוא שווה המתנה!! :)

HypeRoy

New member
אבל-אבל-אבל-אבל

הידיים מעקצצות, והסובלנות פוקעות, ואני לא נהיה צעיר מיום ליום !!!!!

MobileDev

New member
חחחחחחחח;

זה נכון מי כמוני מבין אותך :) אני קניתי את הG1 איך שהגיע לארץ ואין זה ממש תענוג אבל הציפייה לhero באמת שווה את זה.

ezimon

New member
אפשר חוות דעת

מה באמת חוות הדעת שלך על ה G1? אני מבין שהוא עם פחות זכרון ובטח קצת יותר "עייף" מהחדשים בכל הקשור למשחקים וכאלה אבל איך השימוש בו מבחינת אימיילים, גלישה, עבודה עם ה push וכו?

MobileDev

New member
תראה

זה נכון שהוא עם פחות זיכרון אך רוב מי שאני מכיר כבר שידרג את הזיכרון לפחות ל 8GB. דבר שני האמת שמשחקים רציניים לא כל כך בדקתי עליו לדעתי יש סיכוי שהוא יותר עייף מהחדשים מהhero בטוח. מבחינת שימוש באימיילים, גלישה וpush הוא פצצה עושה את העבודה בצורה חלקה, הייחודיות באנדרויד שה - gmail account הוא בעצם הכניסה שלך למכשיר וכל אימייל או תזכורת שם אוטומטית נדחפת לdevice. חוץ מזה שהוא בלטה בגלל המקלדת אני לא מוותר על מקלדת פיזית, אבל זה עניין של טעם, אני מחכה שיצא כבר ה G1 V2 שהוא מעוצב הרבה יותר דק ויפה עם מקלדת. בכל מקרה מקווה שעניתי על השאלה

למעלה