i´m a lean, mean, drawing machine!

Art Of Madness

New member
הודעה לליאור: ../images/Emo19.gif

אני לא אגיב על הציור מפאת קנאת יתר.... *מציצה שוב בציור* *נהיית שוב ירוקה מקנאה* *באה לחנוק את ליאור.. אה אופס עשיתי את זה בציור הקודם!* חחחח..... ציור מעלף.... כמו כל השאר.... גררררר

*GormE*

New member
אוי, ממש יפה!

עבור מה הציור הזה? (שונאת להיות פראקטית)

Humus_Chipsalat

New member
ידידה שיש לה יומולדת.. יש לה

שגעון לאופנה.. זה יהפוך לכרטיס ברכה מתישהו, כשיהיה לי כוח

The Crusader

New member
ליאורי...

אחלה בחלה של ציור! העמידה מעולה... צביעה מהממת רק שתי דברים.... יכול להיות שאני טועה אבל כפות הידיים נראות לי טיפה קטנות בפרופורציה לגוף ולראש... והראש עדיין קצת גדול מידי... עכשיו הוא בערך קצת יותר נמוך ממני... *שיעול*גמד*שיעול* ^_^ בכל אופן... יא מנייאק.... בשבוע השתפרת יותר ממה שבצורה יחסית עשיתי בשנה! (תלמד אותי גם ^_^* חחחחחח תהיה בריא אראה אותך עוד כשעה וחצי....

Humus_Chipsalat

New member
היי ! לפחות הוא כבר לא גמד...

כלומר, לא ממש גמד... הוא קצת יותר גבוה מגמד קרקס... נראה לי... אוף נו !!! חשבתי שהוא עכשיו בגובה ממוצע !!! הייתי רואה אותך, אילולא חברתי שתחיה הייתה מעכבת אותי בפעולות שטנה אי אלו או אחרות... המפתח להשתפרות, הוא לשוחח עם APATHIC באופן קבוע, ולראות ת´ציורים המ-א-מ-מ-י-ם ! שלו... לומדים מזה, יותר מכל ביצפר לאומנות וואט סו אוור...

Humus_Chipsalat

New member
די נו !!! אתם באמת חושבת שאני לא

יודע?? !!! אוףףף... איזה פורום חסר חושומור...

*GormE*

New member
חוש הומור

אם התכוונת בצחוק אז סבבה פשוט כולנו מסיונרים לשליחות העברית הצחה, אתה יודע אוף, אין אפילו מה לכתוב. פשוט תעלה עוד דברים

Humus_Chipsalat

New member
ממש... אבל אנ´לא מבין משהו אחד

את רואה, שאני כותב משפטים שלמים. מפוסקים, בלי שגיאות כתיב, ואז אני כותב מילה טריוויאלית, כמו "מהממת"... ודווקא שם אני אפול? *צק צק צק* לאן הידרדרנו ! - היתדרדרנו --> הידדרדרנו ---> הידרדרנו (הידמות מלאה).

*GormE*

New member
דווקא זה חרה לי

ופיסוק לא נכון אני ממש אוהבת באינטרנט. ובגלל זה אני מדברת הרבה פעמים בלשון זכר- כי זה קצר יותר

The Crusader

New member
אלוהים...

אתה עדיין זוכר איך עושים את זה??? אחרי הבגרות ישר שחכתי וחזרתי לדיבור הלוקה... חחחח

giri

New member
תגובה

הציור ככלל טוב - עמידה נינוחה, פרופורציות טובות (גוץ משהו, אבל עושה רושם שזה מוטיב חוזר אצלך אז אני יוצאת מנקודת הנחה שזה בכוונה - הוא גם לא גוץ מדי, כלומר זה בהחלט מציאותי). הפריע לי בצורה בולטת דבר אחד וזה לא רק בציור הזה - הראש כאילו שקוע לתוך הכתפיים ומוטה מטה (האמת שבציור השני של גבר שהעלית בימים האחרונים זה אפילו יותר בולט) אבל פה זה יחד עם ההבעה על הפנים שלו גורמים לו להראות קצת... טיפש (מזכיר את האקס שלי, האמת). אל תעלב, אין לי שום דבר אישי נגד הדמות שלך, אבל זה בהחלט שם - והצלחתי למקד את זה בשפתיים. השפה התחתונה צבועה בהיר מדי ולא מודגשת כשפה (אני יודעת שזו בעיה בציור גברים) מה שגורם לה להראות כשיניים (כאילו הפה קצת פתוח בחיוך דבילי) וזה מה שמקלקל יותר מכל. נסה לשים אצבע על השפתיים שלו על המסך ובטוח תבין את כוונתי. לדעתי הפתרון מתחלק לשניים - 1 - לא לעשות את הקו התחתון של השפה ישר כל כך. 2 - לצבוע אותה כהה יותר. בכל אופן אחלה ציור ואני עייפה מכדי להגיב על כל השאר - גם הם מצויינים. באמת.

yonabarak

New member
נראה טוב מאוד

תנוחה טובה מאוד, שיער מרשים, הפרצוף נראה טוב. הקפלים לא משכנעים אבל הצביעה כבר יותר טובה. רואים שאתה מדייק יותר בפרטים הריאליסטיים הקטנים.

Humus_Chipsalat

New member
for the record...

השתמשתי בעצתך, לגבי צילומי רפרנס... הקפלים אמנם לא משכנעים, אבל הם נכונים... תודה.

למעלה