http://stage.co.il/Stories/465628
ק קשמר New member 11/4/05 #3 ענק! ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif + מקפיץ
ענק! ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif + מקפיץ
A astral travel New member 11/4/05 #4 עמוקקק... הבנאדם מבוזבז...אישית הייתי שולח אותו לנאס"א שים אותו על LSD - הוא ייצא עם המסקנה שבכלל מה שהוא צריך זה חתול חחח
עמוקקק... הבנאדם מבוזבז...אישית הייתי שולח אותו לנאס"א שים אותו על LSD - הוא ייצא עם המסקנה שבכלל מה שהוא צריך זה חתול חחח
ו וירוסוס New member 11/4/05 #6 בהחלט. בהחלט בהחלט שזה אחד הספרים/סרטים ענקיים וגאוניים ביותר שיצא לי לראות/לקרוא.
H Hatsil yam New member 14/4/05 #9 אהבתי ביותר../images/Emo70.gif אך לא הבנתי מה הקשר לפחד ותיעוב? יעני, אני אישית לא קישרתי...
H Hatsil yam New member 14/4/05 #10 יו כוסעמקקק גמאני נכנסתי למשו אחר! דווקא משו מזה יפה אבל הכי לא קשור שבעולם לפחד ותיעוב חחח טוף אז תיכף נקרא גם את זה!
יו כוסעמקקק גמאני נכנסתי למשו אחר! דווקא משו מזה יפה אבל הכי לא קשור שבעולם לפחד ותיעוב חחח טוף אז תיכף נקרא גם את זה!
M mUdaFuckAh New member 12/4/05 #7 יווווו אני לא מאמין העתקתי את הכתובת ויצאה לי כתובת אחרת ונכנסתי לאיזה סיפור מעפן על דרקונים ושעה אני קורא אותו עד שהבנתי שזה לא זה בכלל ?#^%#@?%#@
יווווו אני לא מאמין העתקתי את הכתובת ויצאה לי כתובת אחרת ונכנסתי לאיזה סיפור מעפן על דרקונים ושעה אני קורא אותו עד שהבנתי שזה לא זה בכלל ?#^%#@?%#@
ו וירוסוס New member 12/4/05 #8 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ואני ישבתי עכשיו וחשבתי שעה, איפה בסיפור הזה יש דרקונים קיבינמט! אדיר!!!((((((
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ואני ישבתי עכשיו וחשבתי שעה, איפה בסיפור הזה יש דרקונים קיבינמט! אדיר!!!((((((