HTC MyTouch 4G

ashefi

New member
HTC MyTouch 4G

שלום לכולם, ברצוני לקנות בארה"ב מכשיר מסוג: HTC MyTouch 4G הייתי מעוניין לדעת אם ניתן יהיה להתקין עליו עברית (מקלדת ואולי גם תפריטים, אבל לא חובה...). אני שואל זאת כיוון שיש לו את הממשק של החברה: MySense זוהי גרסה של אנדרואיד (כרגע זו 2.2) שעברה עדכונים קלים כדי להכיל את הממשק של החברה. תודה מראש לכל העונים.

לא אמורה להיות בעיה להתקין מקלדת בעברית

אחרי הכל המכשיר מגיע עם פונטים בעברית ואתה בסך הכל צריך להוריד את AnySoftKeyboard או מקלדת עברית אחרת ולהגדיר אותה כברירת מחדל, אפילו אין צורך ב-Root. שים לב שהמכשיר אמנם עובד בתדרים של סלקום ואורנג' בצורה מלאה אך אם אתה ברשת פלאפון, צפויות לך בעיות קליטה בגלל שהמכשיר אינו תומך בתדר 850 בדור ה-3. למיטב ידיעתי ממשק ה-Sense אינו אמור להפריע בהוספת העברית אך כדאי לבדוק את הפונטים בעברית ואת התקנת המקלדת כמה רגעים אחרי שרכשת את המכשיר ולא כאשר אתה מגיע לארץ. נ.ב. אחרי התקנת המקלדת יש להפוך אותה לברירת מחדל דרך הגדרות המכשיר ואחרי שאיפשרת אותה כברירת מחדל, עלייך ללחוץ לחיצה ארוכה בתפריט ה-SMS ולבחור את המקלדת תחת Input Method.

ashefi

New member
תודה על התשובה

אני מתכנן להזמין אותו בדואר ולהסתכן... מקווה שהכל יעבור חלק.

ashefi

New member
תלוי...

יש כאלה שמוכרים נעול ויש כאלה שלא... בכל מקרה, ניתן לקנות קוד פתיחה שעולה בערך 22$

ashefi

New member
הוא בדרך...!

טוב, הזמנתי עכשיו מאיביי. מצאתי מישהו זול מכל השאר שגם פורץ את המכשיר (או שולח הוראות פריצה עם המכשיר). נקווה שהכל יעבור חלק (ניראה מה יקרה במכס כשזה יגיע לארץ).

למעלה