i´m back

stan_southpark

New member
או קיי

זה די מבאס לראות השלט נכון אני מת לחזור לשם בטיסה היום. אתמול עשיתי קייקים במנגרובס לייד או נאנג וקרבי היו קופים שקפצו על הקייקים ולקחו לנו את האוכל יום לפני הייתי בפודה אייסלנד ובראליי (התאכזבתי מראיילי חשבתי שיהיה יותר יפה) הייתי בקונג איילנד עם הלגונה בעעמצא האיי ובצפון רכבתי על פילים הייתי במפעל משי,ג´ייד,שטיחים ולאקר שזה היה די משעמם. ערב קנטוקי היה תיירותי לאלה(
) ואכלתי במסעדה לאוהבי אוכל תאילנדי אמיתי לייד צ´אנג ראי התפרית היא רק בתאי(מומלץ לאכול שם עם אתם אוהבי חריף[לא כמוני אבל ההורים שלי והמדריך של שלושתינו אכלו שם די טוב היה הרבה אוכל ורק יצא מחיר של 300 באט{לא רע} משולש הזהב היה מעניין גם כפר של אקא,הארוכות צוור במה הונג סון הייה גם מאוד תיירותי והיה באותו כפר גם את האלה עם החור הענקי באוזניים. הלכתי באיזה מסלול של 1 ק"מ לייד צ´אנג ראי בפארק לאומי שמגעים בסןף למפל ממש יפה. דוי סוטופ ודוי אינתאהון היו ממש מדהימים עם נוף יפה. צ´אנג מאי יפה מאוד הכי אהבתי זה שוק הלילה שלהם זה בארוך של לא יודע כמה אבל יותר מ1.5 ק"מ עם כל דבר שאתם רוצים ולא רוצים. בנגקוק די מגעיל חוץ מהמקדשים וארמון המלך(כדי לוותר על בנגקוק אבל עם אתם עדיין רוצים אז להשאר שמה יום כדי לראות את הארמון ובודהה השוכב[שוק הצף לא שווה גם כל שאר הדבריים התיירותים כמו הרוז גארדן{לא הלכתי לשם}]) המלון לנדמארק אכלה מלון 31 קומות הייתי בקומה ה-16 חדר פינתי עם 2 קירות זכוכית שמשקיפות על העיר. מומלץ הכי בתאילנד למי שיש עד שבויים ליהיות שם זה: 1 יום בנגקוק 8 ימים צפון 4 ימיים איים(ממש יפים חולה עליהם) חידה: למה קוראים ל"משולש הזהב" משולש הזהב??

למעלה