I´m Back

Nomero Uno

New member
I´m Back

כן , כן החלטתי לחזור אחרי שכנועים רבים מצד כמה מחברי הפורום ( תודה רבה לכם!) ואחרי כמה ימי הרהורים על ההחלטה הבנתי שהפורום הוא חלק בלתי נפרד ממני בדיוק כמו שאני חלק בלתי נפרד מהפורום הייתי פה מאז הקמתו ואין לי שום סיבה לעזוב אותו עכשיו גם לא הסכסוך שלי עם מוטי סיבה נוספת לחזרתי היא שראיתי שהפורום ממשיך להתדרדר חבר´ה זה לא יכול להימשך ככה דיון אחד ענייני בשלושת העמודים הראשונים?! עם כל הכבוד לתחרויות והסקרים שאתם עושים (ובאמת כל הכבוד לאלה שעושים) פורום טוב זה פורום עם הרבה דיונים בנושא הפורום ולאחרונה לא היו פה הרבה כאלה אז עכשיו אני פה כדי לשנות את המצב מקווה שאף אחד לא מאוכזב מחזרתי אסיים באמירה שאמר רוברט ת´ורן לאחרונה " They are just two normal girls , they do things that normal girls do. The only differnce is that they are getting a jet to their 17th birthday" כנראה שהוא התחלק על השכל , מטוס ליום הולדת?!?!?

שמחה לישמוע!!../images/Emo13.gif

שחזרת!!!
ולמה שניתאכזב ממש להפך!!!!! יש ריבים תמיד בפורומים זה קורה זה באמת לא אומר שבגלל זה צריך לשבור הכל שמחה שחזרת
חחחחחחחחחחחחחחח בקשר למטוס הלוואי עליי נדבר ביום שבת (ככבר מעיפים אותי מהמחשב חחחח
) צא´ו

tali olsen

New member
יופי../images/Emo70.gif

אני שמחה מאוד
ויש לי עוד שאלה לך ולכל חברי הפורום הורדתי מסנג´ר! [email protected] אבל אם אתם רוצים להתכתב באימייל אז תסתכלו בכרטיס כי זה אימייל שאני לא נכנסת עליו....
ו
שחזרת אני ממש שמחה

למעלה