Hughes vs GSP III @ UFC 79

cache

New member
Hughes vs GSP III @ UFC 79

wow wow wow wow http://www.matt-hughes.com/blog/2007...breaking-news/

t-man

New member
מעולה!

אני מקווה שנראה שאת ג'ורג' מנצח שוב את מאט יוז-כאב לי לראות את הצורה בה סנט פייר הפסיד למאט סרה. עזוב בשביל סרה-טוב בשביל האוהדים.

sandman2

New member
שני לוחמים טובים

אני אוהב את שניהם. יהיה לי נחמד לראות אחד מנצח אבל יכאב לי הלב על השני... בערך כמו עם סילבה ולידל מה גם שלגבי ה3 האחרונים (פרט לGSP) סביר להניח שאם יפסידו המנייות שלהם בלוחמים לא יהיו כמו בעבר...

היוז-GSP >>> היוז-סרה

שמח מאוד, החלטה נכונה ומתאימה של דיינה (או של ג'ו סילבה?).

favor

New member
*יוז

הפעם תורי

חח

תודה על התיקון, למרות שלדעתי אפשר לכתוב את זה כך וכך (זאת פשוט ה' מאוד שקטה
).

favor

New member
חח

מעניין אותי לשמוע אותך הוגה ה שקטה בתחילת השם. אבל תמיד אפשר לשאול את לארי יוז מה-NBA.

favor

New member
טוב..

אחרי שרואים את השמות שלהם זה מול זה, אי אפשר שלא להתלהב. החלטה טובה בסופו של דבר.

Brockster

New member
ע-נ-ק!

זו לדעתי ההחלטה הנכונה היחידה בעקבות המצב שנוצר, ואני כ"כ אשמח לראות את הלוחם האהוב עלי מטאטא את הרצפה עם הגווייה של היוז בדרך לזכייה חוזרת בתואר שלו ומפגש חוזר עם סרה, שעם כל הכבוד לו, ויש כזה, פשוט לא ברמה של GSP, ואפילו לא ברמה של היוז.

talhorm

New member
WOOOOOOOHOO

ורק תראו למה זה הופך את האירוע הזה וונדרליי נגד לידל מ'צידה נגד סקודג'ו GSP נגד יוז 3!! MEGA FIGHTS מזכיר את הימים הטובים של פרייד... ומתעלה עליהם עם המאצ'אפ החלומי של לידל נגד סילבה! מעניין מה עוד הולכים להוסיף לנו לקארד הראשי של UFC79

פיצוי טוב

אחרי כל ההייפ שלהם לסרה-היוז, הם היו חייבים להכריז על GSP-היוז. בכל זאת חבל על סרה. הקרב הזה יכל להזכיר את לידל-קוטור ושאמרוק-אורטיז, כששני המאמנים של ה-TUF נפגשים זה מול זה.

e m z

New member
רק דבר אחר חבל..

שGSP לדעתי לא יגיע מספיק מוכן.. לדעת חודש מראש זה קצת.. אבל יאללה שיפתח למאט יוז תתחת :)

Alon316

New member
מעולה!

זה קרב הפיצוי הכי טוב שיכולנו לקבל, למרות שעדיין חבל לי שלא נראה את יוז נגד מאט שרה.

KentaFuji

New member
כל הכבוד לUFC

אחד הקארדים החזקים ביתור שראיתי, מקווה שGSP ינצח. [

קרב פצצה למרות שאני לא מבין כמה דברים

דבר ראשון מה זה לעזזל אליפות זמנית?! סרה בסה"כ נפצע וכבר שוללים ממנו את האליפות?! לדעתי זה סתם בשביל שהיוז יוכל להשיג ניצחון בהחלטה ב5 סיבובים. דבר שני למה כל כך ממהרים לעשות את הקרב השלישי? מה עם פיטצ'?! לדעתי הוא מנצח את שניהם! ואם כבר הקרב עתיד לבוא אז היוז מנצח בהחלטה לדעתי...

תשובות

זאת אליפות זמנית כי לא ברור מה החומרה של הפציעה של מאט סרה. אם זאת פציעה רצינית, הוא יכול להיות בחוץ למשך שנה ואף לגמור את הקריירה. דיינה לא יכול לקחת הימור כזה. סבבה שלדעתך, לדעת דיינה (ושאר העולם) GSP-יוז יותר מעניין. הדיבורים הם לתת את הטייטל שוט הבא לפיץ' או פריז'יאן, אז יש מצב שיהיה קרב ביניהם ואז באמת תראה קרב כמו שאתה רוצה.

למעלה