HTML בפוסטים

Ligeiro

New member
HTML בפוסטים

כששאלתי איך ניתן להוסיף תמונות לפוסטים חוץ מהתמונה היחידה שניתן להוסיף מעל/בצידי הטקסט, ענו לי שניתן להדביק תמונה, ולהשתמש בHTML. ניסיתי את עניין ההדבקה עם תמונה אחת וזה עבד, אבל כשניסיתי עם תמונה גדולה - זה לא עבד. ניסיתי להשתמש בקוד HTML (img src) אך זה לא פועל. עוד דבר: כיצד אני יכול ליצור ממילה מסויימת קישור - לא באמצעות כתיבת כתובת, אלא באמצעות מילה/סמיילי/תמונה או כל דבר אחר. ושוב - ניסיתי באמצעות HTML וזה לא עובד.
תודה מראש על כל תשובה!

בקשר לשאלתך השנייה ../images/Emo26.gif

סמן טקסט כלשהו, לחץ על כפתור הקישור [בשורת העריכה, נראת כמו שרשרת ברזל] ובחר את כתובת הקישור.

De-Panther

New member
הוספת תמונות בהדבקה|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

כדי להוסיף תמונה בעזרת הדבקה הולכים לכתובת האינטרנט הרצויה שבה נמצאת התמונה מסמנים את התמונה עושים העתק ואז מדביקים בפוסט ישנם אתרים שלא רוצים שיפעילו מהם תמונות בצורה הזו ולכן חוסמים את האפשרות אי אפשר לשים תמונה מהמחשב... צריך קודם לשים אותה איפשהו באינטרנט

Ligeiro

New member
אחי אתה לא צריך לדבר אלי כמו מפגר

אני מבין בכל החרא של אינטרנט וכאלה (למקרה שלא הבנת מגוף השאלה).. בכל מקרה, אתה לא יכול סתם לקחת כתובת של תמונה, להדביק וזה יציג את התמונה... זה ייצור לינק, ואני רוצה שהתמונה פשוט תופיע!

De-Panther

New member
../images/Emo4.gifוזה למה דיברתי..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

בצורה הזו אני לא אמרתי להעתיק את הכתובת של התמונה ראית איפשהו שאמרתי להעתיק את הכתובת של התמונה?? אמרתי להכנס לכתובת לסמן את התמונה!! ואז להדביק אותה בפוסט בידיוק כמו בוורד וכל זה מה לא היה ברור??

למעלה