HTC TOUCH - הרבה שאלות

Ran Rinker

New member
HTC TOUCH - הרבה שאלות

שלום, אני כרגע מתלבט האם לקנות את המכשיר של HTC (ה-TOUCH), ולכן יש לי הרבה שאלות, מקווה שתוכלו לעזור לי ותודה מראש. 1)מה דעתכם הכללית על המכשיר? כיצד הוא מתפקד? האם הוא קורס? 2) שאלה חשובה מבחינתי: מהי גירסת SPRINT, לא ברור לי בכלל. בEBAY בחלק מהמכשירים כתוב SPRINT ואני לגמרי לא מבין למה. 3)האם אתם ממליצים לקנות ב-EBAY, או אולי לקנות במקום אחר? 4) שוב, ב-EBAY חלק מהמכשירים (בד"כ שכתוב עליהם "SPRINT" כמו שציינתי) נמכרים ב-300$ גג, וחלקם ב-450$, למה? 5)האם לא תהיה לי שום בעיה להפעיל את המכשיר עם סים דור 3 של אורנג'? תודה מראש , רן

zoti

New member
ספרינט היא רשת סלולארית בארה"ב.

היא רשת CDMA ולכן מכשירים שהם גירסת ספרינט לא יעבדו בישראל (כי פלאפון לא יחברו אותם). מכשירי CDMA בד"כ זולים יותר ממכשירי GSM. אתה צריך מכשיר GSM. הTOUCH הוא דור 2.5 כך שבכל מקרה לא תוכל להשתמש בכל התכונות שדור 3 מציע. אם המכשיר יעבוד עם הסים קארד אני לא יודע. אולי כן, אולי לא. תצטרך לחפש באינטרנט.

AYELET1

New member
מכשירי דור 2.5 עובדים עם SIM דור 3 אך

כמובן עובדים על 2.5 קח בחשבון שהמכשיר הזה נראה נפלא אך הוא איטי בצורה מעצבנת (מעבד OMAP 850 200 מגה הרץ) בנוסף, כששמים עליו מגן מסך, זה בהחלט פוגע ב"טאצ'יות" המגניבה שלו

Ran Rinker

New member
תודה אך עוד שאלה

תודה רבה על תגובותיכם. אך, האם למישהו יש תשובה בנוגע להאם המכשיר יעבוד עם SIM של רשת אורנג'? שוב תודה, רן

AYELET1

New member
ממה שראיתי עד היום, אין בעיה עם אורנג'

לא זוכרת אם ראיתי אותו עם SIM דור 3 (שלי...) אבל בכל מקרה לא צריכה ליהיות בעיה

Benkok

New member
HTC Touch - סקירונת...

* אני ממש לא מהמשתמשים הכבדים אז קח בעירבון מוגבל את מה שאני כותב. המכשיר קטן יחסית, שזה בהחלט יתרון, אבל המקלדת שלו קטנה בהתאם ודורשת שימוש בסטילוס למי שאין ציפורניים בולטות ו/או אצבעות דקות של דוגמנית על גבול האנורקסיה. ממשק המייל מאפשר קינפוג של החשבונות אאוטלוק שלך, כמו גם חשבונות חיצוניים כמו GMAIL וכל חשבון שהוא POP3. יש לך אפשרות להוריד רק את כותרות המייל כדי לא לתפוס מקום (את שאר המייל אתה יכול לבחור להוריד או לא) וכמובן שאתה יכול לבחור את תדירות ההתחברות (בין אם בGPRS או בWIFI). מבחינת בטריה - שימוש מוגבר ייתן לך בטריה ריקה לקראת סוף היום. אם אתה רק מוריד מיילים (אפילו שהמכשיר כל היום עם WIFI פתוח וBT פתוח אבל לא מפעיל יותר מידי אפליקציות אז המכשיר ידרוש טעינה בלילה ולא יותר מזה. בכל מקרה לא קרה לי שבטריה החזיקה לי יותר מ12-15 שעות. מבחינת רשימת אנשי הקשר - מפריע לי שאתה יכול לשייך לכל איש קשר מס' סלולרי אחד ורק אליו אתה יכול לשלוח SMS. כמובן שאתה יכול להוסיף עוד טלפונים, פקסים אימיילים וכו' אבל רק מס' אחד מוגדר כסלולרי ורק למספר הזה אתה יכול לשלוח SMS. תוכנת הסקייפ עובדת בסדר גמור מלבד העובדה המרגיזה ששיחות מתבצעות באמצעות הספיקר החיצוני ולא בצורה של שיחה רגילה באוזן, מה שלי אישית גורם להפעיל את הסקייפ לעתים רחוקות בלבד. המכשיר מגיע עם 30 מגה זיכרון פנימי להרצת תוכנות. אני עוד לא מצאתי איך אני מוחק משם שטויות שמפריעות לדברים לרוץ כמו שצריך, אבל בדרך כלל אין בעיות, אלא אם אתה מנסה להריץ מספר יישומים במקביל (סקייפ, אקפלורר, אנשי קשר וכו') בסך הכל אני מאוד מרוצה ממנו לשימוש היומיומי שלי (שמתבטא בעיקר בשיחות ומיילים). אני לא צרכן של מולטימדיה אבל לטעמי המצלמה לא משהו, אם כי נגן המדיה הבסיסי במכשיר (ווינדוס מדיה פלייר) עושה את העבודה כשצריך. מקווה שעזרתי...

למעלה