http://e.walla.co.il/?w=/1000/85749

http://e.walla.co.il/?w=/1000/85749

כל שיר אצל הבנאדם הזה הוא באסה? אף פעם לא ראיתי שהוא רשם קלאסה

השניה ראיתי ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

הרבה זמן לא התעצבנתי ככה!!!!
הבנאדם לא מבין כלום...

נו באמת.

וואלה עולים לי על העצבים כבר הרבה זמן, והם רק מוסיפים שמן למדורה. (שילך לשמוע את ה"מוזיקה האיכותית" שלו- רוני סופרסטאר.
)

חבל על הזמן...

הבעיה היא שבוואלה (אני יודעת כי אני מכירה מישהי שכותבת שם), מודדים את הכתבים לא ע"פ איכות כתיבה או מנת משכל בסיסית- אלא ע"פ מספר תגובות גדול כמה שיותר (=רייטינג לאתר). ככה שכשמעצבנים יש יותר תגובות, וכשכותבים שטויות יש יותר תגובות- ואז הכתב נהיה יותר מוערך. זה מעצבן כי מצד אחד אתה רוצה להגיב להם וכו', אבל מצד שני זה רק תורם ליוקרה של הכתב.

e dor

New member
הוא צודק, יש כשלון לקווין

ואפשר להבין את זה מהמשפט הראשון: "ללהקת קווין אני חייב את ההשכלה המוזיקלית שלי". וברצינות - אפשר לא לאהוב את קווין, באמת - זה עניין של טעם. למרות שמבחינה מוזיקלית אני חושב שהם עשויים מחומר, נדיר לעומת הרבה להקות אחרות (מצליחות לא פחות) הם לא ממש ממחזרים, כל שיר הוא שונה, יש בו פיצ'ר מעניין ומיוחד רק לו - וזו עובדה. ישנה עוד עובדה שהכותב התעלם ממנה, We Are The Cahmpions זה שם שהצליח בכל העולם, בכל מגרשי הספורט, בכל תחנות הרדיו ואצל כל חובבי המוזיקה כמעט, אין הרבה אנשים ששונאים את השיר - גם כאלה עם IQ של 120 ומעלה, אם הוא כל כך מתעקש שמוזיקה טובה נמדדת לפי ה-IQ של אוהביה. בכל מקרה - לשנוא את קווין זה לגיטמי (בגלל הסגנון המיוחד שלהם, השונה) אבל הטיעונים שלו מפגרים וחסרי כל משמעות. חבל שהכתבות של וואלה יורדות כל פעם ברמה, אם יש להם משהו להגיד - שיבססו אותו על משהו, ולא להגיד שהלהקה גרועה כי הסולן שלה הומו, זו הערה מגעילה מאוד לדעתי, ובטח שזה לא נושא הכתבה פה.

gihona

New member
מה אתפ מבזבזים זמן בלהתרגש ממנו

היה כל כך ברור שהם יתייגו את קווין כ"באסה". וואלה התחילו כאתר מקורי ומעניין אבל היום הם כל כך מאוסים, כל דיסק שאני שמה במערכת אני יכולה כבר לדעת מראש מה תהיה דעתם של כותבי וואלה עליו, עד כדי כך הם צפויים ומשעממים. הם יודעים שקווין להקה פופולארית וזו עוד אחת מהפרובקציות הקטנות וחסרות הטעם שלהם (ראה ערך ביטלס, לד זפלין באותו מדור). בקיצור, בשביל ביקורות מוזיקה קצת פחות מתלהמות ויותר אינטליגנטיות עדיף לעבור לאתרים אחרים.

Amit Enchanted

New member
../images/Emo45.gif

האיש פשוט טיפש. ברור, זכותו המלאה לא לאהוב את קווין. למי איכפת. הרעיון הוא שהוא מדרג איכות של להקות בשטחיות מוחלטת.. כל כך שקוף שהכתב הומופוב לגמרי. (ואתם יודעים ששהומופובים הכי גדולים הסתברו כהומואים בעצמם) חוץ מזה, מאוד נוח לו לקטול להקות מוערכות כמו הביטלס, פינק פלויד, לד זפלין וה-קווין. הוא מקבל תשומת לב, רייטינג גבוה במיוחד - וברוך השם יש לו עבודה רווחית מאוד.

ketas

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo205.gif

דבר אחד הכי הצחיק אותי בכתבה הזאת. "אבל הטיעון הכמותי לא שכנע מעולם את מבקרי המוזיקה, שאף פעם לא התלהבו מהשילוב של אופרה והארד רוק" מבקרי מוזיקה לא מתלהבים מקווין? טוב זה מסביר את זה שהם אף פעם לא זוכים בשום פרס על שירים. בעיקר מבקרים שונאים את בוהימיין רפסודי. תאמת אני מבינה אותם, מה זה השטויות האלה? איזה מילים שטחיות, הכפלת קולות? הגבהים אליהם מגיעים הקולות שלהם? סולו גיטרה גרוע, מי צריך בכלל את השטויות האלה? קווין זה באסה לגמרי. תנו לנו שרית חדד ואין מאושרים מאיתנו. לצערי הרב הכתבה הזאת ממש עיצבנה אותי. צריך ללמוד לא לשים לב לשטויות האלה. אני אומרת לשרוף את וואלה

Ocean Spirit

New member
אויש, נו. עוד דביל לאוסף.

צריך לדעת במי מדובר. וואלה??? זה הרי הדבר הכי נחות שקיים. זה בזיון שהדבר הזה קורא לעצמו "עיתונות". אל תתרגשו, באמת. הם לא שווים את העצבים שלכם. חבורה של סנובים בורים. זה הרי בסה"כ דיעה של אידיוט אחד קטן, שבטח בקושי הוציא תעודת בגרות (אם בכלל) שרוצה תשומת לב. מכל האנשים שהגיבו שם, אולי שניים הסכימו איתו. שניים. מתוך משהו כמו 70. שווה להתעצבן? ואגב, בימי פועלם של קווין ה-Rolling Stone כתב עליהם ביקורות... שלא תדעו מצרות. עובדה שהם עדיין אגדה. איכות לא נכנעת לבורות בקלות כזו. נ.ב. תחשבו על 10 אנשים שאתם מכירים - בטוח לפחות לאחד מהם יש דיסק של קווין בבית, נכון?

e dor

New member
שני דברים

א. מה הרולינג כתבו על קווין באמת ? ב. קצת הגזמתם בתגובות - להרגע, הבנאדם דפוק - לא ביסס את הדעות המוזרות שלו וזהו. לא צריך להגזים כל כך ...

שטויות!

מהרגע שקראתי שהיה כתוב בהודעה שהכתב תמיד שם "באסה" פשוט ידעתי שהשיר יהיה we are te champions.. הוא לקח שיר דיי טחון (כל משחקי הספורט או פשוט כל דבר שמנצחים בו) וכתב שהשיר באסה. אבל מאיפה הוא הביא את השטות הזאת שקווין היא בדיחה אמיתית? מאיפה הוא הביא את זה שההרמוניות הקוליות של פרדי והאופרה-רוק לא התקבלו אצל האנשים בתקופה? איזה לחן יהיר? מה ומי מלא מעצמו? מה פארודיה? הוא לוקח שירים ממש מצליחים ומתייג אותם כ'באסה'. את שירי הפופ היותר חדשים הוא מעדיף אז כנראה שהוא פשוט לא אוהב רוק. אני אישית דווקא אוהבת את השיר הזה. אני חושבת שפרדי שר שם נפלא וזה פשוט שיר טוב. אומנם הוא לא קלאסיקה.. אבל מכאן ועד באסה....

Hey Dude

New member
הם סתם סתומים הוואלה האלה...

הכתב הזה חושב שהוא יודע הכל במוזיקה וכל הזמן יש לו רק הערות רעות על כולם...שילך לאלף עזאזל.

למעלה