I´m a little late

Tabasco

New member
I´m a little late ../images/Emo13.gif ../images/Emo108.gif

טוב אז לא הייתי אתמול בבית ופיספסתי את הפרק, לא נורא. סתם!!
כמו ילדה טובה הכרחתי את אחי הקטם והמסונג´ר דרך קבע להקליט לי את הפרק וסיימתי לראות אותו לפני דקות אחדות כך שהמחשבות שלי חמות מהתנור! הרי לכם פניני החוכמה שלי (או בשמם האחר-השטויות שיש לי להגיד): א. כמו שכולכם אמרתם כבר פעם פעמיים עשר פעמים- הצחיק אותי מיומנויות עיצוב הבגדים של זינה, סחטיין- הלוואי שכשאני הייתי יוצאת מהמקלחת הייתי יכולה לקשור את המגבת שלי בכזאת יצירתיות שאני אוכל גם לצאת איתה למועדון
אשת אשכולות הזינה הזאת. ב. הלו?! מה עם איזו אזהרה לא לתת לילדים קטנים לצפות בתכנית?! תסלחו לי אבל התולעים האלה בידיים של גבי הזכירו לי בדיוק למה אני חופרת בכל פרי לפני שאני אוכלת אותו. ג.
מה זה הסרטי אימה האלה שקפצו עלינו פתאום?
ניסיון נחמד להפחיד אבל איך אפשר לשקשק כשאנחנו יודעים שאין מישהו או משהו שיכול נגד זינה?! חייב להיות הפי אנד. ד. מפיסטופיליס, בהחלט בחור לא נחמד. הייתה לי מין תחושה כראת שהוא לא קשור לכלום ושהוא פשוט קפץ עלינו out of the blue כי צריך bad guy חדש עכשיו שכולם מתים או... כבר לא רשעים. השחקן עשה את הדמות יפה וגם אני כמו כולכם תהיתי על קנקנה של המסכה. ה. ציטוט השבוע..... והזוכה הוא
“I was distracted by your good looks” זינה זורקת למפיסטופליס באמצע הקרב... שאגתי מרוב צחוק
אחרון ודי- שהאלים ישמרו עליי כשאני אומרת את זה (ואנא רחמו על נפשי ואל תצלבו אותי
)... אני ממש שונאת את איב! היא הורסת לי את הצפייה בפרקים, יש מין תחושה כזאת של מסטיק כשהיא בסביבה... הכל נמרח כזה וקיטשי.... "Mother... mother... mother" אני מסכימה עם כל מי שאמר שהיא מאמצת גינונים של ילדה קטנה וזה פשוט לא נתפס לי טוב בראש כי היא גדולה! והיא לא גדולה בת ארבע עשרה, היא גדולה בת 25+! חוצמזה, עוד לא קיבלתי את העובדה שזינה היא אמא אמא אז עכשיו עוד אני צריכה לסבול את הקטע הזה של אמא לילדה גדולה? והדובדבן שבקצפת זה העובדה שזינה וגבי לא יכולות להיות
עצמן
לידה כי היא הבת של זינה וזה... גררר... טוב די, אני מתעצבנת פה קצת יותר מדי. הקיצר, פרק נחמד מאוד- אני מתארת לעצמי שהוא מהווה איזו שהיא פתיחה לפרקים הבאים, ואולי איזה סטארט לסיפור מתמשך. נו, אז מה נשאר חוץ מלחכות לשבוע הבא? רק נצהיר לפני סיום- גבריאל יפה מתמיד, יותר מכל העונות, יש הסכמה? יאללה ביי!
מיצי מנתחת

Tabasco

New member
אהה... ועוד משהו קטן

אם איב/ליביה/אדריאן תגיד אי פעם שוב את המשפט המעיק הזה אני פשוט אתפוצץ!! מצחוק!
אויי ויי זמיר, באמת- משפט נחמד אבל אם היו אומרים אותו עוד כמה עשרות פעמים בפרק הזה אולי היה לו יותר כוח. (למה לא, אולי עוד מיליון פעם!) מישהו רוצה אולי להסביר לי את הבהייה המפחידה של איב בידיים שלה כל פעם שהיא סיימה לצעוק את המשפט המהולל? ומאיפה ל%@#$ יש לה כאלה כוחות? נראה לי שמשהו קצת הסתבך לי שם בתוך הראש מישהו רוצה להזכיר לי אולי פרקים ששכחתי?
מיצי קצת מבולבלת

דווקא אחד הדברים שהכי מצאו חן

בעיני בפרק כשצפיתי בו בפעם הראשונה זה לראות את היחסים של איב וגבריאל. איב מתנהגת אל גבריאל קצת כמו אמא חורגת, לא במובן של האגדות, אלא במובן היותר יומיומי ריאליסטי. היא לא אמא שלה, אבל היא כן דמות מבוגרת שהיא מעריכה ושדואגת לה (למרות שגבריאל תכלס, פיזית, צעירה מאיב בכשנתיים).

Salem

New member
הרבה אנשים ממורמרים על איב :)

אני דווקא אוהב את הדמות שלה... הקטע של Mother Mother באמת מרגיז.. אבל הדמות מוסיפה לסדרה!

canimal

New member
יש גם "grandmother" ../images/Emo3.gif

יש להם דוש עם מים חמים אבל אף אחד לא חשב על קיצור למילה grandmother..

זה קטע של איב

היא גם תמיד קוראת לזינה mother ולא mom. אצל זינה זה מתחלף, תלוי בפרק ובמצב רוח.

למעלה