אני אוהב את שניהם. יהיה לי נחמד לראות אחד מנצח אבל יכאב לי הלב על השני... בערך כמו עם סילבה ולידל מה גם שלגבי ה3 האחרונים (פרט לGSP) סביר להניח שאם יפסידו המנייות שלהם בלוחמים לא יהיו כמו בעבר...
זו לדעתי ההחלטה הנכונה היחידה בעקבות המצב שנוצר, ואני כ"כ אשמח לראות את הלוחם האהוב עלי מטאטא את הרצפה עם הגווייה של היוז בדרך לזכייה חוזרת בתואר שלו ומפגש חוזר עם סרה, שעם כל הכבוד לו, ויש כזה, פשוט לא ברמה של GSP, ואפילו לא ברמה של היוז.
ורק תראו למה זה הופך את האירוע הזה וונדרליי נגד לידל מ'צידה נגד סקודג'ו GSP נגד יוז 3!! MEGA FIGHTS מזכיר את הימים הטובים של פרייד... ומתעלה עליהם עם המאצ'אפ החלומי של לידל נגד סילבה! מעניין מה עוד הולכים להוסיף לנו לקארד הראשי של UFC79
אחרי כל ההייפ שלהם לסרה-היוז, הם היו חייבים להכריז על GSP-היוז. בכל זאת חבל על סרה. הקרב הזה יכל להזכיר את לידל-קוטור ושאמרוק-אורטיז, כששני המאמנים של ה-TUF נפגשים זה מול זה.
דבר ראשון מה זה לעזזל אליפות זמנית?! סרה בסה"כ נפצע וכבר שוללים ממנו את האליפות?! לדעתי זה סתם בשביל שהיוז יוכל להשיג ניצחון בהחלטה ב5 סיבובים. דבר שני למה כל כך ממהרים לעשות את הקרב השלישי? מה עם פיטצ'?! לדעתי הוא מנצח את שניהם! ואם כבר הקרב עתיד לבוא אז היוז מנצח בהחלטה לדעתי...
זאת אליפות זמנית כי לא ברור מה החומרה של הפציעה של מאט סרה. אם זאת פציעה רצינית, הוא יכול להיות בחוץ למשך שנה ואף לגמור את הקריירה. דיינה לא יכול לקחת הימור כזה. סבבה שלדעתך, לדעת דיינה (ושאר העולם) GSP-יוז יותר מעניין. הדיבורים הם לתת את הטייטל שוט הבא לפיץ' או פריז'יאן, אז יש מצב שיהיה קרב ביניהם ואז באמת תראה קרב כמו שאתה רוצה.