Hyperbaric Oxygen Therapy

איל מסד

New member
Hyperbaric Oxygen Therapy

שלום לכולם, רז ותמי, בהודעות הנבחרות של הפורום, כתבתם שיותם עבר שני טיפולים HBOT. האם יש לכם מה להוסיף עוד על ההודעה הראשונה? האם המשכתם? והאם מישהו ניסה את זה כאן בארץ? יש כאן 4 מרכזים כאלה, והבעיה היא שזה יקר לאללה, איך לא... תודה מראש, איל

razgalili

New member
HBOT

יותם מקבל כרגע HBOT שעה ביום חמישה ימים בשבוע. אנחנו רואים שיפור יפה שאנחנו מייחסים אותו לתרפיה. התרפיה נעשית ב-4 אטמוספירות ולא ב-20 אטמוספירות כמו שמטפלים במרכזים ההיפרברים הגדולים. המחיר של תא חמצן כמו זה שאנו משתמשים בו הוא בערך 20000 דולר ואני חושב שצריך השגחת רופא כדי להשתמש בו (לפחות שרופא יהיה בבנין) לא יודע כמה מיסים צריך יהיה לשלם על היבוא. התא עצמו עשוי רובו מפלסטיק מתנפח כך שמחיר ההובלה צריך להיות שולי. אם אני מוצא משקיע, כמה הורים מעונינים לקבל טיפולים בתא חמצן? כמה הייתם מעונינים לשלם?

איל מסד

New member
אתם עושים את זה לבד?

בבית? כאן יש תאי לחץ ברמב"ם, אסף הרופא, אילת ועוד מקום. הטיפול הוא אך ורק בהשגחה רפואית, כך שגם אם נתארגן יחד כמה חבר'ה לא בטוח שנוכל לעשות את זה

Freed1

New member
לא מדובר במרכז פרטי?

לפי מה שאני מבינה מרז, מדובר בכך שמישהו פרטי ייבא את זה, ואנחנו נשלם. עד כה לא ידעתי שיש מרכזים בארץ, ולא התנסיתי.

איל מסד

New member
יוזמה פרטית

יוזמה פרטית שכזו מצריכה משאבים, רופא מלווה וכו'. ברמב"ם יש פורום שעוסק רק בזה. יש שם רופא נחמד מאד, דר' יהודה מלמד. הוא מאד מאמין בטיפול הזה לבעיות שונות ומגוונות. בכל מקרה הוא עונה על שאלות וכדאי לשאול אותו

ישנו מרכז טיפולי שמוכן

לקנות תא לחץ , הוא מבקש פרטים איכן קונים עלות באיזה תא לחץ מדובר ברור לו שהעלות לטיפול לא יכולה להיות 400 ויותר מפני שמדובר בהרבה טיפולים. כך שאני שואלת שוב כאן בפרום, מפני שבמסרים לא התקדמתי מי שיכול לתת לי תשובה הודה לו על כך מאד. מה העלות בבית החולים המדובר פר טיפול תודה

עלויות תא לחץ לטיפול בחמצן

התאים הללו עולים בים 15000$ ל- 50000$ תלוי בגודל והאם כולל קירור. בקטנים הם כמו שקי שינה ומאד מתחממים. הגדול הוא ממש תא והכי מתאים לילדים אוטיסטים - אין כזה בארץ! בברכה איילת

קטרין

כתבתי לך מסר, כנראה לא קיבלת אותו. ניתן לרכוש תא חמצן חדש או משומש (בן 4 חודשים) במרכז שאנחנו הולכים אליו. מס' הטלפון שלהם הוא 678-513-1200. לדבר עם קווין או ביל. אפשר לומר שתמי גלילי הפנתה- כבר הכנתי אותם לזה שתתקשרי. תמי

תודה תמי

האם המספר כולל את הקידומת לעיר? בחור בשם עודד או חן יתקשרו. מה הפרש השעות או בעצם איכן אתם נמצאים בכדי שיוכלו לחשב בעצמם. מתי המרכז פתוח שעות ימים? תודה

סליחה, המספר התבלגן

קידומת עיר: 678 המספר: 513-1200 אנחנו בג'ורג'יה, EST או שבע שעות אחריכם. המרכז פתוח שני - שישי 9:00 - 5:00. יש להם גם אתר - www.hypertc.com האימייל של קווין - [email protected]

למעלה