I´m a slaaave for you

One In A Milion

New member
I´m a slaaave for you ../images/Emo68.gif

טוב,אין קשר בין הכותרת למה שהולך להיות כתוב בהודעה... השיר הזה של בריטני ספירס [שימו לב לתמונה שלה בכותרת] פשוט משעשע אותי, או יותר נכון,מעביר בי צמרמורות של גועל. אז ככה, רציתי להביע את הדעה שלי בקשר למחירים של הטיולים בתקופה האחרונה. אני פשוט לא מבינה,למה כל טיול צריך לעלות 400 שקל ,למה ?!?! פעם בתקופה היפה,כשטיולים היו עולים 250 שקל,היה אחלה,והייתה לי האפשרות לצאת לטיול בלי ייסורי מצפון על הראש,שעשקתי את ההורים שלי !!! עכשיו,בגלל שאני בשכבת המעפילים [שימו לב,לא אמרתי י"א,אממ-עכשיו אמרתי אבל לא משנה] ,אז יש את המסע לפולין,שכידוע לכל,עולה המון. ואני אדבר עכשיו בשמי,אבל לי אישית אין את האפשרות לשלם כל כך הרבה כסף לטיולים,כשאחר כך יש לי את פולין שעולה בסכום מסתכם של 5000 שקל. ואני בטוחה שלהרבה כמוני,גם אין את האפשרות,והסיבסודים של ה-20 שקל,שבקושי נותנים,ממש לא עוזרים,וזה כל כך מעצבן שאני צריכה לוותר על הטיולים האלה בגלל המחיר!!! אני מפסידה המון,ואחר כך האנשים מהקבוצה שלי חוזרים עם חוויות ומספרים לי הכל-פשוט הרגשה חרא,ומה? אני לא יכולה לעשות כלום בנוגע לזה. מה גם שלמצוא עבודה [לפחות בחיפה] זה דבר בלתי אפשרי,אפילו שלבני 16 משלמים פחות ובלה בלה בלה כל הבולשיט הזה,המעסיקים פשוט מעדיפים להעסיק עובדים יותר מבוגרים-יותר אחראים במילים אחרות,ובמילים עוד יותר אחרות-כאלה שלא לומדים ויש להם זמן בבוקר. טוב,אחרי שכתבתי מגילה-מה דעתכם נועלניקים יקרים <? נעמה,קן כרמ"צ

טלי...

New member
זה ממש בעיתי

אני ממש מסכימה עם כל מילה שכתבת. כל מקום ששאלתי,לא צריכים וכבר נגמרו לי כמעט המקומות. אני ממש ממש לא רוצה לוותר על טיול חנוכה, אבל לא נראה לי שתהיה לי ממש ברירה... אם למישהו יש פתרון... מה שאנחנו מנסים לעשות, אני ועוד אחד, לארגן משהו שהקבוצה שלנו תעשה, כדי להקל עליה את ההוצאות של הטיול וגם של פולין, אבל קשה לארגן משהו גדול כל כך, שיכניס כמות רצינית של כסף.

את צודקת.

לדעתי, צריך לעשות את הטיולים יותר פשוטים ובכך הם יהיו יותר זולים. למשל, יוצרים כחול אדום שעלה 170 שקל... זה נראה כאילו התנועה ממש גונבת מאיתנו כסף. אולי הבעיה היא שיוני בן דור, רכז המפעלים התנועתיים, לא ממש מבין שהמטרה בטיול היא החוויה עם החברה ולא ממש התוכן של הטיול. בנוסף, נעשים דברים מיותרים כדי למשוך אנשים לצאת, כמו הפלייאר המהמם של טיולי חנוכה והמעיל הנחמד.. בקיצור, כפי שאמר איינשטיין keep it simple.

אני מסכים איתך ב100%

שלום אני יאן מרמתיים גרעין רועה אני מסכים איתך ב100% שאני הייתי חניך בשכבת עמלים צעירים(המהפכה!!!!!) מיסי קן עלו85 שקלים היום הם עולים 370!!! ואין לי את הכסף לשלם כל כך הרבה כסף אני לא לוקח כסף מההורים אני עובד וזה לוקח לי את רב הכסף, אני מכיר הרבה אנשים במצב שלי. אבל סבסודים של התנועה בסדר גמור. אני משכבת גרעין אני יודע שעבר זמן משאני הייתי בשכבת עמלים צעירים אבל המחירים עלו ביותר מדי כסף גרעין רועה הגבררמתיים אימפריה

גלוק

New member
אז ככה....../images/Emo91.gif

אישית, אני מאוד מבין את הבעיה כי גם המצב הכספי שלי לא מהמם בזמן האחרון... אז הנה כמה דברים- בקשר לפולין אפשר אולי לארגן משהו כל האנשים שיוצאים מהקן ושכולם ילכו ביחד לעשות קייטרינג או משהו ביחד ואז את הכסף ניתן לחברה מהשכבה שיש להם קצת לחץ. אני יודע שזה לא לכל קן ולא לכולם ראלי, אבל לנסות עוד לא הרג אף אחד כמעט.... ובאמת, פליירים לא חייבים להיות כרומו עם צבע ולא צריך להיות שום דבר מסובך (מבחינה כספית) במסלול הטיול... (למרות שלדעתי הפליז זה רעיון ממש מגניב, אז לא לבטל צופרים כאלה) אז י"אניקים, נתראה בפולין ובטיולי חנוכה.....

נעמונת

את כ"כ מבינה אותך, א. תבקשי סיבסוד ולא משנה כמה יתנו לך תקחי את זה ב. אנחנו קבוצת האהובה מנסים לעשות ככל שביכולתנו כדי למצוא עבודה ולעשות קופה קטנה לאנשים כמוך וכמוני וכמובן שי
שאינם יכולים לשלם. בקשר למה שמישהו כתב פה על ה-170 ש"ח ליוצרים כחול אדום- אני ממש אוהבת להיות חניכה ופעילה בתנועה הזאת אבל תסלחו לי התנועה מדרדרת, אז אולי אין לה כ"כ הרבה כסף אוקי, אבל אני הייתי בישיבה של התקציב בכנסת והיו שם אנשים מהנו"על ואף אחד, ואני מתכוונת, אף אחד להתנועה שלנו ומהשמו"ץ שהיו שם בהמונים אף אחד לא דיבר על תקציב יותר גדול לתנועות הנוער. אז מה לעשות, כשלאף אחד לא איכפת ככה זה נראה

לנעמה ושלאר החברים

יאן דיבר מקודם על זה שהוא היה בעמלים צעירים אז שימלו מיסי קן 85 נכון זה היה והיה!!!!! פעם עד לפני כ-6-7 שנים היינו נתמכים בצורה משמעותית מאוד ע"י ההסתדרות שתומכת בנו כספית עד היום רק בצורה פחות משמעותית ע"י התק"ם שכבר הפסיקה לתמוך בנו חוץ מפעם ב... והיה את מפלגת העבודה שהפסיקה לתמוך בנו כספית ולפי דעתי גם אידאולוגית לכן כל המיכה הכספית שפעם שילמו לנו היום אנחנו משלמים זה לא אומר שהטיול השתנה פעם היו אותם טיולים אפילו עם צ´ופרים מגניבים יותר מהפליזים האלה אבל במקום שרק החניך ישלם גם הארגונים הנ"ל שילמו על הטיול הזה בעקיפין כיום אין גוף שתומך בנו כספית בצורה משמעותית ולכן אנו צריכים לשלם בנטל הכבד הזה אבל.... ואבל גדול!!!! צריך לפי דעתי לשנות את המבנה של הטיולים האלה כדי שיתאימו לכלל החניכים בתנועה שיהיו יותר קצרים שלא יהיו צ´ופרים ש"מעמיסים" על התשלום וכו´ וכו´ מחלקת מפעלים - תקחו לתשומת לב עלו והגשימו

למעלה