Hurry Date

Yaniv-DC

New member
Hurry Date

האם אפשר למצוא את מיסטר רייט בשלוש דקות? כנראה שכן. אם במקרה אתם בניו יורק ב-9 בדצמבר או בסן פרנסיסקו ב-10 בדצמבר, ואתם בטווח הגילאים 25-35 ומוכנים להפרד מ-35 דולר, HD זה הארוע בשבילכם. הרעיון הוא לא עוד בזבוז של שעות מיומכם העמוס על דייט שנראה לכם בהתחלה ככריש אך מתברר כקרפיון, אלא עשרות דייטים מהירים הנמשכים 3 דקות בדיוק, ממש כמו שירי האירוויזיון. איך זה עובד? צעד ראשון - נרשמים מבעוד מועד לארוע במקום הקרוב למקום מגוריכם, מקבלים הזמנה, מתלבשים יפה יפה (בכל זאת צריך להרשים פה תוך שלוש דקות), מגיעים לבאר המארח שם מקבלים כרטיס ניקוד + מספר HD. המקום כבר מוכן עמוס בשולחנות לשניים. הדייט הראשון שלכם כבר מולכם, 3 דקות, זוז! צעד שני - שריקת משרוקית מסמנת את תום הזמן ויאללה, מהר לדייט הבא. אחרי כל דייט כזה, כל שעליכם לעשות הוא לסמן "כן" או "לא" על כרטיס הניקוד. כך ימישכו הדייטים עד שתפגשו עם כל יושבי החדר. צעד שלישי - כעבור מספר ימים מהארוע תקבלו אימייל עם שמם הפרטי וכתובות הדוא"ל של כל אלה שסימנתם כ"כן" והייתם בני מזל מספיק בשביל שהם יסמנו אתכם גם. מכאן והלאה, הכל בידיים שלכם. אלו שני האירועים הראשונים והמארגנים מבטיחים לערוך עוד בהתאם להצלחה בתקווה שתהייה. הפרוייקט הוא פרוייקט משותף ל-gay.com ו-planet out.

EyeSeeYou

New member
ואגב, מדובר בהמצאה יהודית

ואף ישראלית, שהחלה לפני מספר שנים ופורסמה במקומות רבים בעולם.

daniel365

New member
בזמן ש-ICU מחפש הוכחות ניצחות...../images/Emo123.gif

אני אחזק את דבריו - הדבר החל לפני כ-4 שנים (לפחות לפי הידוע לי) אבל בעיקר כמועדון של סטרייטים ולא גייז. יש לי אפילו ידידה (די נימפומנית) שמצאה לה כמה וכמה בחורים דרך המועדון הזה. שילוב הגייז לא נעשה בארץ ככל הידוע לי.... וחבל.. אני.

ספין דייטינג

כך זה נקרא בזמנו, מעניין שלגייז קיצרו את הזמן מ 8 דקות ל 3 .. מספיק בדיוק לפרוטוקול ה "בןכמהמאיפהמהמחפשאק´פס´עםמיקוםאובלי?" נקסט!

EyeSeeYou

New member
הספין דייטינג הומצא על ידי ישראלים

שרצו לעשות כסף על הפרינססות היהודיות מארה"ב, שמחפשות חתן יהודי. הסבב המהיר איפשר להן להכיר רק יהודים מבית טוב, ולבחור. זה באמת מלפני מספר שנים - הרעיון, לא הביצוע לגייז.

Yaniv-DC

New member
כשתראה איך יהודיות אמריקה נראות

דקה אחת של דייט תספיק לך בשביל להפוך להומו.

למעלה